Redactie Redactie
21/07/2023 10:00 5 min. leestijd
Bijgewerkt op 21/07/2023 10:00

Chancer crypto hoopt op prijs vuurwerk

icon-featured
Featured

De strategy builder en tester van Dash 2 Trade

Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


Een ding waar fans van crypto het unaniem over eens zijn, is hun enthousiasme over innovatie. Een van de nieuwste projecten die de harten van beleggers die investeren in crypto sneller laat kloppen, is Chancer, een gloednieuw platform voor online gokken. De presale van Chancer, bedacht door de gebroeders Adam en Paul Kelbie, is onlangs gelanceerd ter ondersteuning van de ontwikkeling van een uniek peer-to-peer (P2P) platform voor online gokken dat de afhankelijkheid van bevooroordeelde, gecentraliseerde instanties zoals bookmakers elimineert.

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in mei gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

Wat is Chancer?

Chancer is ’s werelds eerste gedecentraliseerde platform voor online gokken dat tot doel heeft de controle over gokmarkten en kansen in handen van gebruikers te leggen. Door gecentraliseerde bookmakers te omzeilen, omdat zij vaak bevooroordeelde kansen in hun voordeel instellen om zo gokkers te verleiden tot onwaarschijnlijke weddenschappen, geeft Chancer gebruikers volledige autonomie over de markten waarop ze spelen. Ze kunnen zelf bepalen waar andere gebruikers tegen kunnen spelen.

Fans van online gokken kunnen markten en kansen creëren voor bijna ieder evenement dat ze willen, van kleine weddenschappen tussen vrienden of collega’s tot het aangaan van enorme virale weddenschappen over wereldwijde evenementen zoals de Champions League, Super Bowl of Amerikaanse presidentsverkiezingen. Kortom, Chancer biedt fans van online gokken een uniek platform en een online gokervaring die volledig gedecentraliseerd, gedemocratiseerd en zeer plezierig is.

Gelegen aan de top van een enorm groeiende industrie die al $60 miljard waard is en naar verwachting zal groeien tot meer dan $150 miljard in 2030, maakt Chancer gebruik van de kracht van de Binance Smart Chain (BSC) om het platform te hosten. Bovendien kunnen gebruikers de baanbrekende WebRTC software van Google gebruiken om gokkers in staat te stellen de voortgang van lopende weddenschappen in realtime te observeren, terwijl gebruikers kunnen communiceren en profiteren van nieuwe markten voor online gokken die tijdens live spelen ontstaan.

Advertentie

De kracht van het CHANCER token

Het native CHANCER token is nodig om markten te creëren en weddenschappen op het platform te plaatsen. Als er een weddenschap is geplaatst, worden de tokens in escrow vastgezet en automatisch uitbetaald zodra de weddenschap is afgehandeld. Dit wordt mogelijk gemaakt door het Certik geverifieerde smart contract protocol van Chancer dat een veilig en transparant grootboek levert om gebruikersinteracties vast te leggen zonder dat er een gecentraliseerde macht die alles overziet nodig is. Dit legt de macht direct in handen van de gokkers.

Deze transparantie is de enige functie die de inzet van Chancer voor gebruikersbeveiliging illustreert. Bovendien verifiëren onpartijdige moderators alle markten en kansen om ervoor te zorgen dat niemand onrealistische of bevooroordeelde kansen wordt aangeboden. Dit handhaaft de integriteit van het P2P-wedmodel van Chancer, aangezien alle geplaatste weddenschappen eerlijk worden weerspiegeld in de kansen.

Naast de uitgebreide utility die wordt geleverd aan houders van het Chancer token, kunnen ze ook uitkijken naar het verkrijgen van volledige stemrechten voor het bestuur om de toekomstige strategische richting van het platform te helpen bepalen. Met een community die bevoegd is om suggesties te doen om het platform vooruit te helpen, betekent dit autonome niveau van controle dat de Chancer community de gokervaring volledig beheerst.

🚀 Alle Nederlanders krijgen 750.000 PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

CHANCER in de toekomst

De CHANCER presale is onlangs gelanceerd op $0,01, een lage prijs die nauwelijks de geleverde utility weergeeft. Het presale evenement met 12 fasen zal tijdens de ICO stijgen tot $0,021 en zal naar verwachting snel uitverkocht zijn. 

Chancer laat het hier echter niet bij zitten. Het platform organiseert verschillende promotie evenementen tijdens de presale, te beginnen met de CHANCER token weggeefactie van $100.000. Deze opwindende aanbieding geeft tien beleggers die investeren in de presale de kans om een deel van $100.000 CHANCER tokens te winnen, een spectaculair aantrekkelijke aanbieding!

🚀 Nederlandse exchange viert bullmarkt: iedereen gratis crypto naar keuze
  • Advertentie
  • Bitvavo

De Chancer presale

Hoewel verschillende opwindende crypto presales strijden om de aandacht van beleggers die investeren in crypto, is Chancer naar eigen zeggen er zeker een om te overwegen. Met een enorme doelmarkt om op te mikken en een unieke waardepropositie voor investeerders en fans van gokken om mee te doen, zou Chancer met zijn revolutionaire P2P-model snel een toonaangevend licht kunnen worden in de wereld van online gokken.

Degenen die investeren in deze crypto kunnen zich verheugen op uitstekende niveaus van utility, volledige bestuursrechten en de kans om deel uit te maken van iets buitengewoons, vooral met prijsvoorspellingen die potentieel enorme winsten beloven in de komende paar jaar. Geïnteresseerde partijen moeten nu deelnemen aan de Chancer presale om te profiteren van lage prijzen.

Je kunt hier deelnemen aan de CHANCER presale. 


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.

Deel dit artikel

Net binnen
Trending
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Bitcoin koers in de zomer op nieuw record? Handelaren zijn hoopvol
Honderden Nederlanders volgen crypto-strategie op Bitvavo en halen 90% winst
Bitcoin flash crash veroorzaakt enorme liquidatie van $1+ miljard
Cryptomunt klapt 80% naar beneden nadat hacker extra tokens maakt
Dit is de reden waarom de bitcoin koers steeds verder zakt
Dit is de reden waarom de bitcoin koers steeds verder zakt
Bitcoin crasht opnieuw na geruchten over Israëlische tegenaanval
Tot deze koers kan bitcoin gaan dalen volgens analisten
Advertentie

Trending Featured nieuws

Hoe Troy met doordachte bitcoin trades een fortuin verdient
Hoe Troy met doordachte bitcoin trades een fortuin verdient
Gepassioneerde crypto handelaar Philip scoort met ijskoude strategie
Gepassioneerde crypto handelaar Philip scoort met ijskoude strategie
Glenn’s slimme ‘bitcoin dominantie strategie’ brengt hem forse winsten
Glenn’s slimme ‘bitcoin dominantie strategie’ brengt hem forse winsten
Advertentie