Koop nu goedkoop crypto bij Bitvavo

Switchere garandeert lage bitcoin (BTC) prijzen en het snelste koopproces

Switchere, een van de snelst evoluerende online fiat-to-crypto-wisseldiensten, heeft als doel gesteld de meest makkelijke manier te bieden om de meest populaire cryptocurrencies aan te schaffen en de crypto-industrie te ontwrichten.

Een van de voornaamste features van Switchere is dat het een volledig gelicenseerde en gereguleerde exchange betreft. Zowel Accreditation and licensing Virtual Wallet Service Provider en Virtual Currency Exchange Provider garanderen strikte naleving van alle relevante internationale regelgeving waarmee fraude wordt voorkomen. Verder biedt Swichthere non-custodial services, waarmee wordt bedoeld dat gebruikers hun aldaar aangeschafte cryptocurrencies en private keys volledig in eigen beheer hebben.

- Advertentie -

Het gehele koopproces voor cryptocurrencies is te doorlopen met een paar muisklikken en er is verder geen sprake van verborgen of extra kosten. Switchere hecht waarde aan haar reputatie en heeft klantloyaliteit hoog in het vaandel staan. Daarom biedt het platform de mogelijkheid om de eerste crypto-aankopen te doen zonder dat het nodig is om een account aan te maken. Hierdoor is het mogelijk om de functionaliteit, transparantie en betrouwbaarheid van het platform eerst uit te proberen.

Switchere is ontworpen om aan de wensen van de meest veeleisende klant tegemoet te komen. Zo wordt een 2-level referral program gehanteerd waarmee gebruikers tot 80% aan passieve inkomsten kunnen ontvangen. Deze uitbetalingen kunnen te allen tijde in bitcoin (BTC) worden gedaan. Middels het referral-programma kan men munt slaan uit het aanraden van Switchere via social media, websites, fora en blogs bijvoorbeeld.

Over Switchere

Switchere is een veelbelovende fiat-to-crypto exchange, met haar hoofdkantoor in Estland. Ondanks het prille bestaan is het bedrijf bezig zichzelf te vestigen als een betrouwbare dienst die aan alle geldende regelgeving voldoet. De voornaamste voordelen van Switchere zijn het snelle aanmeldproces, aantrekkelijke prijzen, hoge kooplimieten voor geverifieerde gebruikers, een intuïtieve interface, 24/7 support en het feit dat Switchere geaccrediteerd en gelicenseerd is.

Bovenstaand artikel is een ingezonden stuk en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.838,80 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.877,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.898,90 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.903,90 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.928,80 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.838,80 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.877,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.898,90 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.903,90 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.928,80 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers vindt support, geen ruimte voor twijfel!

De bitcoin koers vond na afgelopen vrijdag keurig support en een test van de weerstandszone van $13.800-14.000 werd een feit. Zoals ik in de...