Ivo Melchers Ivo Melchers
30/03/2024 15:03 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 30/03/2024 11:42

Unieke wiskundige crypto-handelsstrategie levert Thomas 170% winst op

icon-featured
Featured
Unieke wiskundige crypto-handelsstrategie levert Thomas 170% winst op

Foto: stockpexel/Shutterstock

Crypto handelen kan voor velen een bron nogal overweldigend zijn, vooral door de forse schommelingen in de koersen. Om consistent winstgevend te handelen is het onder andere belangrijk om emoties los te kunnen laten. Makkelijker gezegd dan gedaan. De Franse cryoto-liefhebber Thomas Vasseur, die zichzelf ook wel ‘algo-quant’ expert noemt, gebruikt wiskundige modellen om tot mooie winsten te komen.

Zijn onderscheidende benadering heeft hem over de afgelopen 2 jaar al een rendement van bijna 170% opgeleverd. Op het handelsplatform eToro, dat wereldwijd gebruikt wordt door meer dan 30 miljoen mensen, is het mogelijk om Thomas’ strategie te volgen en zelfs klakkeloos over te nemen.

Copy Trading komt niet overeen met beleggingsadvies. De waarde van uw investeringen kan stijgen of dalen. Uw kapitaal loopt risico.

Crypto en aandelen handelen op basis van data

Gefascineerd door getallen en algoritmes, heeft Thomas zich toegelegd op kwantitatieve analyse. Hij gebruikt geavanceerde wiskunde en computervaardigheden om de financiële markten te doorgronden. Zijn focus ligt voornamelijk op crypto, alhoewel hij ook handelt in diverse aandelen.

Ethereum (ETH) is momenteel veruit zijn grootste openstaande positie. Andere populaire cryptomunten waar hij zich nu dagelijks mee bezighoudt zijn onder andere avalanche (AVAX), solana (SOL), cardano (ADA) en ripple (XRP).

Bekende aandelen die hij momenteel vasthoudt zijn bijvoorbeeld Coinbase (COIN), Microsoft (MSFT) en ASML (ASML).

In tegenstelling tot de meeste andere handelaren, die vertrouwen op hun eigen ervaring, kennis en intuïtie, leunt Thomas op wiskundige modellen, statistische analyse en dataverwerking. Hij omschrijft zichzelf als een expert in het ontwikkelen van handelsalgoritmes die data gebruikt om marktbewegingen te voorspellen en erop te reageren.

169,44% winst: volgen en kopiëren

Thomas’ aanpak heeft hem dit jaar al een winst van bijna 60 procent in zijn gestoken. Over de afgelopen 2 jaar heeft hij al een rendement van 169,44% binnengesleept.

Met zijn unieke strategie probeert hij de markt te verslaan en de komende bullmarkt meer winst te behalen dan door het simpelweg vasthouden van cryptovaluta.

Zijn aanpak is echter niet bepaald toegankelijk voor jan en alleman. Op handelsplatform eToro kun je echter zonder enige moeite zijn strategie overnemen. Op het populaire platform kun je namelijk Thomas, en duizenden andere handelaren, volgen en de transacties kopiëren. Door een gratis account aan te maken, kun je zelf de mogelijkheden verkennen.


eToro USA LLC biedt geen CFD’s aan en geeft geen verklaring en aanvaardt geen aansprakelijkheid met betrekking tot de juistheid of volledigheid van de inhoud van deze publicatie, die is opgesteld door onze partner met behulp van openbaar beschikbare niet-entiteit specifieke informatie over eToro.

Cryptoasset beleggen is zeer volatiel en ongereguleerd in sommige EU-landen. Geen consumentenbescherming. Winstbelasting kan van toepassing zijn. eToro is een multi-asset beleggingsplatform. De waarde van je beleggingen kan stijgen of dalen. Uw kapitaal loopt risico.

74% van de rekeningen van particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. U moet overwegen of u het zich kunt veroorloven om het hoge risico te nemen.

Deel dit artikel
Ivo Melchers

Ivo is zich sinds begin 2021 volop gaan verdiepen in de wereld van cryptocurrencies en de blockchain-technologie. Er ging een hele nieuwe wereld voor hem open en hoe meer hij ging begrijpen, des te meer potentie hij begon te zien in de onderliggende blockchain-technologie. Sinds de eerste dag dat hij in aanraking kwam met cryptocurrencies is hij nooit meer gestopt met het leren hierover. Ook zit Ivo in het laatste jaar van zijn bachelor ‘Economic Psychology’ op de universiteit in Tilburg en gaat hij volgend jaar een aansluitende master doen in dit interessante gebied.

Net binnen
Trending
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Bitcoin Cash (BCH) vindt belangrijk steunniveau en nadert omslagpunt
Bitcoin bullmarkt voorbij? Voorspeller van 2018 crash waarschuwt voor top
Advertentie

Trending Featured nieuws

Crypto-strateeg Patrick overtreft bitcoin rendement met slimme handel
Crypto-strateeg Patrick overtreft bitcoin rendement met slimme handel
Ervaren bitcoin trader Gregory verslaat de markt met actieve strategie
Ervaren bitcoin trader Gregory verslaat de markt met actieve strategie
Brian’s effectieve crypto- en aandelenstrategie leidt tot 552% winst
Brian’s effectieve crypto- en aandelenstrategie leidt tot 552% winst
Advertentie