Redactie Redactie
28/03/2024 17:17 5 min. leestijd
Bijgewerkt op 28/03/2024 13:35

SEC hint naar Ethereum ETFs; Nederlandse investeerders trekken naar Bitbot

icon-featured
Featured

Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


Nadat Bitcoin ETFs in 2023 populair werden na goedkeuring door de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC), blijven er in 2024 geruchten bestaan dat Ethereum ETFs de volgende evolutionaire stap in de markt voor crypto zouden kunnen zijn. Deze zouden mogelijk de weg vrijmaken voor miljarden dollars aan nieuwe investeringen.

Bitbot blijft zich onderscheiden als een project dat zou kunnen profiteren van deze golf van nieuwe investeringen, omdat het al een bedrag van $1,3m heeft opgehaald in de snel verkopende crypto presale. Met de introductie van ’s werelds eerste non-custodial trading bot spreekt Bitbot snel tot de verbeelding van beleggers uit Nederland die investeren in crypto.

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in mei gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

Kunnen Ethereum ETFs werkelijkheid worden?

De SEC heeft er sterk op gezinspeeld dat Ethereum ETFs in de voetsporen van Bitcoin ETFs zouden kunnen treden en binnenkort zouden kunnen worden goedgekeurd. Blockworks meldt dat 23 mei de kritieke datum is, de deadline van 240 dagen voor de SEC om hun oordeel over de voorstellen van Van Eck en Art/21 Shares bekend te maken.

Het ontsluiten van Ethereum ETFs zou een nieuwe enorme bullish stap zijn voor de markten voor crypto, die nu al meeliften op de golf van nieuwe liquiditeit uit Bitcoin ETFs en de aanstaande Bitcoin halving. Nu zwaargewichten als BlackRock en Grayscale wachten op beslissingen over hun Ethereum ETF aanvraag, zou het groene licht van de SEC een nieuwe crypto rally kunnen ontketenen.

Advertentie

De magie die investeerders zien in Bitbot

De sector voor trading bots op Telegram is momenteel meer dan $1 miljard waard, wat Bitbot en zijn investeerders uit de presale een belangrijke markt biedt om zich op te richten. Meer dan 1 miljoen gebruikers hebben deze bots gebruikt, met een totaal handelsvolume van meer dan $12 miljard. Het team achter Bitbot hoopt dat deze cijfers in 2024 enorm zullen groeien; het handelsvolume is dit jaar al met meer dan $6,5 miljard gegroeid.

Om dit potentieel volledig te benutten, wil het non-custodial beveiligingsprotocol van Bitbot, in samenwerking met Knightsafe, lessen leren van concurrenten zoals Banana Gun en Unibot, die beide recentelijk te maken hebben gehad met inbreuken op de beveiliging. Door gebruik te maken van het ‘not your keys, not your crypto’ ethos hoeven gebruikers van Bitbot pas afstand te doen van de controle over hun geld zodra transacties zijn voltooid. Als dit raamwerk door Unibot was gebruikt, zou meer dan $500.000 veilig in de wallet van zijn gebruikers zijn gebleven.

Bovendien beschermt Bitbot tegen kwaadaardige MEV-bots en rug pull strategieën. Dit laatste is een mitigatietactiek die Banana Gun vorig jaar van veiligheidsproblemen had kunnen redden.

Bitbot biedt gebruikers ook een rijke reeks uitstekende functies om hun handelstraject en winstgevendheid te maximaliseren. Dankzij de sniping functie van het platform kunnen gebruikers bijvoorbeeld laag kopen en hoog verkopen door vooraf bepaalde parameters in te stellen voor maximale winst. Bovendien zoekt de Gem Scanner tool naar ondergewaardeerde gems en crypto presales en de functie copy trading stelt gebruikers van alle niveaus in staat de meest succesvolle transacties te kopiëren om hen te helpen op hun handelsreis.

Deze nabijheid tot de AI industrie zorgt ervoor dat het BITBOT token kan profiteren van de huidige bullishness rond de AI ruimte – op het moment van schrijven gewaardeerd op meer dan $40 miljard.

Bitbot biedt tokenhouders ook uitstekende mogelijkheden voor passief inkomen. Naast het programma voor het delen van inkomsten, waarbij BITBOT houders een aandeel van 50% van alle handelskosten krijgen, biedt het verwijzingsprogramma van het platform iedereen die nieuwe gebruikers naar Bitbot verwijst, de mogelijkheid om 15% van de transactiekosten van de nieuwe gebruiker te verkrijgen.

Slimme bitcoin handelaar vindt succes door macro-economische analyse
Slimme bitcoin handelaar vindt succes door macro-economische analyse

Bitbot prijsvoorspelling 2024

Analisten zijn al druk bezig met het beoordelen van de waarschijnlijke prestaties van Bitbot zodra de crypto presale is afgerond en het BITBOT token op openbare exchanges wordt gelanceerd. Om het potentieel ervan te illustreren, kan men kijken naar de uitstekende recente prestaties van Banana Gun en Unibot, ondanks de recente inbreuken op de beveiliging.

Banana Gun daalde met 90% in waarde na beschuldigingen van een poging tot een rug pull, die later werd toegeschreven aan een bug in het contract. Het herstel was echter indrukwekkend, waarbij het token op het moment van schrijven nu rond de $32 handelt, een stijging van ruim drie keer ten opzichte van de lanceringsprijs van $9,93 in september 2023. Bovendien is Banana Gun geëxplodeerd naar een marktkapitalisatie van ongeveer $85 miljoen.

Op dezelfde manier heeft Unibot, na de lancering op $17,56 in juni 2023, de hack van zich afgeschud waarbij meer dan $560.000 aan activa van gebruikers verloren ging en op het moment van schrijven een waarde van ongeveer $30 noteerde, een stijging van meer dan 70%.

Bovendien zullen degenen die vandaag in de Bitbot presale investeren, waarbij het token geprijsd is op $0,0134, een prijsstijging van 49,25% zien voordat de presale zelfs maar eindigt.

Terwijl beleggers over de hele wereld waarschijnlijk zullen profiteren van elke Ethereum ETF goedkeuring door de SEC, dankzij het domino-effect op de bredere markt voor crypto, proberen Nederlandse investeerders al te profiteren door naar de Bitbot presale te trekken.

Momenteel in fase 7 en geprijsd op de knockdown waarde van $0,0134, is dit het moment voor Nederlandse investeerders om hun BITBOT tokens te bemachtigen zolang de voorraad strekt.

Bezoek de officiële website voor meer informatie en het kopen van BITBOT tokens.


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.

Deel dit artikel
Net binnen
Trending
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Shiba Inu knalt cryptomarkt voorbij na positief nieuws
Nieuwe crypto schiet 590% omhoog in minuten – handelaren verrast
Advertentie

Trending Featured nieuws

Crypto-strateeg Patrick overtreft bitcoin rendement met slimme handel
Crypto-strateeg Patrick overtreft bitcoin rendement met slimme handel
Ervaren bitcoin trader Gregory verslaat de markt met actieve strategie
Ervaren bitcoin trader Gregory verslaat de markt met actieve strategie
Brian’s effectieve crypto- en aandelenstrategie leidt tot 552% winst
Brian’s effectieve crypto- en aandelenstrategie leidt tot 552% winst
Advertentie