Redactie Redactie
17/12/2021 13:00 7 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/09/2023 20:54

Versla de whales: handelssignalen met geld-terug-garantie

icon-featured
Featured
versla_de_whales_cover

Onderstaand artikel is een ingezonden stuk en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies.


Het is een geen groot geheim dat de grote investeerders, de zogenaamde whales, het voortouw nemen in de crypto-wereld. Het is voor de meeste particuliere investeerders vaak een trieste realiteit. Particuliere beleggers zoals jij en ik hoeven echter niet zonder slag of stoot te buigen voor de institutionele beleggers! Met de juiste handelssignalen kun je de whales verslaan – ongeacht in welke richting de crypto-markt gaat.

Bitcoin is de meest succesvolle activa van het afgelopen decennium. Iedereen die in juni 2011 bitcoin voor ongeveer €100 kocht, zou het vandaag voor meer dan €180.000 kunnen verkopen – op voorwaarde dat ze de vooruitziende blik hadden en de zenuwen konden bedwingen om BTC tijdens de eerdere bear-markten te “HODLen“. Nog groter is het rendement voor ervaren handelaren. Want wie de kunst beheerst om op het juiste moment de juiste handel te drijven, kan profiteren van elke marktsituatie.

Het is natuurlijk gemakkelijker gezegd dan gedaan. De crypto-markt is niet langer een monocultuur: duizenden crypto-projecten strijden ondertussen onderling voor het kapitaal van investeerders en behalen steeds groter marktaandeel. Sommige van deze altcoins hebben het afgelopen jaar zelfs beter gepresteerd dan de bitcoin koers.

🚀 Nederlanders maken lezers van Crypto Insiders vandaag SHIBA miljonair; pak jouw gratis 1.000.000 SHIB
 • Advertentie
 • Anycoin Direct

Crypto-whales manipuleren de markten

De uitstekende prestaties en het financiële potentieel van bitcoin en altcoins zijn al opgemerkt door institutionele beleggers. Keer op keer veroorzaken transacties door de zogenaamde “whales” enorme turbulenties op de crypto-markt, die voor de meeste particuliere beleggers FUD of FOMO kunnen veroorzaken.

Het resultaat: je verkoopt de verkeerde munt op het verkeerde moment… Emoties zijn slecht als het om handelen gaat. Dit is ook het geval voor degenen die hun handelsplannen maken op basis van signalen die ze hebben ontvangen, vaak van twijfelachtige gratis chatgroepen. In de meeste gevallen zijn deze signalen goed gecamoufleerde pump & dump scams, waardoor alleen de mensen die de signalen plaatsen winst maken.

Dit betekent niet dat er ook geen serieuze aanbieders zijn van handelssignalen voor bitcoin en andere crypto. Er zijn echter vaak talloze verborgen kosten die de winst verkleinen en verliezen nog pijnlijker maken en er is meestal geen geld-terug-garantie voor slecht presterende handelssignalen.

Advertentie

Kunstmatige intelligentie in combinatie met expertise: handelssignalen van ProfitFarmers

Het ProfitFarmers platform is een van de uitzonderingen op deze regel. ProfitFarmers biedt een heel arsenaal aan handige tools die niet alleen de handel in cryptocurrencies gemakkelijker maken, maar ook de vooruitzichten voor zowel beginners als ervaren handelaren drastisch vergroten.

ProfitFarmers biedt handelssignalen op honderden munten met algoritmen ondersteund door kunstmatige intelligentie. Deze signalen worden bovendien handmatig geselecteerd door ervaren handelaren. Hierdoor zijn de handelssignalen van ProfiFarmers van een bovengemiddeld hoge kwaliteit, wat ook tot uiting komt in een uitstekende resultaten. Van de 2.601 crypto-handelssignalen van het platform was 79% winstgevend in 2020. Het winstpercentage van 2021 is tot nu toe 78% op 2.630 signalen!

Neem bijvoorbeeld de meest recente handelssignaalresultaten op de top Metaverse crypto. Die produceerden in de afgelopen 3 maanden meer dan 4.492% pieken aan winst over 66 signalen!

versla_de_whales_cover_total_market_capMaar zelfs in de huidige marktomstandigheden, met een algemene dalende trend sinds 10 november, laten de handelssignalen van ProfitFarmers tussen 10 november en 16 december een bovengemiddeld succespercentage zien van 78%!

De resultaten van de handelssignalen worden maandelijks transparant weergegeven op de website van ProfitFarmers.

Veel experts in de branche zeggen dat er binnenkort een bull-run komt en dat dit het moment is om jezelf voor te bereiden om volledig te profiteren van de stijgende markt. Met ProfitFarmers kunt je in korte tijd verschillende hoogwaardige transacties uitvoeren en dat geeft je de mogelijkheid om echt “de stier te melken.”

Maak vandaag nog een account aan en sluit je aan bij de grote handelsjongens.

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen hier €10,- gratis crypto
 • Advertentie
 • Bitvavo

Stressvrij handelen met geld-terug-garantie

De hoogwaardige handelssignalen en het pakket aan hulpmiddelen van ProfitFarmers zijn zeker niet gratis. Het Engelse spreekwoord dat vrij kan worden vertaald naar “je moet geld uitgeven om geld te verdienen”, geldt ook voor signalen voor bitcoin en crypto. ProfitFarmers rekent, in tegenstelling tot andere aanbieders, vaste maand-, kwartaal- of jaartarieven, en brengt geen extra kosten met zich mee.

