Niels Poerwoatmodjo Niels Poerwoatmodjo
15/11/2019 16:29 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 15/11/2019 16:29

Switchere garandeert lage bitcoin (BTC) prijzen en het snelste koopproces

icon-featured
Featured
cryptocurrency_exchange_switchere_garandeert_snelste_en_goedkope_bitcoin_BTC_kopen

Foto: 3rdtimeluckystudio/Shutterstock

Switchere, een van de snelst evoluerende online fiat-to-crypto-wisseldiensten, heeft als doel gesteld de meest makkelijke manier te bieden om de meest populaire cryptocurrencies aan te schaffen en de crypto-industrie te ontwrichten.
Een van de voornaamste features van Switchere is dat het een volledig gelicenseerde en gereguleerde exchange betreft. Zowel Accreditation and licensing Virtual Wallet Service Provider en Virtual Currency Exchange Provider garanderen strikte naleving van alle relevante internationale regelgeving waarmee fraude wordt voorkomen. Verder biedt Swichthere non-custodial services, waarmee wordt bedoeld dat gebruikers hun aldaar aangeschafte cryptocurrencies en private keys volledig in eigen beheer hebben.
Het gehele koopproces voor cryptocurrencies is te doorlopen met een paar muisklikken en er is verder geen sprake van verborgen of extra kosten. Switchere hecht waarde aan haar reputatie en heeft klantloyaliteit hoog in het vaandel staan. Daarom biedt het platform de mogelijkheid om de eerste crypto-aankopen te doen zonder dat het nodig is om een account aan te maken. Hierdoor is het mogelijk om de functionaliteit, transparantie en betrouwbaarheid van het platform eerst uit te proberen.
Switchere is ontworpen om aan de wensen van de meest veeleisende klant tegemoet te komen. Zo wordt een 2-level referral program gehanteerd waarmee gebruikers tot 80% aan passieve inkomsten kunnen ontvangen. Deze uitbetalingen kunnen te allen tijde in bitcoin (BTC) worden gedaan. Middels het referral-programma kan men munt slaan uit het aanraden van Switchere via social media, websites, fora en blogs bijvoorbeeld.

🚀 Gratis crypto: Nederlandse broker maakt lezers van Crypto Insiders vandaag SHIB miljonair; pak jouw gratis 1.500.000 SHIB
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Over Switchere

Switchere is een veelbelovende fiat-to-crypto exchange, met haar hoofdkantoor in Estland. Ondanks het prille bestaan is het bedrijf bezig zichzelf te vestigen als een betrouwbare dienst die aan alle geldende regelgeving voldoet. De voornaamste voordelen van Switchere zijn het snelle aanmeldproces, aantrekkelijke prijzen, hoge kooplimieten voor geverifieerde gebruikers, een intuïtieve interface, 24/7 support en het feit dat Switchere geaccrediteerd en gelicenseerd is.
Bovenstaand artikel is een ingezonden stuk en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders.
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Niels Poerwoatmodjo

Head of Content Niels kwam in 2017 in aanraking met cryptocurrency. Toegegeven, het duurde even voordat de vonk oversloeg, maar toen dat gebeurde was hij van één ding overtuigd: Iedereen moet in begrijpelijke taal over de wereld van cryptocurrencies en blockchain-technologie kunnen lezen!

Net binnen
Trending
goudkoorts-man-vindt-klomp-goud-goldrepublic
Man vindt enorme goudklomp van 4,6kg en slaat de jackpot
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
crypto-belasting-toezicht
Nederlandse crypto houders opgelet: Belastingdienst gaat strenger optreden
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Advertisement

Trending Featured nieuws

De volgende bullmarkt: Altcoins om in de gaten te houden
De volgende bullmarkt: Altcoins om in de gaten te houden
BlackRock financiert Bitcoin ETF; BorroeFinance nadert doel in presale
BlackRock financiert Bitcoin ETF; BorroeFinance nadert doel in presale
Net binnen: onze nieuwste koersverwachtingen voor XRP
Rooskleurige toekomst voor XRP? ROE verwacht een goed jaar
Advertisement