Redactie Redactie
24/04/2023 11:05 5 min. leestijd
Bijgewerkt op 10/11/2023 10:58

MCADE token wordt deze maand nog gelist op crypto exchange

icon-featured
Featured

Foto: askarim/Shutterstock

Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


Het jaar 2023 wordt in het crypto nieuws genoemd als het jaar voor marktherstel. Hoewel veel coins hebben gereageerd op de terugkeer van Bitcoin (BTC) tot ver boven de $25.000, hebben sommigen maar weinig veranderingen laten zien op het gebied van prestaties en vooruitzichten. MANA prijsvoorspellingen zijn hiervan een goed voorbeeld. Veel analisten voorspellen stijgingen van de prijs van het native token van Decentraland, maar in een veel gematigder tempo dan andere crypto’s.

Een coin die dit jaar naar eigen zeggen ook goed presteert is GameFi-nieuwkomer Metacade, wiens token MCADE’s presale snel uitverkocht was en $16,35 miljoen opbracht. MCADE kreeg veel steun na zijn lancering op cryptocurrency exchanges Uniswap en Bitmart in april. 

🚀 Nederlandse exchange viert bullmarkt: iedereen gratis crypto naar keuze
  • Advertentie
  • Bitvavo

Wat is Metacade?

Metacade heeft plannen uiteengezet om via zijn play-to-earn (P2E) virtuele arcade ’s werelds grootste GameFi-community te ontwerpen. Het is bedoeld om spelers in staat te stellen inkomsten te genereren terwijl ze zich bezighouden met hun passie voor gamen en in contact komen met gelijkgestemde gameliefhebbers en crypto fans. 

De aanpak van het project zal tegemoet komen aan een breed scala aan gaming interesses, waardoor Metacade zijn totale adresseerbare markt (TAM) volledig kan maximaliseren en die kan gebruiken om de meest uitgebreide bibliotheek met P2E-titels op te bouwen, waarmee een enorm gebruikersbestand wordt aangetrokken.

Naarmate het project zijn functies en MCADE listings begint uit te rollen op andere crypto exchanges zoals MEXC, zal het gebruikersbestand naar eigen zeggen waarschijnlijk snel toenemen, waarbij iedereen het MCADE-token moet gebruiken om toegang te krijgen tot pay-to-play-games en om transacties uit te voeren op het platform. 

De whitepaper van Metacade is met enthousiasme onthaald door de crypto community, omdat het de plannen van het platform schetst om een zelfvoorzienend ecosysteem te bouwen. Het beloningssysteem van Metacade gaat veel verder dan de traditionele P2E-mogelijkheden van GameFi-titels, en bevat verschillende extra mogelijkheden voor spelers om inkomsten te verdienen.

Gamers kunnen bijvoorbeeld beloningen krijgen telkens wanneer ze sociaal met het platform omgaan en sociale content plaatsen. Beloningen in de vorm van crypto worden gegeven wanneer een persoon alfa deelt, een game beoordeling publiceert, gaming tips en -trucs doorgeeft of deelneemt aan online chats. Deze stimulans is van cruciaal belang voor de wens van Metacade om een volledig functionerende en ondersteunende gaming community op te bouwen.

Advertentie

Hoe werkt MCADE?

MCADE biedt niet alleen het ruilmiddel voor alle transacties op het ecosysteem van Metacade, van het kopen van merchandise tot deelname aan toernooien, van het openen van toegang tot pay-to-play-games tot het aansturen van het uitgebreide beloningssysteem. MCADE is ook cruciaal voor het leveren van de basis voor de functionaliteit van het platform. Het totale aanbod aan coins is beperkt tot slechts 2 miljard, waardoor de druk zal toenemen in het scenario dat meer gebruikers massaal naar het forum stromen.

