Redactie Redactie
04/08/2023 17:30 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 24/10/2023 15:09

BitMart integreert Bitcoin op het Lightning Netwerk: snellere en goedkopere transacties!

icon-featured
Featured

BitMart, een vooraanstaand crypto- en activa handelsplatform, heeft recentelijk de mededeling gedaan dat het succesvol bitcoin (BTC) op het het Lightning Netwerk geïntegreerd heeft en stortingen en opnames beschikbaar zijn gemaakt voor gebruikers. Het Bitcoin Lightning Netwerk, dat werkt als een Layer 2 oplossing voor Bitcoin, maakt slim gebruik van transacties off-chain, waardoor alleen het eindresultaat op het main netwerk zichtbaar is. Deze innovatieve benadering laat BitMart-gebruiker genieten van snellere en goedkopere mogelijkheden voor betaaldiensten, waardoor de algemene handelservaring wordt verbeterd.

Voor stortingen en opnames, accepteert BitMart transacties van 0.000001 bitcoin ($0.03) tot 0.1 bitcoin ($2,938) en hanteert momenteel geen kosten.

Op het Lightning Netwerk, wordt naar een ontvangstadres van gebruikers gerefereerd als een “Factuur Nummer,” waardoor het zich aanzienlijk onderscheidt van andere netwerken. Het “Factuur Nummer” heeft twee hoofd-eigenschappen: ten eerste zal het na elke transactie komen te vervallen, en ten tweede, als het niet meer dan 60 minuten gebruikt wordt, zal het automatisch verversen en wordt het aanmaken van een nieuwe vereist. Dit dynamische mechanisme bevordert de transactie-beveiliging en snelheid, maar het spoort gebruikers er ook aan om attent te zijn om snel een nieuw Factuur Nummer aan te maken.

BitMart’s Lightning Network nodes zijn verbonden door vijf kanalen, waaronder twee kanalen met ACINQ, twee kanalen met Kraken en één kanaal met OKX. BitMart’s strategische zetten om bitcoin op het Lightning Netwerk te integreren laten zijn wilskracht zien om de wereldwijde adoptie van crypto technologieën te bevorderen en laat ook de toewijding zien om de gebruikerservaring te verbeteren.

Om gebruikers de kans te geven om de laatste productfuncties te kunnen uitproberen, lanceert BitMart een exclusief evenement voor de lancering van het bitcoin Lightning Netwerk. Voor meer informatie over het evenement, bezoek dan deze pagina.

Voor meer specifieke informatie over het Lightning Netwerk, verwijzen we naar BitMart’s officiële aankondiging.

Slimme bitcoin handelaar vindt succes door macro-economische analyse
Slimme bitcoin handelaar vindt succes door macro-economische analyse

Over BitMart

BitMart is het leidende globale digitale valuta- en activa handelsplatform. Met miljoenen gebruikers wereldwijd en is gerangschikt tussen de beste crypto exchanges op CoinGecko, bied het momenteel meer dan 1,000+ handelsparen aan met competetieve handelskosten. Door constante evolutie en groei, is BitMart geïnteresseerd in crypto’s mogelijkheidheden om innovatie te stimuleren en financiele inclusiviteit te bevorderen.

Om meer over BitMart te leren, bezoek dan onze website, Volg onze Twitter of word lid van Telegram voor updates, nieuws en promoties. Vergeet niet om de BitMart App te downloaden om makkelijk overal je favoriete crypto te kunnen verhandelen, op elke plaats.

Deel dit artikel
Net binnen
Trending
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Shiba Inu knalt cryptomarkt voorbij na positief nieuws
Nieuwe crypto schiet 590% omhoog in minuten – handelaren verrast
Advertentie

Trending Featured nieuws

Crypto-strateeg Patrick overtreft bitcoin rendement met slimme handel
Crypto-strateeg Patrick overtreft bitcoin rendement met slimme handel
Slimme bitcoin handelaar vindt succes door macro-economische analyse
Slimme bitcoin handelaar vindt succes door macro-economische analyse
Brian’s effectieve crypto- en aandelenstrategie leidt tot 552% winst
Brian’s effectieve crypto- en aandelenstrategie leidt tot 552% winst
Advertentie