Home ProBit Exchange onthult vernieuwde De-Fi-pagina na behalen hoge rendementen voor De-Fi-investeerders

ProBit Exchange onthult vernieuwde De-Fi-pagina na behalen hoge rendementen voor De-Fi-investeerders

Volgens het onlangs gepubliceerde Q3-rapport van CoinMarketCap over de snelle opkomst van DeFi-applicaties, hebben slimme DeFi-investeerders een verbazingwekkend rendement behaald. Zij zagen een rendement tot 30 keer van hun initiële investeringen in januari 2020. DeFi-unicorns werden gekenmerkt door exorbitante opbrengsten, zoals de bijna 2.000% bereikt door YFI en 1.000% door STAKE.

DeFi, of Decentralized Finance, omvat digitale activa, protocollen, smart contracts en dApps (gedecentraliseerde applicaties) die volledig open en gedemocratiseerde financiële diensten bieden, met name voor de mensen die geen toegang hebben tot diensten van banken.

ProBit Exchange is een van de beurzen die de DeFi-industrie omarmt, met een lijst van meer dan 35 tokens die in de afgelopen maanden aan de exchange genoteerd werden, waaronder YFI, JST, BAND, FTM en andere stijgers.

De exchange biedt ook een handige speciale DeFi-pagina met een uitgebreide reeks handelsstatistieken en handleidingen om de toegankelijkheid voor de minder ervaren ProBit-handelaren te vergroten. Vanwege het grote aantal DeFi-tokens dat door ProBit wordt aangeboden, is het handelsplatform uitgerust met een speciaal tabblad dat de handel in DeFi makkelijker maakt.

Ethereum blijft oppermachtig als het beste DeFi-ecosysteem, waarbij ethereum (ETH) dient als de primaire valutapoort naar de zeer populaire wereld van yield farming platforms. Marktleider YFI bracht als een van de eersten het geautomatiseerde liquidty mining naar de markt en maakte de weg vrij voor gouvernance tokens om een zeer begeerd bezit te worden vanwege de mogelijkheid om rendement te genereren met het uitlenen en lenen van cryptocurrencies.

Open source, non-custodial protocol Aave (LEND) maakt het mogelijk geldmarkten te creëren, toegang te verlenen tot rentedragende deposito’s en activa te lenen. Dai (DAI) is een andere vroege katalysator in de op onderpanden gebaseerde kredietsector op basis van het maker-leningplatform, waardoor gebruikers onderpand kunnen vastzetten en lenen in de vorm van de DAI stablecoin.

Het gedecentraliseerd oracle-netwerk Chainlink was een van de eerste oplossingen waarmee de datakloof tussen smart contracts en applicaties gedicht kon worden. UMA is een van de gedecentraliseerde protocollen die wereldwijde markten opent door middel van permissionless synthetische activa die worden ondersteund door zelfuitvoerende financiële contracten.

Over ProBit exchange

ProBit Exchange is een wereldwijde Top 20 crypto-exchange op basis van dagelijks handelsvolume die meer dan 200 IEO-rondes met succes heeft voltooid. ProBit Exchange biedt daarnaast inmiddels meer dan 900 handelsparen, waarmee het een van de meest uitgebreide exchanges in de markt is.

Belangrijke cijfers van de ProBit Exchange

ProBit heeft meer dan 100.000 leden in haar community, meer dan 800.000 maandelijks actieve gebruikers, 2.500.000 maandelijks bezoekers op haar website en 40.000.000 gebruikers op partnerplatformen zoals CoinMarketCap.

Verder draait ProBit de volgende campagnes:

  1. Korting op handelskosten: Koop PROB, betaal handelskosten met PROB en verlaag je handelskosten tot wel 0,03%
  2. Trade mining: Stake minimaal 100.000 PROB en krijg tot 100% van je handelskosten in PROB terug wanneer je handelt in BTC-, XRP- en ETH-handelsparen.
  3. Stake mining: Stake PROB en verdien 4% PROB per jaar.
  4. Referral programma: Verdien 10-30% aan handelskosten voor het aanleveren van vrienden bij ProBit.

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€16.053,30 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€15.768,30 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€15.803,30 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€15.863,30 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€15.874,40 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin even in niemandsland? Deze altcoin hou ik in de gaten!

Een paar maanden geleden leek de $20.000 heel ver weg. Na de all time high van vorige week vrijdag was het deze week weer...