Redactie Redactie
17/12/2022 19:04 4 min. leestijd
Bijgewerkt op 31/10/2023 13:15

Dash 2 Trade: nog maar 25% van de presale tokens beschikbaar

icon-featured
Featured

Foto: UrshkaPhoto/Shutterstock

Onderstaand artikel is een ingezonden stuk en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies en onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website worden verstrekt dienen alleen voor educatieve doeleinden.


Er is op dit moment een presale bezig die de afgelopen dagen druk bezocht is door een aantal crypto whales. Dit zijn investeerders met grote hoeveelheden cryptocurrency waardoor de desbetreffende presale ook steeds sneller uitverkocht raakt. 

Je bent nog niet te laat om mee te doen met de presale gezien er nog zo’n 25% van de tokens beschikbaar zijn. Wel moet je er in de komende dagen snel bij zijn zodat ook jij nog kan profiteren van de gunstige prijs waarvoor de token aangeboden wordt. 

Belgische solana handelaar geniet van 600% winst door ‘long-strategie’
Belgische solana handelaar geniet van 600% winst door ‘long-strategie’

Nog 25% Presale Tokens Beschikbaar

Er is nog maar 25% beschikbaar van de tokens die in de presale aangeboden worden bij Dash 2 Trade. Dat komt omdat het platform eerder dan gepland wil lanceren, wat alles te maken heeft met de huidige gebeurtenissen op de cryptomarkt. 

De onzekerheid die de liquiditeitscrisis bij FTX heeft achtergelaten in de markt heeft ervoor gezorgd dat veel investeerders meer informatie en analyses zoeken voordat ze weer in de markt gaan investeren en dat is waar Dash 2 Trade om de hoek komt kijken. 

Dash 2 Trade komt namelijk met een platform waarop je alle informatie over de crypto markt kunt vinden. Naast alle koersen van cryptomunten krijg je ook toegang tot technische indicatoren, on-chain analyses en meer. 

Het feit dat de presale eerder stopt en er een grotere vraag is naar een platform als Dash 2 Trade zorgt ook voor de toevlucht van crypto whales naar de presale. De verwachting is dan ook dat dit aanhoudt en de presale van Dash 2 Trade snel uit gaat verkopen. 

Advertentie

Crypto Trading Signal Platform

Dash 2 Trade zorgt er uiteindelijk voor dat jij gemakkelijker meer geld kan gaan verdienen op de crypto markt. Eén van die manieren is door gebruik te maken van de crypto trading signals die Dash 2 Trade aanbiedt. 

Met deze signalen weet jij wanneer je welke cryptomunt het beste kunt kopen en wanneer je deze juist moet verkopen. Daarnaast heb je ook notificaties voor nieuwe listings die je aan kan zetten zodat je altijd op de hoogte blijft van nieuwe kansen in de markt. 

Het Dash 2 Trade dashboard biedt verder ook nog een overzicht van alle tokens die verkrijgbaar zijn in een crypto presale. Dit presale overzicht bevat ook een kolom met een ‘Dash score’, een door Dash 2 Trade ontwikkeld scoresysteem waarmee je beter in kan schatten of een nieuwe cryptomunt potentie heeft of niet. 

🚀 Nederlandse exchange viert bullmarkt: iedereen gratis crypto naar keuze
  • Advertentie
  • Bitvavo

Crypto ICO komt eraan

Het is niet gek dat er juist nu veel investeerders bijkomen. Dash 2 Trade heeft namelijk de eerste exchange listings bekend gemaakt en veel investeerders gaan ervan uit dat deze crypto ICO de prijs de lucht in zal laten schieten. 

De token van Dash 2 Trade zal gelist worden bij de drie centrale exchanges BitMart, LBank en Changelly Pro. Dit zal een aantal dagen na het eind van de presale gebeuren en vanaf dan kan een groot publiek de token gemakkelijk terugvinden en kopen. 

Een crypto ICO zorgt er geregeld voor dat de vraag naar een token de lucht in schiet waardoor ook de prijs mee gaat. Het is hiervoor wel afhankelijk van het sentiment in de markt en hoeveel liquiditeit er aangeboden wordt op de verschillende exchanges. 

Investeren in Dash 2 Trade kan nu nog via de website van het project. Daar moet je eerst een wallet verbinden om vervolgens Ethereum of USDT in te kunnen ruilen voor de D2T tokens. 

De Dash 2 Trade tokens zullen beschikbaar komen als de presale uitverkocht is of als de presale definitief stopgezet wordt. Daarna zijn de door jouw gekochte tokens te claimen via een nieuwe pagina op de website. 


Bovenstaand artikel is een ingezonden stuk en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies en onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website worden verstrekt dienen alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel

Net binnen
Trending
Solana memecoin stijgt als een raket door promotie van Lionel Messi
Solana memecoin stijgt als een raket door promotie van Lionel Messi
Memecoin-oprichter in tranen, crypto koers crasht 90% tijdens livestream
Bitcoin’s zware correctie: Lange termijn investeerders veranderen strategie
'Economie VS stort in, maar crypto zal daar niet van profiteren'
‘Economie VS stort in, maar crypto zal daar niet van profiteren’
Toch een recessie in Amerika? De gevolgen voor Bitcoin
Toch een recessie in Amerika? De gevolgen voor Bitcoin
Hoe $3000 in Bitcoin deze man miljonair maakte en zijn droom vervulde
Hoe $3000 in Bitcoin deze man miljonair maakte en zijn droom vervulde
Advertentie

Trending Featured nieuws

https://www.etoro.com/nl/stocks/?utm_medium=Affiliate&utm_source=96164&utm_content=18633&utm_serial=Stocks%20NL&utm_campaign=Stocks%20NL&utm_term=#zero-commissions
Belgische solana handelaar geniet van 600% winst door ‘long-strategie’
Advertentie