Redactie Redactie
17/01/2024 17:52 4 min. leestijd
Bijgewerkt op 17/01/2024 17:52

Welke kleine altcoin heeft het groeipotentieel voor 2024?

icon-featured
Featured

Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.’


Er wordt nog steeds gezocht naar het beste groeipotentieel voor 2024. Drie munten staan echter bovenaan: Borroe Finance ($ROE), Dogecoin (DOGE) en Optimism (OP). Terwijl Optimism de resultaten van de RetroPGF Round 3 aankondigt, maakt Musk zijn steun bekend voor Dogecoin. Maar $ROE staat ook in de schijnwerpers met zijn mijlpaal in de presale. Laten we meer te weten komen..

>>KOOP NU $ROE TOKENS<<

🚀 Nederlanders maken lezers van Crypto Insiders vandaag SHIBA miljonair; pak jouw gratis 1.000.000 SHIB
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Borroe Finance

De uitstekende prestatie van Borroe Finance in de presale-fasen onderstreept $ROE als een optimistisch vooruitzicht. Bovendien is Borroe Finance een AI-aangedreven marktplaats voor NFT-financiering.

Als een van de nieuwe DeFi projecten heeft Borroe Finance zich ontwikkeld tot een innovatieve oplossing voor traditionele financieringsproblemen. In feite heeft Borroe Finance het fondsenwervingsproces in de Web3-ruimte hervormd.

Op dit moment verkoopt Borroe Finance $ROE tegen $0,0190 in fase 4 van de presale. Maar de opwindende reis van $ROE zal doorgaan.

Interessant is dat Borroe Finance al meer dan 219 miljoen $ROE tokens heeft verkocht. Met deze indrukwekkende verkoop van $ROE heeft Borroe Finance meer dan $2,5 miljoen verzameld.

En dat allemaal dankzij de liquiditeitsvergrendelingsmechanismen van Borroe Finance en de unieke fusie van AI en blockchaintechnologie. Het bewijs van het ongelooflijke opwaartse traject kan $ROE ook tot een van de virale tokenlanceringen maken.

>>KOOP NU $ROE TOKENS<<

Advertentie

Optimism

Op 12 januari 2024 publiceerde Optimism de RetroPGF Round 3 resultaten op hun social media account X. In Optimism’s RetroPGF Round 3 werden meer dan 30 miljoen OP ter waarde van meer dan $100 miljoen uitgedeeld. Dit betekent dat Optimism zich blijft inzetten voor het financieren van publieke goederen en het helpen van ontwikkelaars.

Te midden van de positiviteit rond Optimism begon OP sinds de laatste week van december 2024 aan te trekken. OP maakte een piekstijging van $4,12 op 27 december. OP had echter een terugval in de eerste week van januari 2024.

Na de goedkeuring van Spot Bitcoin ETF op 10 januari steeg Optimism van $ 3,14 naar $ 4,05, wat een uitstekende winst van 28,98% betekende. Op 12 januari werd OP verhandeld op $3,82. Deze impact heeft de RSI van OP gestimuleerd in een gelijkmatige stijging, wat duidt op een stijging van het bullish momentum.

Experts zeggen dat als het optimisme blijft toenemen, OP het volgende koersdoel op $5,15 zou kunnen zetten. Omgekeerd zou de koers van OP kunnen inzakken en $ 2,90 kunnen bereiken als de verkopers in opmars komen.

Wat onderscheidt Memeinator in de crypto markt van 2024?
  • icon-featured
    Featured

Musk kondigt zijn portfolio aan: heeft hij Dogecoin?

Op 11 januari 2024 bevestigde Elon Musk, de CEO van SpaceX en Tesla, zijn vastberaden steun aan een van de community-gedreven memecoins, Dogecoin. Hij onthulde dat hij geen DOGE holdings heeft geliquideerd.

Met de invloed van Elon Musk op Dogecoin is er altijd een grote invloed geweest op de prijs van DOGE. Deze recente aankondiging op het Twitter Space evenement heeft echter geen invloed op de prijs van DOGE. Op 12 januari werd DOGE verhandeld op $0,084, een bescheiden daling van 0,51% in de afgelopen 24 uur.

In een recente technische analyse van Dogecoin stond de RSI van DOGE op 46,16, wat duidt op een oververkocht gebied. Bovendien stond DOGE’s MFI op de middelste lijn, wat verder bijdraagt aan het negatieve sentiment in de markt. Desondanks hebben de bulls hun grip versterkt, want DOGE klom omhoog om de weerstand op $0,088 te testen.

Lees hier meer over Borroe Finance ($ROE):

Bezoek Borroe Finance Presale | Word lid van de Telegramgroep | Volg Borroe Finance op Twitter


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.

Deel dit artikel
Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Crypto houders opgelet: belastingdienst gretig met aanslagen
Crypto houders opgelet: Belastingdienst gretig met aanslagen
bitpanda-crypto-exchange-bitvavo
Grote crypto exchange sluit per 1 februari de deuren in Nederland
Advertentie
Advertentie