Niels Poerwoatmodjo Niels Poerwoatmodjo
22/02/2021 13:58 4 min. leestijd
Bijgewerkt op 22/02/2021 13:58

Het Nederlandse BitCanna updatet naar Cosmos blockchain-technologie

icon-featured
Featured

BitCanna heeft de afgelopen maanden de voortgang van haar project geëvalueerd. Dat betekent echter niet dat er niet aan verbeteringen is gewerkt. In dit artikel wordt besproken welke interessante ontwikkelingen er voor BitCanna investeerders zijn.

🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis
  • Advertentie
  • Bitvavo

Het huidige BitCanna-netwerk

De huidige blockchain-technologie waarvan BitCanna gebruikmaakt, opereert op een aangepaste versie van Bitcoin/DASH-technologie en in eerste instantie dreef deze technologie een betalingsnetwerk aan. Ondanks BitCanna te spreken is over de prestaties tot zover, is blockchain-technologie ondertussen door ontwikkeld.
De wereld van blockchain-technologie groeit gestaag en daarmee kwamen er betere alternatieven voor BitCanna. Met de motivatie om het cannabisproject te verbeteren en zo gebruik te maken van een betere, snellere en modernere versie van de technologie heeft BitCanna nu besloten gebruik te gaan maken van Cosmos. Op dit moment voert het bedrijf testen uit op een Cosmos testnet en de resultaten lijken uitstekend.
Met de introductie van Cosmos zullen de infrastructuur van BitCanna en de transacties van BCNA coins verbeteren; hetgeen uiteindelijk zal helpen in de opbouw van een efficiënte supply chain-laag en een betrouwbaar netwerk. Aan de hand van de beperkingen die in kaart waren gebracht met betrekking tot de Bitcoin/DASH-technologie, is Cosmos de perfecte upgrade voor zowel het netwerk van BitCanna als haar community.

Advertisement

Cosmos en haar voordelen?

De nieuwe coin die op technologie van Cosmos draait biedt lagere transactiekosten en nog snellere betalingen dan op het huidige netwerk, maar daar blijft het niet bij.
Het nieuwe netwerk biedt tevens interactie met andere blockchains middels het zogenaamde IBC-protocol (Inter Blockchain Communication). Hiermee wordt communicatie mogelijk tussen de BitCanna-blockchain en blockchains van onder andere Ethereum, Cardano, Polkadot en Binance Chain. Nieuwsgierig naar hoe dat exact werkt? Lees daar dan meer over in dit artikel.
BitCanna gaat een poging doen om een verhandelbare versie van de BCNA coin in ERC-20-standaard voor Ethereum te lanceren, waardoor de beperking tot een enkel netwerk – het BitCanna-netwerk – verdwijnt. Deze token zal dan worden gelanceerd naast de reguliere coin en beide coins zullen draaien op de technologie van Cosmos. Met de ERC-20 coin van BitCanna zal het inspanningen verrichten om genoteerd te worden op grote (gedecentraliseerde) cryptocurrency exchanges zoals Uniswap, Pancakeswap en Sushiswap (meer dan $2 miljard handelsvolume per dag). Hiermee wordt de handel in BCNA coins ook mogelijk zonder KYC (Know Your Customer); aansluiten van een wallet is genoeg.

🚀 Gratis crypto: Nederlandse broker maakt lezers van Crypto Insiders vandaag SHIB miljonair; pak jouw gratis 1.500.000 SHIB
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Wat betekent de komst van Cosmos voor BCNA-investeerders en houders?

Heb je BCNA coins dan verandert er praktisch niets. Wanneer de nieuwe BitCanna wallets beschikbaar zijn, dan bestaat de mogelijkheid om je BCNA coins over te zetten naar de nieuwe wallets die op Cosmos draaien.
Neem je actief deel aan het netwerk van BitCanna, bijvoorbeeld door staking van je coins, dan wordt je aangeraden om dit artikel te lezen. In het artikel wordt beschreven wat de mechanismen van staking en reward zijn en hoe je een validator wordt van het netwerk. Handel je in BCNA coins, dan kan je door de komst van Cosmos, deze coins op prominentere beurzen gaan verhandelen en blijf je daarbij toegang houden tot de webshops die BitCanna ondersteunen, instant transactietijden en lagere mainnet-kosten. Je kunt nog steeds, wanneer jij dat wilt, je BCNA coins inwisselen.
Dankzij Cosmos maken miljoenen potentiële nieuwe investeerders die Sushiswap, Uniswap, Pancakeswap of soortgelijke beurzen gebruiken, kennis met het project van BitCanna.

🔔 Vandaag: Alle Nederlanders crypto-bezitters krijgen €60 gratis goud
  • Advertentie
  • GoldRepublic

Wat dien je als houder van BCNA te doen?

Op dit moment hoef je geen actie te ondernemen. In de aankomende maanden zal je je BCNA coins kunnen inwisselen voor de nieuwe coin die op Cosmos draait en op het moment dat BitCanna hier een planning voor heeft ontwikkeld zal die per e-mail en social media door worden gecommuniceerd.
BitCanna is op dit moment bezig met het lanceren van een testnet, waarvoor een selecte groep wordt uitgenodigd. Het bedrijf is daarom op zoek naar enthousiastelingen die bekend zijn met Linux en de nieuwe BitCanna coin op het Cosmos netwerk willen gaan testen. Hou de kanalen van BitCanna in de gaten voor meer info omtrent het aanmelden hiervoor.
Ook kan je je nu aansluiten bij het Discord kanaal van BitCanna. Aldaar kan je meepraten over de overgang naar Cosmos. Communiceert je liever via Telegram, dan kan je ook daar met ons meekletsen.

Deel dit artikel
Niels Poerwoatmodjo

Head of Content Niels kwam in 2017 in aanraking met cryptocurrency. Toegegeven, het duurde even voordat de vonk oversloeg, maar toen dat gebeurde was hij van één ding overtuigd: Iedereen moet in begrijpelijke taal over de wereld van cryptocurrencies en blockchain-technologie kunnen lezen!

Net binnen
Trending
goudkoorts-man-vindt-klomp-goud-goldrepublic
Man vindt enorme goudklomp van 4,6kg en slaat de jackpot
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
crypto-belasting-toezicht
Nederlandse crypto houders opgelet: Belastingdienst gaat strenger optreden
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
eddy-crypto-miljonair-tiener
Crypto-miljonair Eddy begon met €93 op 15-jarige leeftijd
Advertisement

Trending Featured nieuws

bitcoin-mining-rollman-mining-BTC-bitcoin
Je eigen Bitcoins maken vanuit huis? Gratis gesprek en €500 korting
bitcoin-bullmarket-altcoins-crypto
Bitcoin’s hashrate bereikt hoogtepunt, InQubeta trekt hoge ogen
altcoin-BNB-Inqubeta-QUBE
Deze altcoins hopen BTC te overtreffen in 2024, ondanks halvering
Advertisement