Bitcoin kopen? Eerste €1.000 zonder commissie Bitvavo
Home Nieuws Wallets en Exchanges Spot een fiets, krijg bitcoins voor niets!

Spot een fiets, krijg bitcoins voor niets!

Adverteren voor cryptomunten is sinds de blokkade van advertentiegrootmachten Google en Facebook vrijwel onmogelijk. Handelsplatform SATOS heeft een oplossing gevonden: gratis bitcoins uitdelen. Iedereen die een foto maakt van een van de 200 bitcoin-fietsen die zes weken lang door Amsterdam rijden kan meedoen.

De belofte van Google en Facebook om een effectieve en betaalbare methode te ontwikkelen om als bedrijf een specifieke doelgroep te bereiken, houdt geen stand voor cryptocurrency-bedrijven. Om potentiële klanten te bereiken is online adverteren vandaag de dag essentiëler dan ooit. Het onderzoek van IAB geeft aan dat 93% van de bedrijven in Nederland gedurende 2018 online meer budget heeft ingezet. Maar hoe bereik je de doelgroep met een verbod op online adverteren als cryptocurrency-bedrijf?

Traditioneel is ‘nieuw’

- Advertentie -

Wanneer digitaal adverteren grotendeels afvalt, dien je als cryptocurrency-bedrijf creatieve oplossingen te bedenken. SATOS experimenteerde het afgelopen jaar met een aantal traditionele advertentiemethodes. Onder andere reed er vorig jaar zes maanden een volledig met Bitcoin bedrukte GVB-bus door Amsterdam.

We merkten met andere campagnes zoals de bus, dat er ontzettend veel foto’s werden gemaakt, en deze ook ontzettend veel aandacht kregen van buitenlandse pers. Waarom belonen we deze makers van de foto’s niet? Zo functioneer jij als onze persoonlijke display-advertentie, en ontvang je €5,- voor het plaatsen van een foto, niet Google of Facebook.

Aldus Stijn Jager, Marketing Manager bij SATOS.

Sinds 4 februari rijden er zes weken lang 200 Bitcoin-fietsen door Amsterdam. Het enige wat je hoeft te doen om €5,- aan bitcoin (BTC) te ontvangen is een foto te maken van de fiets en die te delen op Instagram met de hashtag #Bitcoinbike. Kijk op Satos.nl voor de actievoorwaarden.

Bovenstaand artikel is een ingezonden stuk en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€8.111,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.172,19 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€8.180,10 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€8.182,14 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€8.208,59 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De...

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

0
Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De koers van bitcoin komt al een week niet meer door die weerstand van de $9.300 heen. Waar we onophoudelijk fake-outs hadden omhoog en omlaag, gaan...