Ivo Melchers Ivo Melchers
07/04/2024 20:29 4 min. leestijd
Bijgewerkt op 10/04/2024 15:44

Man zet vol in op solana en Tesla, en scoort 825% winst

icon-featured
Featured
Man zet vol in op solana en Tesla, en scoort 825% winst

Foto: UfaBizPhoto/Shutterstock

Een gespreid portfolio wordt doorgaans als cruciaal beschouwd om succes te behalen binnen de crypto- of aandelenmarkt. De doorgewinterde Ierse crypto-investeerder Mark Kelly bewandelt echter liever een minder populair pad en focust zich liever volledig op slechts een handjevol activa.

Door zich intensief te storten op zijn kleine maar krachtige portfolio heeft hij de afgelopen twee jaar een indrukwekkend rendement van 824,93 procent binnengesleept. Op handelsplatform eToro krijgen gebruikers de unieke optie om Mark, en duizenden andere handelaren, te volgen en te kopiëren. Op deze manier kan je profiteren van hun kennis en ervaring.

Copy Trading komt niet overeen met beleggingsadvies. De waarde van uw investeringen kan stijgen of dalen. Uw kapitaal loopt risico.

🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Solana en Tesla

Mark is, zoals geschreven in zijn eToro-profiel, niet een ‘’typische investeerder’’. Terwijl de meesten hun risico’s zoveel mogelijk willen spreiden, steekt Mark liever al zijn tijd in het volledig doorspitten van slechts enkele activa. ‘’Het hebben van 20-40 aandelen in een portefeuille is voor mensen die niet weten wat ze doen,’’ aldus Mark.

Mark kiest voor ‘’kwaliteit boven kwantiteit’’ en wil niet meer dan 4 activa in handen hebben. Naar zijn mening brengt een gefocuste portfolio juist minder risico met zich mee. ‘’Zorgvuldige selectie helpt bij het navigeren door volatiliteit,’’ zo schrijft hij.

Blind ergens geld in stoppen is een ware no go voor Mark. Hij doet grondig onderzoek naar zowel crypto als aandelen en neemt een heuse duik in het diepe voordat hij actie onderneemt. Al geruime tijd geleden kwam solana (SOL) op zijn radar, en hier heeft hij de afgelopen twee jaar enorm veel geld mee verdient. Sinds dit jaar heeft Mark ook nog aandelen van Tesla (TSLA) in bezit. Solana vertegenwoordigt 51,31 procent van zijn portfolio en TSLA logischerwijs 48,69 procent.

Advertentie

824,93% winst, volg en kopieer

Mark’s unieke strategie heeft bewezen succesvol te zijn. Zoals eerder benoemd heeft hij namelijk 824,93 procent winst gepakt in slechts 2 jaar tijd.

Voor een doorsnee investeerder, die niet iedere dag uren te besteden heeft aan zijn/haar investeringsportfolio, kan de strategie echter een stuk risicovoller zijn. Als een van de activa slecht presteert, heeft dit namelijk een significante negatieve impact op de totale waarde van je portfolio.

Het is dus van groot belang dat je precies weet wat je doet. Mark heeft niet alleen gigantisch veel onderzoek gedaan naar solana en TSLA alvorens hij zijn posities opende, maar houdt de projecten nog steeds voortdurend in de gaten. Ook de bijbehorende koersgrafieken analyseert hij iedere dag, op zoek naar lucratieve kansen om zijn bezittingen uit te breiden.

Zie jij het wel zitten om zonder enige moeite te profiteren van de expertise van Mark? Via deze link kun je gratis een account aanmaken bij eToro en eenvoudig alle transacties van Mark, of duizenden andere handelaren, overnemen.


eToro is een multi-asset platform dat zowel beleggen in aandelen en crypto-activa aanbiedt, als ook handel in CFD’s.

Houd er rekening mee dat CFD’s complexe instrumenten zijn en gepaard gaan met een hoog risico om snel geld te verliezen vanwege hefboomwerking. 50% van de retail beleggersaccounts verliest geld bij het handelen in CFD’s met deze aanbieder. U moet overwegen of u begrijpt hoe CFD’s werken, en of u het hoge risico kunt dragen om uw geld te verliezen.

Deze communicatie is alleen bedoeld voor informatieve en educatieve doeleinden en mag niet worden beschouwd als beleggingsadvies of een beleggingsaanbeveling. Eerdere prestaties zijn geen indicatie voor toekomstige resultaten.

Copy Trading staat niet gelijk aan beleggingsadvies. De waarde van uw investeringen kan stijgen of dalen. Uw kapitaal loopt risico.

Beleggen in cryptoactiva is zeer volatiel en in sommige EU-landen ongereguleerd. Geen consumentenbescherming. Belasting op winsten kan van toepassing zijn.

eToro USA LLC biedt geen CFD’s aan en doet geen uitspraken en aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de nauwkeurigheid of volledigheid van de inhoud van deze publicatie, die is voorbereid door onze partner met gebruik van publiekelijk beschikbare niet-entiteitsspecifieke informatie over eToro.

Deel dit artikel
Ivo Melchers

Ivo is zich sinds begin 2021 volop gaan verdiepen in de wereld van cryptocurrencies en de blockchain-technologie. Er ging een hele nieuwe wereld voor hem open en hoe meer hij ging begrijpen, des te meer potentie hij begon te zien in de onderliggende blockchain-technologie. Sinds de eerste dag dat hij in aanraking kwam met cryptocurrencies is hij nooit meer gestopt met het leren hierover. Ook zit Ivo in het laatste jaar van zijn bachelor ‘Economic Psychology’ op de universiteit in Tilburg en gaat hij volgend jaar een aansluitende master doen in dit interessante gebied.

Net binnen
Trending
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Shiba Inu knalt cryptomarkt voorbij na positief nieuws
Nieuwe crypto schiet 590% omhoog in minuten – handelaren verrast
Advertentie

Trending Featured nieuws

Crypto-strateeg Patrick overtreft bitcoin rendement met slimme handel
Crypto-strateeg Patrick overtreft bitcoin rendement met slimme handel
Ervaren bitcoin trader Gregory verslaat de markt met actieve strategie
Ervaren bitcoin trader Gregory verslaat de markt met actieve strategie
Brian’s effectieve crypto- en aandelenstrategie leidt tot 552% winst
Brian’s effectieve crypto- en aandelenstrategie leidt tot 552% winst
Advertentie