Redactie Redactie
24/12/2023 18:10 4 min. leestijd
Bijgewerkt op 04/01/2024 13:12

3 DeFi crypto’s om in de gaten te houden voor passief inkomen

icon-featured
Featured

Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


Nu de media en de cryptogemeenschap vol afwachting zijn, is de cryptomarkt spannender dan ooit. In dit artikel laten we je kennismaken met drie crypto’s die beloven om passief inkomen te genereren: Borroe Finance ($ROE), Solana (SOL) en Ethereum (ETH).

>>KOOP NU $ROE TOKENS<<

🚀 Nederlanders maken lezers van Crypto Insiders vandaag SHIBA miljonair; pak jouw gratis 1.000.000 SHIB
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Borroe Finance ($ROE): Fixed Income NFT’s

Borroe Finance maakt een belangrijke indruk in de gedecentraliseerde financiële (DeFi) en cryptowereld, en is vooral aantrekkelijk voor diegenen die geïnteresseerd zijn in passief inkomen en investeringsmogelijkheden op de lange termijn.

Dit innovatieve platform stelt gebruikers in de Web3-gemeenschap in staat om hun toekomstige inkomsten in NFT’s om te zetten. Deze NFT’s worden tegen een verlaagd bedrag verkocht voor contant geld dat vooraf wordt betaald, waardoor een gegarandeerde volledige terugbetaling op een vooraf bepaalde datum wordt gegarandeerd, wat een nieuwe werkwijze is in de cryptomarkt.

Borroe Finance schittert in de DeFi cryptowereld, vooral als je streeft naar passief inkomen of een lange-termijn positie. Wat dit platform echt onderscheidt? De reeks functies die zijn afgestemd op het moeiteloos genereren van inkomen. Stel je voor: automatische terugbetalingen zorgen voor een gestroomlijnde investeringservaring, waardoor het voor jou als koper een fluitje van een cent wordt. Bovendien betekent de vriendelijke houding van het platform ten opzichte van beleggingen met een lage instap dat er meer deuren voor je openstaan om te investeren.

Met zijn verscheidenheid aan inkomstenstromen ben je niet alleen aan het beleggen; je bouwt ook strategisch aan een solide en gevarieerde portfolio. En er is meer – je krijgt tools om de prestaties van je beleggingen nauwlettend in de gaten te houden, met realtime statistieken binnen handbereik. Deze tools stellen je in staat om keuzes te maken die goed geïnformeerd zijn en op het juiste moment komen.

Laten we het nu over de lange termijn hebben. Als je van plan bent om lang mee te doen, dan is de unieke benadering van Borroe Finance van tokenomics, ook wel “Roenomics” genoemd, iets om enthousiast over te worden. Het $ROE token van het platform is niet zomaar een crypto token; het is ontworpen met een kostenstructuur die je beloont als je het langer vasthoudt. Deze aanpak wordt duidelijk uitgelegd in hun whitepaper, die je hier kunt vinden.

>>KOOP NU $ROE TOKENS<<

Advertentie

Ethereum voor beleggers: ETH staken kan dubbelcijferige rendementen opleveren

Ethereum biedt een andere, maar even aantrekkelijke mogelijkheid voor passief inkomen: staking. ETH staken kan leiden tot een wisselend rendement, dat wordt beïnvloed door factoren zoals netwerkactiviteit, het totaal ingelegde ETH en het aantal actieve validators.

Dus als je hebt nagedacht over een manier om passief inkomen te verdienen, zou het staken van Ethereum je grote kans kunnen zijn. Het is alsof je een ticket hebt voor een reis waarbij de beloningen net zo spannend kunnen zijn als de rit zelf. Houd Ethereum staking in de gaten – het zou wel eens de sleutel kunnen zijn tot het ontgrendelen van die passieve inkomstenstroom waar je van droomt.

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in maart €20,- gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

Solana’s omhoogschietende statistieken: Solana was de lieveling van 2023

Solana (SOL) heeft de laatste tijd de aandacht getrokken en nieuwe maatstaven gezet in de cryptowereld.

In december steeg de marktwaarde van de stablecoin tot boven de $1,7 miljard, een piek die voor het laatst in maart werd waargenomen. Dit is niet zomaar een kortstondig moment – sinds half oktober staat Solana consequent in de top drie van de hoogste stablecoin overdrachtsvolumes, tot meer dan $10 miljard, volgens deze grafiek van Artemis.

Deze stijging past perfect bij groei op lange termijn en passief inkomen. Haar vermogen om hoge overdrachtsvolumes efficiënt af te handelen wijst op een robuuste en veelbelovende toekomst.

🚀 Nederlandse exchange viert aankomende bullmarkt: iedereen €20,- gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

DeFi Cryptos voor 2024: $ROE, ETH en SOL

In wezen, als je op zoek bent naar langetermijngroei en passief inkomen, dan zijn Borroe Finance ($ROE), Ethereum en Solana misschien precies wat je nodig hebt op je DeFi cryptolijst. Deze gediversifieerde projecten komen met unieke voordelen; Borroe Finance, in het bijzonder, heeft een innovatief model waar zowel handelaren als investeerders veel lonende mogelijkheden kunnen vinden.

Lees hier meer over Borroe Finance ($ROE):

Bezoek Borroe Finance Presale | Word lid van de Telegramgroep | Volg Borroe Finance op Twitter


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.

Deel dit artikel
Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Man wint €314 miljoen maar kan fluiten naar fortuin, loterij weigert uitbetaling
Man wint €314 miljoen in loterij maar kan fluiten naar fortuin
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Bitcoin dit jaar naar $150.000, financieel expert legt uit waarom
Bitcoin ontploft en trekt de hele cryptomarkt mee omhoog
Advertentie
Advertentie