Redactie Redactie
30/11/2022 19:30 4 min. leestijd
Bijgewerkt op 31/10/2023 13:17

Nieuw handelsplatform laat investeerders tussen crypto-presales kiezen

icon-featured
Featured

Foto: UrshkaPhoto/Shutterstock

Onderstaand artikel is een ingezonden stuk en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies en onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website worden verstrekt dienen alleen voor educatieve doeleinden.


De crisis rondom de FTX exchange is groot en heeft de gehele crypto markt mee naar beneden getrokken. Zo zijn er niet alleen binnen FTX zelf miljarden verdwenen, ook de hele markt is meer dan honderd miljard euro aan waarde kwijtgeraakt. 

Al met al zijn dus niet alleen investeerders die gebruik maakten van de exchange het haasje, maar eigenlijk iedereen die in bezit is van cryptocurrency. Op dit soort zware momenten in de markt zijn er echter altijd een paar kansen die je portfolio er weer bovenop kunnen helpen. 

Die kansen kun jij gaan ontdekken met het nieuwe crypto dashboard Dash 2 Trade. Door dit dashboard te gebruiken als basis van je nieuwe crypto investeringen zorg je ervoor dat je een dalende markt na een crisis als bij FTX de volgende keer met gemak trotseert! 

Belgische solana handelaar geniet van 600% winst door ‘long-strategie’
Belgische solana handelaar geniet van 600% winst door ‘long-strategie’

FTX Crisis zorgt voor wantrouwen in de markt

De liquiditeitscrisis van FTX heeft gezorgd voor een groot wantrouwen in de crypto markt omdat FTX er uit zag als keurige exchange. Ook vanwege de grootte van de exchange had niemand verwacht dat dit zomaar om kon vallen. 

Ook het feit dat het pas bekend werd dat FTX de zaken financieel niet in orde had nadat er een balans naar buiten kwam van het moederbedrijf heeft het vertrouwen in de markt geen goed gedaan. 

CEO van FTX, Sam Bankman-Fried, blijkt uiteindelijk totaal onverantwoorde risico’s te hebben genomen. Denk bijvoorbeeld aan grote sponsordeals met Formule 1-team Mercedes en met de Amerikaanse Major League Baseball. 

Gebruikers van andere exchanges vragen de afgelopen tijd dan ook actief naar meer bewijs over de liquiditeit van andere grote exchanges. De crypto wereld bestaat vooralsnog door het gebrek aan regulering uit veel louche types die, zodra ze de enorme bedragen geld zien, niet meer de juiste keuzes maken.

Advertentie

Dash 2 Trade

In een markt vol wantrouwen staan alle crypto koersen onder druk en kun je een intelligent trading platform goed gebruiken. Dat is exact wat Dash 2 Trade je gaat bieden; een trading platform dat je helpt nog betere beslissingen te nemen in de markt. 

Denk aan toegang tot technische indicatoren zodat je van alle crypto koersen in kunt schatten of de koers gaat dalen of stijgen. Verder vind je ook per cryptomunt alle beschikbare informatie en data zodat je zelf via het platform alles over een munt kan leren. 

Daarnaast kun je met een strategie planner zelf een strategie bouwen die live getest wordt met de huidige koersen. Hierdoor kun je deze blijven aanpassen tot je een strategie hebt waar je 100% tevreden mee bent. 

De belangrijkste tool die Dash 2 Trade je biedt, is echter het overzicht met alle nieuwe cryptomunten die in een presale verkrijgbaar zijn. Doordat je deze munten zo vroeg in het traject kan kopen, kun je mogelijk alle prijsstijgingen meemaken. 

Daarnaast krijg je in dit overzicht ook meteen te zien welke score Dash 2 Trade een presale geeft. Hierdoor hoef je niet meer zelf onderzoek te doen naar alle crypto presales, maar weet je direct welke munten interessant kunnen zijn en welke absoluut niet. 

🚀 Alle Nederlanders krijgen 750.000 PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Nu zelf in presale verkrijgbaar

De Dash 2 Trade token is nu zelf in een presale verkrijgbaar, hoewel je wel snel moet zijn als je hier nog aan mee wilt doen. In de afgelopen weken heeft het project al bijna $7 miljoen opgehaald en bevindt het zich in de derde van de negen fases. 

Momenteel betaal je voor 1 D2T token 0,0513 USDT, maar die prijs zal met elke nieuwe fase die aanbreekt weer iets stijgen. Dat betekent dat hoe eerder je investeert, hoe hoger de winst zal zijn die je maakt op deze token. 

Na de presale zal de munt ook beschikbaar worden bij één of meerdere crypto exchanges en is de kans groot dat de koers flink de lucht in schiet. Dat zou zich weer kunnen herhalen bij volgende listings of bij het uitbrengen van het crypto dashboard.


Bovenstaand artikel is een ingezonden stuk en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies en onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website worden verstrekt dienen alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel

Net binnen
Trending
Hoe $3000 in Bitcoin deze man miljonair maakte en zijn droom vervulde
Hoe $3000 in Bitcoin deze man miljonair maakte en zijn droom vervulde
'Economie VS stort in, maar crypto zal daar niet van profiteren'
‘Economie VS stort in, maar crypto zal daar niet van profiteren’
El precio del Bitcoin se dispara, pero China ensombrece los mercados
Bitcoin-verbod China wankelt, geruchtenmolen op volle toeren
XRP stijgt 40% in
XRP en memecoins dalen flink, wat is er aan de hand?
Miljarden aan bitcoin onder water na grootste correctie in 2 jaar
Miljarden aan bitcoin onder water na grootste correctie in 2 jaar
Advertentie

Trending Featured nieuws

https://www.etoro.com/nl/stocks/?utm_medium=Affiliate&utm_source=96164&utm_content=18633&utm_serial=Stocks%20NL&utm_campaign=Stocks%20NL&utm_term=#zero-commissions
Belgische solana handelaar geniet van 600% winst door ‘long-strategie’
Advertentie