eToro

eToro is een pionier op het gebied van investeren en handelen in allerlei verschillende activa, van aandelen tot cryptocurrencies. Het platform, dat in 2007 is opgericht, heeft miljoenen gebruikers uit meer dan 140 landen. Het biedt een gebruiksvriendelijke interface, uitgebreide educatieve middelen en diverse investeringsopties.

eToro eToro eToro eToro eToro
etoro_exchange_herxo_1180x570
Naar eToro

Over

eToro is een sociaal platform dat particuliere beleggers de tools geeft om hun beleggingen zelf te beheren en tegelijkertijd te profiteren van een levendige online gemeenschap. Het platform biedt handel in een breed scala aan financiële instrumenten, waaronder aandelen, ETF’s, indices, grondstoffen, en natuurlijk ook cryptocurrencies. 

Met meer dan 30 miljoen geregistreerde gebruikers wereldwijd is eToro een leider in de financiële wereld. Het platform staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke interface en sterke nadruk op gebruikerseducatie. Met eToro CopyTrader kunnen gebruikers zelfs de handelsstrategieën van andere succesvolle beleggers bekijken en automatisch kopiëren.

Navigeer snel naar …

Makkelijker crypto’s kopen

Bezit populaire cryptovaluta’s, zoals Bitcoin, Ethereum en meer.

Handelsplatform van eToro

Pre-market trading bij eToro

Een van de meest opvallende kenmerken van eToro is de mogelijkheid om gebruik te maken van extended trading hours, inclusief pre-market en after-hours trading. Dit betekent dat handelaren kunnen profiteren van belangrijke marktbewegingen buiten de reguliere handelsuren. Deze mogelijkheid is vooral nuttig voor diegenen die willen reageren op bedrijfsaankondigingen, winstrapporten en ander nieuws dat naar buiten komt op het moment dat de beurs eigenlijk dicht is.

Met de extended trading hours van eToro krijgen beleggers meer tijd en flexibiliteit om hun handelsstrategieën te implementeren en te reageren op marktgebeurtenissen, waardoor ze een potentieel voordeel hebben ten opzichte van handelaren op platforms die deze mogelijkheid niet bieden. Deze functie geldt wel alleen voor Amerikaanse aandelen. 

etoro_exchange_pre-market_trading_560x330 eToro verwerft cruciale crypto vergunning voor Europa

Tools en Widgets bij eToro

eToro biedt verschillende tools en widgets aan die ontworpen zijn om het handelen efficiënter en informatiever te maken. Het platform heeft het alom bekende TradingView geïntegreerd, een geavanceerde grafieken tool die helpt bij marktanalyse. Met de Earnings Report Widget kunnen handelaren snel inzicht krijgen in de financiële prestaties van een bedrijf, wat nuttig is bij het maken van investeringsbeslissingen.

Voor de echte handelaren biedt eToro de Pro Tools, een set van geavanceerde handelshulpmiddelen en indicatoren. Of u nu een beginnende of ervaren handelaar bent, deze tools en widgets zijn ontworpen om u een vollediger beeld te geven van de markt en om uw handelsstrategieën effectief te ondersteunen.

etoro_exchange_tools_widgets_560x330 eToro verwerft cruciale crypto vergunning voor Europa

Trading Academy bij eToro

Educatie is een van de sterke punten van eToro, en dat blijkt duidelijk uit hun Trading Academy. Deze omvat een brede reeks educatieve bronnen, waaronder webinars, video’s, en artikelen die zijn ontworpen om handelaren van alle niveaus te helpen. Of je nu net begint met handelen of al jaren ervaring hebt, of je vooral geïnteresseerd bent in aandelen of crypto, er is voor elk wat wils. 

De Academy biedt ook interactieve quizzen om je kennis te testen en praktische tips om je handelsvaardigheden te verbeteren. Het doel van de Trading Academy is om een ​​gemeenschap van goed geïnformeerde handelaren te creëren en hen te voorzien van de tools die ze nodig hebben om succesvol te zijn op de financiële markten. 

etoro_exchange_trading_academy_560x330 eToro verwerft cruciale crypto vergunning voor Europa

eToro’s limieten en verificaties

Het openen van een account bij eToro is relatief eenvoudig, maar er zijn verschillende verificatiestappen om door te nemen. Dit is in lijn met de strenge Know Your Customer (KYC) en Anti Money Laundering (AML) protocollen die het platform volgt. Er zijn verschillende accountniveaus met verschillende handels- en opnamelimieten. 

Bijvoorbeeld: ongeverifieerde accounts kunnen geconfronteerd worden met lagere opname- en handelslimieten. Zodra een account volledig is geverifieerd, worden deze limieten verhoogd, wat meer flexibiliteit biedt voor het handelen en het opnemen van winsten. Het is belangrijk om te weten dat deze verificatieprocessen zijn ontworpen om zowel de gebruiker als het platform te beschermen tegen frauduleuze activiteiten. Daarnaast zijn deze verificatiestappen bij eToro eigenlijk niet anders dan bij andere platformen op de markt.

Is eToro betrouwbaar?

In de afgelopen jaren heeft eToro zichzelf gevestigd als een betrouwbaar en veilig handelsplatform. Het bedrijf is gereguleerd door verschillende financiële autoriteiten, waaronder de Financial Conduct Authority (FCA) in het VK en de Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC) in Cyprus. Bovendien gebruikt eToro geavanceerde beveiligingstechnologieën zoals SSL-encryptie om de gegevens van gebruikers te beschermen.

Specifiek voor crypto zorgt eToro dat de cryptocurrencies van klanten netjes in cold storage worden opgeslagen. Dat betekent dat de crypto wallets van eToro niet direct zijn verbonden met het internet, wat een hack eigenlijk zo goed als onmogelijk maakt. Erg veilig dus.

Nieuws over eToro

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid

eToro stelt klantenservice als een van zijn topprioriteiten. Gebruikers hebben verschillende mogelijkheden om contact op te nemen met de klantenservice, waaronder via live chat, e-mail, en een gedetailleerde FAQ-sectie op de website. Disclaimer:
eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van uw beleggingen kan stijgen of dalen. Uw kapitaal loopt gevaar. 76% van de particuliere beleggersrekeningen verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. U moet overwegen of u het zich kunt veroorloven het grote risico te lopen uw geld te verliezen.Beleggen in crypto-activa is in sommige EU-landen zeer volatiel en ongereguleerd. Geen consumentenbescherming. Er kan winstbelasting van toepassing zijn.eToro USA LLC biedt geen CFD’s aan en geeft geen verklaringen en aanvaardt geen aansprakelijkheid met betrekking tot de juistheid of volledigheid van de inhoud van deze publicatie, die is opgesteld door onze partner met behulp van openbaar beschikbare, niet-entiteitsspecifieke informatie over eToro.

Telefoon

E-mail

Livechat