Redactie Redactie
25/10/2022 16:00 4 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/09/2023 21:01

Heeft Terra Luna Classic (LUNC) dieptepunt bereikt? + Let op deze top crypto

icon-featured
Featured
Heeft Terra Luna Classic (LUNC) dieptepunt bereikt? + Let op deze top crypto

Foto: UrshkaPhoto/Shutterstock

Onderstaand artikel is een ingezonden stuk en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies en onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website worden verstrekt dienen alleen voor educatieve doeleinden.


Afgelopen jaar gebeurde er van alles omtrent terra (LUNA), de terraUSD (USDT) stablecoin en het bedrijf Terraform Labs. Het incident begon toen de terraUSD zijn ‘peg,’ of koppeling, kwijtraakte en niet meer $1 waard was.

Daardoor liep het algoritme stuk en ontstond paniek op de markt. Meer dan 99% van de totale waarde van het Terra ecosysteem verdampte binnen enkele dagen.

Inmiddels is Terraform Labs aan een nieuwe blockchain begonnen met een nieuwe terra (LUNA). Echter verdwijnt de oude crypto niet zomaar. Deze munt heet nu terra luna classic (LUNC) en wordt beheerd door de gemeenschap.

>>> Nu naar de IMPT Presale <<< 

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in mei gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

Terra Luna Classic koers: Is het dieptepunt bereikt?

Als je een tijdje uit de markt bent geweest, zul je je wellicht rot schrikken. Waar LUNC tokens ooit meer dan €100 waard waren, is dat nu slechts €0,00023. Dat komt mede doordat er besloten werd om veel meer LUNC munten op de markt te brengen.

Over dit soort beslissingen kan nu de gehele gemeenschap achter LUNC stemmen om een toekomst voor Terra Classic te creëren. Een andere recente beslissing die door de gemeenschap genomen is, is dat voortaan 1,2% van elke transactie ‘geburnd’ wordt. Daardoor kan het aanbod van LUNC krimpen en de prijs stijgen.

Het voorstel zorgde voor veel hype in september en LUNC presteerde erg goed, al zakt de koers sindsdien weer wat weg. Toch ligt de prijs nog driemaal zo hoog als voor de stijging in september.

Het begint er dus voorzichtig naar uit te zien dat LUNC tegen alle verwachtingen in toch nog een toekomst heeft.

Advertentie

Nieuwe crypto IMPT gooit hoge ogen

Naast de problemen omtrent Terra en de vele ontwikkelingen die zich rond deze crypto hebben afgespeeld, gebeurt er natuurlijk nog veel meer in de cryptowereld. Zo is er een nieuwe cryptomunt die steeds meer aandacht krijgt van potentiële investeerders: IMPT.

IMPT staat voor Impact Project en jij kunt alvast in deze duurzame cryptomunt investeren door mee te doen met de voorverkoop. Deze presale is erg interessant doordat het in 3 fases onderverdeeld is. In de eerste fase koop je de munt voor $0,018 en daarna stijgt de prijs per fase met $0,005.

Zo heb jij als eerste investeerder al $0,01 per token winst gemaakt tussen het moment dat je de munt koopt en de presale afloopt. Hierna zal de munt beschikbaar worden bij een exchange zodat je hem zou kunnen verkopen. Daar zal de prijs in de eerste secondes $0,028 zijn voordat de koers een eigen richting inslaat.

Het project wil impact maken en dat doet het door unieke groene toepassingen naar de blockchain te brengen. Het beste voorbeeld hiervan is de mogelijkheid om carbon credits te kopen met je IMPT tokens.

Met een carbon credit krijg je als individu, bedrijf of organisatie het recht om 1 ton CO2 uit te stoten. Jij kunt de credits nu kopen met je IMPT tokens om in ze te handelen, aangezien ze meer waard kunnen worden.

De andere keuze die je hebt, is het vernietigen van de carbon credits. Niemand kan dan meer gebruik maken van dit krediet en zo zorg jij ervoor dat er minder CO2 in de atmosfeer terechtkomt.

In ruil voor het vernietigen van carbon credits, krijg jij, naast een goed gevoel, een groene NFT. Die NFT is weer te verhandelen op de NFT marktplaats van IMPT.

De totale CO2-compensatie markt bestaat uit verplichte en vrijwillige delen en wordt qua waarde geschat op zo’n $271 miljard verplichte carbon credits en $2 miljard aan vrijwillige giften.

Het vrijwillig kopen van carbon credits wordt steeds populairder en daarom verschijnt IMPT op het juiste moment. Als de markt de komende jaren verder groeit en IMPT de eerste keuze is voor blockchain-toepassingen rondom carbon credits, kan de token snel meer waard worden.

Verder kun je op het IMPT platform allerlei duurzame projecten vinden waar je aan bij kan dragen. Ook kun je producten kopen bij één van de partners van het platform. Een deel van je aankoopbedrag wordt dan gebruikt voor de duurzame projecten.

>>> Nu naar de IMPT Presale <<< 


Bovenstaand artikel is een ingezonden stuk en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies en onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website worden verstrekt dienen alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel

Net binnen
Trending
Bitcoin koers in de zomer op nieuw record? Handelaren zijn hoopvol
Honderden Nederlanders volgen crypto-strategie op Bitvavo en halen 90% winst
Dit is de reden waarom de bitcoin koers steeds verder zakt
Dit is de reden waarom de bitcoin koers steeds verder zakt
Cryptomiljonair werd rijk na risicovolle zet, ‘bedankt Elon Musk’
Cryptomiljonair werd rijk na risicovolle zet, ‘bedankt Elon Musk’
Bitvavo voegt gewilde crypto toe, Nederlanders ontvangen ‘m gratis
Bitvavo voegt gewilde crypto toe, Nederlanders ontvangen ‘m gratis
Populaire cryptobeurs verwijdert tether en 5 andere bekende crypto
Populaire cryptobeurs verwijdert tether en 5 andere bekende crypto
Advertentie

Trending Featured nieuws

Hoe Troy met doordachte bitcoin trades een fortuin verdient
Hoe Troy met doordachte bitcoin trades een fortuin verdient
Gepassioneerde crypto handelaar Philip scoort met ijskoude strategie
Gepassioneerde crypto handelaar Philip scoort met ijskoude strategie
Glenn’s slimme ‘bitcoin dominantie strategie’ brengt hem forse winsten
Glenn’s slimme ‘bitcoin dominantie strategie’ brengt hem forse winsten
Advertentie