Een van de meest aansprekende functies van de MCADE coin is het stimuleren van een van de meest baanbrekende functies van het platform, Metagrants. Deze functie is bedoeld om innovatie van binnenuit te bevorderen door ontwikkelaars te stimuleren om concepten voor nieuwe games in een pool in te dienen. Houders van MCADE coins beoordelen deze inzendingen en stemmen op hun favorieten, waarbij de meest populaire financiering uit de schatkist zal ontvangen. Zo ondersteunt Metagrants de ontwikkelaar tijdens het hele productieproces en in ruil daarvoor kan de arcade altijd worden gevuld met de meest interessante nieuwe gametitels. Hiermee worden bestaande leden behouden en weer nieuwe gebruikers aangetrokken.

De deconcentratie van stemrechten maakt deel uit van de uiteindelijke overgang van Metacade naar een volwaardige DAO, die MCADE ondersteunt om een governance-token te worden. MCADE zal ook kunnen worden gestaket, waardoor gebruikers inkomsten kunnen verdienen in ruil voor het toewijzen van tokens aan het platform en het voorkomen van verdunning van de totale tokenvoorraad van MCADE.

Dagelijkse bitcoin-marktanalyse levert Patrick bijzondere resultaten op
Dagelijkse bitcoin-marktanalyse levert Patrick bijzondere resultaten op

Decentraland (MANA) in 2023

Decentraland is niet het enige crypto project dat dit jaar enige opwaartse groei in de waarde van het native MANA-token ziet, met bijna een verdubbeling van de prijzen sinds het begin van het jaar. Sinds het begin februari $0,8388 bereikte, is er echter een aanzienlijke daling ingezet, naar de huidige waarde van $0,59.

De MANA prijsvoorspellingen voor de rest van 2023 verwachten dat de waarde kan worden teruggevorderd, zelfs tot $0,889. Een andere optie is dat de prijs moeite zou kunnen hebben om weer op te klimmen. De tijd zal het uitwijzen

🚀 Alle Nederlanders krijgen 750.000 PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

MCADE in 2023?

In tegenstelling tot Decentraland, begint Metacade in de eerste maanden van 2023 als een nieuw opwindend project. Ook heeft MCADE een al solide presale gehad om de interesse van investeerders te vergroten, aangezien het is genoteerd op de grote crypto exchanges.

Recente aankondigingen van Metacade brengen ook nieuws over samenwerking met de top gaming groep MetaStudio, verantwoordelijk voor projecten die verband houden met reuzen zoals Pirates of the Caribbean en Kung Fu Panda. MetaStudio zal naar verwachting het project een boost geven door game titels bij te dragen, waardoor de zichtbaarheid van het project nog verder wordt vergroot.

Dit zorgt ervoor dat MCADE naar eigen zeggen in een uitstekende positie staat voor de rest van 2023. Daarnaast zal MCADE op crypto exchanges worden genoteerd, waardoor dit nieuwe GameFi-token mogelijk een interessant 2023 tegemoet gaat.

Je kunt Metacade hier kopen. 


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.

Deel dit artikel

Net binnen
Trending
Solana memecoin stijgt als een raket door promotie van Lionel Messi
Solana memecoin stijgt als een raket door promotie van Lionel Messi
Memecoin-oprichter in tranen, crypto koers crasht 90% tijdens livestream
Bitcoin’s zware correctie: Lange termijn investeerders veranderen strategie
Toch een recessie in Amerika? De gevolgen voor Bitcoin
Toch een recessie in Amerika? De gevolgen voor Bitcoin
'Economie VS stort in, maar crypto zal daar niet van profiteren'
‘Economie VS stort in, maar crypto zal daar niet van profiteren’
3x goed nieuws voor Shiba & Nederlanders maken iedereen SHIB miljonair
Na regen komt zonneschijn: Alle Nederlanders ontvangen gratis SHIB
Advertentie

Trending Featured nieuws

https://www.etoro.com/nl/stocks/?utm_medium=Affiliate&utm_source=96164&utm_content=18633&utm_serial=Stocks%20NL&utm_campaign=Stocks%20NL&utm_term=#zero-commissions
Belgische solana handelaar geniet van 600% winst door ‘long-strategie’
Advertentie