Nieuwe klanten profiteren van een ongekend aanbod: ProfitFarmers garandeert de eerste 30 dagen een succespercentage van 60 procent voor hun handelssignalen – anders krijg je je geld terug.

Het zijn niet alleen professionele handelaren die de voordelen plukken van ProfitFarmers hoge winstpercentages en copy-trade functies. We deelden onlangs een verhaal over een verpleger die in slechts 1 maand 400% verdiende met behulp van ProfitFarmers. Dienovereenkomstig is de klanttevredenheid erg hoog, wat tot uiting komt in verschillende uitstekende recensies op Trustpilot.

Crypto presale investeringen voor 2024 van Nederlandse LinkedIn handelaren
 • icon-featured
  Featured

Hulp voor beginnende handelaren en voordeel waarvan professionals dromen

Naast de verbluffende handelssignalen, stelt ProfitFarmers beginners en professionals in staat om hun eigen effectieve handelsstrategieën te ontwikkelen door een verscheidenheid aan handige tools aan te bieden. Met de RSI scanner kun je gemakkelijk overbought/oversold crypto identificeren en kun je gemakkelijk winstgevende transacties vinden. De RSI scanner analyseert meer dan 300 handelsparen op Binance.com in acht verschillende tijdsbestekken, en het is super gemakkelijk te gebruiken.

versla_de_whales_cover_RSIMet een andere uiterst handige tool kun je trends in crypto bekijken van meer dan 300 handelsparen. Hierdoor kun je gemakkelijk potentiële handelsconfiguraties identificeren en hoef je niet langer koersgrafieken af te zoeken om goede trades te vinden. Deze tool heet de Price Action Scanner (PAS) en analyseert handelsparen op basis van technische analyses. De PAS analyseert voornamelijk het Fibonacci retracement niveau van handelsparen en identificeert of een munt in bullish of bearish sentimenten beweegt. Ook hier kun je bullish/bearish sentimenten tussen acht verschillende tijdframes bekijken (van 5 minuten tot 24 uur).

Bitbot presale haalt $414.000 op in slechts 3 weken
 • icon-featured
  Featured

versla_de_whales_cover_price_action_scannerCopy-trading zonder commissie

Als je echter denkt dat Fibonacci een soort pasta is en/of gewoon niet de tijd hebt om je eigen handelsstrategieën te ontwikkelen, doe je er goed aan om de copy-trade functie van ProfitFamers te gebruiken. Copy Trading maakt het mogelijk om met een paar klikken – en zonder kosten – de signalen van de professionele handelaren van ProfitFarmers rechtstreeks naar je eigen Binance account te kopiëren!

Zie in de onderstaande afbeelding hoe gemakkelijk het is om copy-trade te gebruiken op ProfitFarmers:

pf-signalDit is mogelijk doordat ProfitFarmers via een API direct met Binance.com is verbonden. Dit is niet alleen handig, maar biedt ook extra veiligheid. Hierdoor heb je altijd controle over je eigen crypto-activa die je op je Binance account hebt staan. Natuurlijk kunnen de voorgestelde handelsplannen ook handmatig worden aangepast – vanuit de instap- en uitstapprijs tot de stop loss en de hefboomwerking.

“Hierdoor heb je altijd controle over je eigen crypto-activa die je op je Binance account hebt staan.”

Record gebroken in Nederland, Memeinator bereikt een bedrag van 4,5m $ in presale
 • icon-featured
  Featured

Versla de whales

Er is geen enkele handelsstrategie met een winstpercentage van 100% – dat is de aard van de markt. Maar het uitgekiende assortiment aan hulpmiddelen van ProfiFarmers biedt beginners en gevorderde gebruikers krachtige tools. Hiermee kun je jezelf bewapenen tegen de manipulatie van de grote marktspelers (whales) en je handel verbeteren!

De resultaten van ProfitFarmers spreken voor zich. Zelfs sinds 10 november, toen bitcoin begon te dalen van $69.000 naar minder dan de prijs van $50.000 vandaag, was het slagingspercentage van de handelssignalen van ProfitFarmers 78%!

Stelt je eens voor hoe geweldig jouw handelswinsten kunnen zijn tijdens een bull-run.

Mis het niet, want de bull-run komt eraan en je wilt er klaar voor zijn om daar optimaal van te profiteren! Er is geen betere tool om je te helpen jouw winstgevendheid te verhogen dan ProfitFarmers.

Mis de volgende grote kans om waanzinnige winsten te maken niet en bewapen jezelf met de handelswapens die jouw handelsaccount zullen laten ontploffen!

Als je eerst voorproefje van ProfiFarmers wil, breng dan een bezoekje langs het Telegram kanaal van het platform. Op het kanaal kun je geselecteerde handelssignalen krijgen die uit dezelfde pool komen als de premiumsignalen voor klanten van ProfiFarmers – maar zonder de mogelijkheid om de transacties rechtstreeks uit te voeren via copy-trading.

Als je daarentegen het gevoel hebt dat je te lang achter de whales aan zwemt, kun je hier een account aanmaken bij ProfitFarmers.


Bovenstaand artikel is een ingezonden stuk en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies.

Deel dit artikel
Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Crypto houders opgelet: belastingdienst gretig met aanslagen
Crypto houders opgelet: Belastingdienst gretig met aanslagen
bitpanda-crypto-exchange-bitvavo
Grote crypto exchange sluit per 1 februari de deuren in Nederland
Advertentie
Advertentie