Shane Kuijpers
12/11/2021 15:30 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 31/10/2023 12:47

HitBTC introduceert eigen crypto wallet-app, eenvoudig, maar toch uitgebreid

icon-featured
Featured
hitBTC_introduceert_crypto_wallet

HitBTC is een van de oudste en vooral snelst groeiende crypto exchanges ter wereld. De exchange heeft nu zijn eigen wallet-app geïntroduceerd.

De app is ontwikkeld om mensen met minimale digitale ervaring vertrouwd te laten raken met beleggen en handelen. De app is overigens ook geschikt voor mensen die die ervaring wel hebben. De wallet-app is nu te downloaden via App Store en Google Play.

Waar veel mensen over vallen is het omzetten van fiat geld naar cryptocurrencies. Bij veel exchanges is dit nog altijd niet eenvoudig en HitBTC wil dit veranderen. Zij willen een makkelijk opstappunt bieden voor zij die willen beginnen met een crypto portfolio.

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in mei gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

HitBTC wallet eigenschappen

De portefeuille van HitBTC is ontworpen om het kopen, verkopen en bewaren van ruim 500 populaire cryptocurrencies zo gemakkelijk mogelijk te maken. Voorbeelden van deze digitale munten zijn bitcoin (BTC), ethereum (ETH), ripple (XRP) en Cardano (ADA). De app biedt haar gebruikers ook de optie om digitale activa direct naar vrienden of familie te sturen. Hierbij komen geen netwerkkosten kijken.

Cryptocurrency kopen

Het aanschaffen cryptocurrencies kan eenvoudig en instant met VISA, Mastercard, Apple Pay, Google Pay en Samsung Pay, die allen ondersteund worden door de app. Gebruikers moeten wel een kleine identiteitscontrole doorlopen voordat zij crypto kunnen kopen.

Cryptocurrency uitwisselen

De HitBTC wallet beschikt over een handige ingebouwde token exchange. De exchange hanteert een van de laagste fees in de markt en werkt bovendien met meerdere handelsparen.

Cryptocurrency verzenden

Met de app is het ook mogelijk om munten te versturen met zowel een QR code als met behulp van een traditioneel wallet adres. In de (nabije) toekomst is HitBTC van plan om vriendenlijsten te introduceren. Hierdoor kunnen gebruikers binnen een paar klikken hun cryptocurrencies verzenden.

Cryptocurrency opslaan

HitBTC is een custodial wallet. Dat wil zeggen dat het zorgt voor de veiligheid van het geld, waardoor het onmogelijk is om toegang tot de app te verliezen. De portfolio’s van gebruikers worden beschermd met alle noodzakelijke beveiligingsfuncties zoals 2FA, biometrie of gezichtsidentificatie. Het totale saldo, transactiegeschiedenis en details over iedere transactie helpen gebruikers bij het bijhouden en organiseren van hun wallet.

Advertentie

Extra eigenschappen

HitBTC streeft ernaar om de gebruikerservaring te verbeteren. Om die reden hebben de app-ontwikkelaars een aantal extra functies toegevoegd om de algehele crypto-ervaring te versoepelen.

Universele QR-code

Een van de kenmerken van de portefeuille is de universele QR-code. De app maakt het mogelijk om één QR-code aan te maken die kan worden gebruikt om elke munt te accepteren, terwijl de transactie automatisch binnen de app wordt uitgevoerd.

Cryptonieuws

Er is ook een nieuwssectie toegevoegd. Gerenommeerde mediabronnen en nieuwskanalen brengen je het laatste nieuws, ontwikkelingen en prestaties van een bepaald project of activa.

🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Next steps

Wat nu voor de wallet-app van HitBTC? Het team wil de aankoopkosten zo laag mogelijk houden, maar dat niet alleen. Ze zijn van plan meer functies te introduceren die specifiek gericht zijn op het versnellen van crypto-adoptie.


Bovenstaand artikel is een ingezonden stuk en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies.

Deel dit artikel
Shane Kuijpers

Shane is begin 2020 voor het eerst echt in contact gekomen met cryptocurrency. Waar het begon als een soort hobby is het ondertussen een dagelijkse bezigheid voor hem. Hij volgt de laatste ontwikkelingen op de voet en kijkt niet alleen met grote interesse naar Bitcoin, maar ook naar tal van altcoins. Veel uiteenlopende projecten maken dat de mogelijkheden met crypto eindeloos zijn en om die reden zal crypto ook in de toekomst onderdeel zijn in het leven van Shane. Shane is naast auteur bij Crypto Insiders ook student International Business.

Net binnen
Trending
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Shiba Inu knalt cryptomarkt voorbij na positief nieuws
Nieuwe crypto schiet 590% omhoog in minuten – handelaren verrast
Advertentie

Trending Featured nieuws

Crypto-strateeg Patrick overtreft bitcoin rendement met slimme handel
Crypto-strateeg Patrick overtreft bitcoin rendement met slimme handel
Slimme bitcoin handelaar vindt succes door macro-economische analyse
Slimme bitcoin handelaar vindt succes door macro-economische analyse
Brian’s effectieve crypto- en aandelenstrategie leidt tot 552% winst
Brian’s effectieve crypto- en aandelenstrategie leidt tot 552% winst
Advertentie