Niels Poerwoatmodjo Niels Poerwoatmodjo
25/02/2021 19:02 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/09/2023 09:54

Oxygen houdt exclusieve AMA sessie met Crypto Insiders, ontvangt grote investering en organiseert token sale!

icon-featured
Featured
Oxygen (OXY) token sale op FTX exchange gaat morgen van start!

Oxygen (OXY) wil binnenkort de decentralized finance, of DeFi-, markt naar het grote publiek brengen. Het project heeft zojuist een investering van $40 miljoen ontvangen en de OXY-token wordt binnenkort genoteerd op enkele cryptocurrency exchanges. Het spits wordt afgebeten middels een initial coin offering (IEO) op cryptocurrency exchange FTX.
Daarnaast gaat het team van Oxygen een exclusieve ask me anything (AMA) sessie houden met Crypto Insiders!

Wat is Oxygen?

Oxygen omschrijft zichzelf als een decentralized prime brokerage. Het project wil een toegankelijk platform bieden voor de opkomende DeFi-markt, vergelijkbaar met een Robinhood, DeGiro of BUX voor de aandelenmarkt.
Oxygen zal op Serum (SRM) lanceren, een decentraal ecosysteem gebouwd op de blockchain van Solana (SOL). Oxygen verkiest Solana boven Ethereum (ETH) doordat het Solana netwerk maar liefst 50.000 transacties per seconde aankan.
Daarnaast is Oxygen ook van plan om zogeheten cross-chain functionaliteiten te ondersteunen met DeFi-platformen die draaien op Ethereum zoals Aave (AAVE), Compound (COMP) en Yearn.Finance (YFI). Oxygen wordt aangedreven door de OXY-token, een zogeheten governance token, of bestuurstoken.

$40 miljoen

In een investeringsronde, geleid door Alameda Research, een bekend cryptocurrency-handelsbedrijf, heeft Oxygen onlangs $40 miljoen aan fondsen geworden. Ook Multicoin, Genesis Capital en CMS deden aan de investeringsronde mee.
Oxygen zal geïntegreerd worden met Maps.me, een soort Google Maps voor mobiele telefoons met maar liefst 140 miljoen gebruikers. Alameda investeerde onlangs ook al $50 miljoen in Maps.me. Sam Bankman-Fried, CEO van Alameda en de FTX exchange, zegt het volgende erover:

Aan de achterkant wil je de krachtigste dingen die er zijn, maar aan de voorkant wil je de meest eenvoudige dingen die je kunt hebben.

Dus wat je gebruikers van Maps.me dient te laten zien is dat ze 12% per jaar kunnen verdienen als ze geld willen uitlenen. Aan de achterkant zit echter een volledig prime brokerage-model dat in staat is om leningen, derivaten, gestructureerde producten, portefeuillemarge en vele andere dingen aan te drijven.

DeFi zou 1 miljard gebruikers en $10 biljoen aan waarde kunnen bereiken. Maar projecten werden voorheen beperkt door hoge transactiekosten, opstoppingen en schaalbaarheidsproblemen.

OXY notering en IEO

De OXY-token zal voor het eerst genoteerd worden op de FTX exchange. Dat zal gaan aan de hand van een zogeheten initial exchange offering (IEO) die gehouden zal worden op 11 maart om 14:00 ‘s middags, lokale tijd:


Vervolgens zal op 16 maart ook op de decentrale exchange (DEX) van Serum OXY noteren. Dat zal gaan via een initial dex offering (IDO):
https://twitter.com/ProjectSerum/status/1364552193777410050

Memeinator altcoin hoopt optimaal van nieuwe bullrun te profiteren
Memeinator altcoin hoopt optimaal van nieuwe bullrun te profiteren

Ask Me Anything (AMA)

Oxygen gaat daarnaast ook een exclusieve AMA-sessie houden met Crypto Insiders op donderdag 4 maart om 20:00 uur ’s avonds! Tijdens deze sessie zal iedereen op Telegram vragen kunnen stellen aan het team van Oxygen. Zo kan je bij interesse goed geïnformeerd investeren!
oxygen_houdt_exclusieve_AMA_met_crypto_insiders_ontvangt_grote_investering_en_organiseert_token_sale_AMA
De AMA zal op donderdag 4 maart 20:00 uur ‘s avonds plaatsvinden in het gratis discussiekanal op Telegram.

Deel dit artikel
Niels Poerwoatmodjo

Head of Content Niels kwam in 2017 in aanraking met cryptocurrency. Toegegeven, het duurde even voordat de vonk oversloeg, maar toen dat gebeurde was hij van één ding overtuigd: Iedereen moet in begrijpelijke taal over de wereld van cryptocurrencies en blockchain-technologie kunnen lezen!

Net binnen
Trending
Cryptobeurs in de problemen, verkoop is mogelijk
Cryptobeurs in de problemen, verkoop is mogelijk
Crash: Waarom dalen bitcoin, ethereum en andere crypto opeens? 2 redenen
Crash: Waarom dalen bitcoin, ethereum en andere crypto opeens? 3 redenen
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Aantal bitcoin wallets neemt in rap tempo toe, BTC op exchanges droogt op
Jouw cryptowallet is in gevaar – dit is wat je vandaag nog moet doen
Cardano staat op vooravond van
Cardano staat op vooravond van “grootste mijlpaal in crypto geschiedenis”
Advertentie

Trending Featured nieuws

Hoe Troy met doordachte bitcoin trades een fortuin verdient
Hoe Troy met doordachte bitcoin trades een fortuin verdient
Slimme bitcoin handelaar vindt succes door macro-economische analyse
Slimme bitcoin handelaar vindt succes door macro-economische analyse
Gepassioneerde crypto handelaar Philip scoort met ijskoude strategie
Gepassioneerde crypto handelaar Philip scoort met ijskoude strategie
Advertentie