Redactie Redactie
26/11/2023 20:26 4 min. leestijd
Bijgewerkt op 26/11/2023 13:43

BTC en ETH ETF aanvragen lopen verdere vertraging op; QUBE koers kansen?

icon-featured
Featured

Zowel beginnende als ervaren liefhebbers van cryptocurrency’s en investeerders wachten vol ongeduld op de lancering van Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) exchange-traded funds (ETF’s). De Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) heeft haar beslissing over deze aanvragen echter opnieuw uitgesteld.

Hoewel dit nieuws sommigen kan teleurstellen, is er een opwindende alternatieve kans in de vorm van QUBE. Het InQubeta (QUBE) project, gericht op de artificial intelligence (AI) industrie, trekt veel aandacht.

Het token van Bitbot belooft vuurwerk vóór 2025 door nieuwe AI
  • icon-featured
    Featured

BTC en ETH ETF aanvragen in de wachtkamer van de SEC

Hier zijn we dan weer, wachtend op het oordeel van de SEC over de langverwachte Bitcoin en Ethereum ETF’s. Hashdex wilde haar Bitcoin futures ETF omvormen tot een spot vehicle en Grayscale wilde graag een op futures gebaseerde Ethereum ETF lanceren. Spannend, toch? Nou, de SEC besloot een pauze in te lassen, de deadlines te verlengen en ons in onzekerheid te laten.

De wereld van de top cryptomunten is niet vreemd aan regelgevend drama, vooral als het gaat om ETF’s. De SEC heeft elke poging om een spot Bitcoin ETF te introduceren bij het grote beleggerspubliek afgewezen en moet nog een indicatie geven van haar definitieve uitspraak.

Ondanks zorgen over marktmanipulatie en overeenkomsten voor het delen van toezicht, gooien meer dan een dozijn bedrijven hun hoed in de ring, dienen aanvragen in en proberen spot Bitcoin ETF’s te lanceren in 2023. Sommigen gaan zelfs nog een stap verder en richten zich op vergelijkbare producten die gekoppeld zijn aan Ethereum. Het lijkt op een pokerspel met hoge inzet, maar in plaats van fiches gaat het om de toekomst van digitale activa.

Advertentie

InQubeta’s QUBE token

Laten we nu overschakelen naar de underdog die golven maakt in de top 5 cryptocurrencies – InQubeta (QUBE). Deze weinig bekende kanshebber heeft de koppen doen omdraaien, waarbij sommige analisten glashard beweren dat het zelfs de machtige Bitcoin zou kunnen overtreffen om de beste cryptobelegging te worden. Ja, dat heb je goed gehoord.

Dus, wat is er aan de hand met InQubeta (QUBE)? Stel je dit eens voor: terwijl Bitcoin een behoorlijke bull run heeft, is InQubeta zijn niche aan het veroveren door kapitaal te richten op het steeds groter wordende gebied van AI. Het InQubeta netwerk draait om het toegankelijker maken van AI investeringsmogelijkheden. Het is volgens het team als een backstage toegang tot de tech revolutie.

Investeringen in AI zijn sinds 2015 explosief gestegen, van 12 miljard dollar naar meer dan 120 miljard dollar op dit moment. Als dat geen “toekomst” schreeuwt, dan weten we het ook niet meer. Zelfs president Joe Biden sprong op de AI-bandwagon en noemde het de meest transformatieve technologische doorbraak in meer dan 50 jaar. Hij is niet de enige met deze voorspelling, want er worden grote disrupties verwacht in het komende decennium.

Deze top crypto om in te investeren maakt investeren in AI startups net zo eenvoudig als het bemachtigen van non-fungible tokens (NFT’s) op haar netwerk. Deze zeer populaire NFT’s vertegenwoordigen aandelen in bedrijven die op zoek zijn naar financiering en fungeren als de aandelenmarkt van de blockchainwereld.

Wat is de valuta van dit cryptowonderland? QUBE ERC20 munten. De transacties worden gedaan in QUBE en zodra de deal is gesloten, bezitten de investeerders die NFT’s en dus een stukje van de AI-startup.

Met een steeds groter wordende aanhang op Twitter bloeit de InQubeta (QUBE) gemeenschap nu meer investeerders het potentieel van deze cryptocurrency inzien. De afgetopte tokenvoorraad van 1,5 miljard en de implementatie van een burn tax dragen bij aan de aantrekkelijkheid van de token en beloven een winstgevende toekomst als de voorraad blijft afnemen.

Ervaren bitcoin trader Gregory verslaat de markt met actieve strategie
  • icon-featured
    Featured

Conclusie

Terwijl de SEC worstelt met ETF-beslissingen, houdt de cryptomarkt zijn adem in. Bitcoin houdt stand en doorstaat de storm, maar de echte opwinding vindt achter de schermen plaats. InQubeta’s QUBE token is de rijzende ster. De combinatie van AI, blockchain en een vleugje regeldrama heeft een verhaal gecreëerd dat net zo spannend is als een crypto thrillerroman.

Bezoek InQubeta Presale

Word lid van de InQubeta Communities

Deel dit artikel
Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie