Redactie Redactie
07/02/2024 21:17 6 min. leestijd
Bijgewerkt op 09/02/2024 09:25

Crypto trading bot Bitbot op Telegram behaalt succes tijdens presale

icon-featured
Featured

Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


Beleggers die investeren in crypto weten dat vroegtijdig inspelen op trends tot buitengewone winsten kan leiden. Nadat in 2023 een stortvloed aan investeringen in AI projecten en meme coins plaatsvond, zien de trading bots op Telegram eruit als de nieuwste sensatie van 2024. Hoewel ze een relatief nieuw fenomeen zijn, hebben deze bots een snelle acceptatie gekend. Ze hebben meer dan $7 miljard aan levenslange handelsvolumes van bijna 600.000 gebruikers vastgelegd. Meer dan $1 miljard van dat volume vond alleen al in januari plaats.

Trading bots op Telegram zijn ontworpen om de handel in crypto te vereenvoudigen door toegang te bieden tot gedecentraliseerde exchanges via een gebruiksvriendelijke interface, allemaal op een mobiel apparaat. Ze beschikken doorgaans over geavanceerde handelsinstrumenten, zoals het automatisch opsporen van nieuwe crypto projecten en tokens in de presale zodra ze op een exchange worden gelanceerd of wanneer er liquiditeit wordt toegevoegd, wat betekent dat degenen die willen investeren kunnen instappen op het moment dat de pump begint.

Naarmate de crypto bullrun van 2024 aan kracht wint, zullen deze trading bots in populariteit exploderen onder de 800 miljoen gebruikers van Telegram. Bitbot, een nieuwkomer, is net op tijd gearriveerd en heeft in slechts 15 dagen na de start van de presale op 17 januari al $351.000 binnengehaald.

Dagelijkse bitcoin-marktanalyse levert Patrick bijzondere resultaten op
Dagelijkse bitcoin-marktanalyse levert Patrick bijzondere resultaten op

Hete nieuwe crypto Bitbot

Ondanks hun succes in de wereld van investeren in crypto zijn trading bots op Telegram niet zonder controverse geweest. Eén topspeler, Unibot, kreeg een flinke klap toen hackers meer dan $500.000 aan investeringen van gebruikers stalen, waardoor het native UNIBOT token in slechts een uur met meer dan 40% kelderde. Dan is er nog Banana Gun, dat zijn symbolische vrije val zag van $8,70 naar $0,02 nadat kort na de lancering een ernstige bug werd onthuld, wat leidde tot beschuldigingen van rug pulls.

De kern van deze problemen is het feit dat trading bots op Telegram de neiging hebben om de crypto- en privésleutels van gebruikers vast te houden, waardoor ze worden blootgesteld aan mogelijke aanvallen. Bitbot kiest echter een andere route. Het is gepositioneerd als ’s werelds eerste non-custodial trading bot, wat betekent dat uitwisselingen geen activa van gebruikers bevatten en dat deze veilig in de wallets van gebruikers blijven, totdat de transacties zijn afgerond.

Geavanceerde wallet technologie maakt deze baanbrekende aanpak mogelijk via KnightSafe, een open-source, gedecentraliseerde dienst voor zelfbeheer. Bitbot stopt daar echter niet: anti-MEV- en anti-rug pull technologieën houden actief toezicht op activiteiten in de keten en onderzoeken smart contracts op tekenen van vals spel, zodat het geld van gebruikers wordt beschermd.

Het smart contract van Bitbot heeft onlangs goedkeuring gekregen van blockchain auditbureau Solid Proof. Bovendien wordt 20% (voor ontwikkeling) en 14% (voor marketing) van de tokenvoorraad van 1 miljard beschermd door een klif van 6 maanden en een lineair emissieschema van 12 maanden, waardoor het team een jaar lang vastzit en de risico’s op een rug pull worden geminimaliseerd.

Deze ‘security first’ benadering staat in schril contrast met de concurrenten van Bitbot die custiodial zijn. Het ethos is eenvoudig: handelaren moeten geld verdienen en niet verliezen. En met de geavanceerde trading tools van Bitbot zijn ze goed uitgerust om precies dat te doen.

Advertentie

De geavanceerde trading functies van Bitbot

Bitbot is opgericht door een team van ex-Wall Street investeerders en erkent de behoefte aan cryptohandelaren in de detailhandel om over tools te beschikken waarmee ze kunnen concurreren met institutionele reuzen. Hoewel het een gebruiksvriendelijke en intuïtieve interface heeft, moet je je niet laten misleiden door de eenvoud: daaronder schuilt een geavanceerde handelskrachtpatser.

Handelaren kunnen met een paar tikken transacties opzetten, beheren en monitoren. Gebruikers kunnen moeiteloos maximaal drie gratis wallets creëren. De door AI gestuurde sluipschuttertools zullen naar verwachting echter tot de grootste aantrekkingskrachten van Bitbot behoren. Bitbot scant signalen in de keten op zoek naar hete nieuwe crypto’s die op het punt staan vlammend uit de startblokken te komen. Met deze lijst kunnen gebruikers deze tokens snipen wanneer ze op een exchange worden gelanceerd.

Voor degenen die op zoek zijn naar de volgende grote optie om te investeren in crypto, doorzoekt de gem scanner van Bitbot honderden actieve presales en lokaliseert het de meest lucratieve kansen. Deze kenmerken alleen al hebben het potentieel om de winst van de gemiddelde handelaar aanzienlijk te verhogen.

Er is ook een functie voor copy-trading, waarmee gebruikers de transacties van toppresteerders in de Bitbot community kunnen nabootsen, afgestemd op hun risicobereidheid en investeringsdoelen. Bovendien profiteren houders van BITBOT tokens van een regeling voor het delen van inkomsten, waarbij ze een deel van de dagelijkse inkomsten van het platform ontvangen. Ook is er een verwijzingsprogramma voor iedereen beschikbaar, wat een levenslange beloning van 15% oplevert uit de transacties van doorverwezen gebruikers.

Bovenal is Bitbot een door de community gedreven onderneming. Gebruikers kunnen deelnemen aan exclusieve chats om nieuwe crypto’s en strategieën te bespreken, en, nog belangrijker, houders van BITBOT hebben een stem in het bestuur van het project.

Als de populaire nieuwe crypto op de markt bevindt Bitbot zich momenteel in fase 2 van de presale, met een prijs van $0,0105 en een uiteindelijke prijs van $0,0200.

Bitbot, gewapend met superieure beveiliging en door AI aangedreven trading instrumenten, heeft naar eigen zeggen alles in huis om nog grotere hoogten te bereiken dan zijn voorgangers en de beste trading bot op de markt te worden.

Het project heeft al enorme steun gekregen, met ongeveer 90.000 volgers op Twitter en meer dan 6.000 handelaren in de Telegram groep, die allemaal graag tokens in de presale willen bemachtigen. Deze beslissende blijk van vertrouwen van investeerders vormt de basis voor een enorme groei van BITBOT in 2024, vooral nu de bull run steeds sneller gaat.

🚀 Nederlandse exchange viert bullmarkt: iedereen gratis crypto naar keuze
  • Advertentie
  • Bitvavo

De presale van Bitbot kan binnen enkele weken uitverkocht zijn

Bitbot heeft een uitzonderlijk mooie toekomst voor zich. Het betreedt een van de snelstgroeiende cryptosectoren van 2024 en biedt een enorme verbetering ten opzichte van de concurrenten in een ruimte die wordt gedomineerd door slechts een handvol namen. In het huidige tempo zou de presale van Bitbot binnen enkele weken uitverkocht kunnen zijn.

Bovendien bevindt de markt voor crypto zich als geheel op een zeer opwindend punt. De miljarden die nu in Bitcoin ETF’s stromen, de stijging van ETH, het vooruitzicht van een altcoin seizoen en de Bitcoin halving vormen allemaal de perfecte voorwaarden voor succes in 2024/2025.

Bezoek de officiële website voor meer informatie en het kopen van BITBOT tokens.


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.

Deel dit artikel

Net binnen
Trending
Grootste Bitcoin crash ooit komt eraan, zegt auteur Rich Dad Poor Dad
Grootste Bitcoin crash ooit komt eraan, zegt auteur Rich Dad Poor Dad
Bitcoin en aandelen onderuit, ondanks positief inflatierapport
Waarom komende donderdag alles kan bepalen voor Bitcoin in 2024
Solana memecoin stijgt als een raket door promotie van Lionel Messi
Solana memecoin stijgt als een raket door promotie van Lionel Messi
Toch een recessie in Amerika? De gevolgen voor Bitcoin
Toch een recessie in Amerika? De gevolgen voor Bitcoin
Lerares ruilt krijtje voor crypto, gewaagde zet zorgde voor miljoenen
Lerares ruilt krijtje voor crypto, gewaagde zet zorgde voor miljoenen
Advertentie

Trending Featured nieuws

Dagelijkse bitcoin-marktanalyse levert Patrick bijzondere resultaten op
Dagelijkse bitcoin-marktanalyse levert Patrick bijzondere resultaten op
Advertentie