Wessel Kersting Wessel Kersting
31/08/2023 15:00 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 09/10/2023 13:52

Bitcoin experts: Eerst een dip, daarna een forse stijging

Geen onderdeel…
Bitcoin experts: Eerst een koersdip, daarna een forse stijging

Foto: tomeqs/Shutterstock

In dit artikel delen we een diepgaande analyse van bitcoin (BTC), rechtstreeks uit onze exclusieve Premium omgeving voor leden. Onze analisten speuren continu de markt af naar opmerkelijke bewegingen en delen hun bevindingen. Onze analisten, gewapend met een gedetailleerde blik op de markt, onderzoeken wekelijks meer dan 20 cryptomunten en delen hun persoonlijke handelsplannen met onze leden, die dagelijks door meer dan 1.000 leden worden geraadpleegd.

Grayscale’s recente overwinning tegen de SEC betreffende een spot bitcoin-ETF heeft de aandacht getrokken. Na deze zege hebben Bloomberg-analisten hun verwachtingen voor de goedkeuring van soortgelijke ETF’s bijgesteld. Er heerst nu een breder gevoel dat dit jaar eindelijk een spot bitcoin-ETF wordt goedgekeurd. Deze stap wordt gezien als een belangrijke brug voor traditionele en institutionele investeerders om toegang te krijgen tot de crypto markt.

Let op, dit is géén financieel advies, maar een deel van de handelsplannen van onze analisten.

Nieuwe instapkansen voor bitcoin (BTC)

De wereld van crypto is altijd in beweging en prijzen kunnen net zo vaak dalen als stijgen. Maak je geen zorgen: zelfs als de waarde van een cryptovaluta daalt, ontstaan er nieuwe mogelijkheden om te profiteren. Onze experts geloven dat BTC binnenkort een daling kan maken waardoor een nieuw instapmoment ontstaat. Blijf lezen voor de laatste analyse van onze experts:

“Hoewel BTC recentelijk een flinke boost heeft gekregen dankzij het recente nieuws, voorzien wij enige hobbels op de weg naar verdere stijging. Specifiek verwachten we aanzienlijke weerstand in de regio van $28.000 tot $29.000.

Wat dit gebied met name interessant maakt, is de samenkomst van de 200 dagen moving average met de maandelijkse pivot voor september. Dit samenspel van technische factoren is doorgaans een teken om op te letten. Voeg daarbij het WXY Elliott Wave patroon dat zich momenteel op de grafiek lijkt te ontvouwen, en de verwachting neigt naar een neerwaartse prijsactie.

Onze blik is gericht op de groene koopzone, ergens tussen de $19.000 en $21.000. Als de koers deze dieptepunten bereikt, zijn wij van plan om onze positie in BTC te versterken, anticiperend op toekomstige positieve bewegingen.

Ons complete handelsplan en alle bijbehorende updates zijn beschikbaar in Discord, onze premium omgeving voor leden.”

Deze analyse is op 30 augustus met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. 

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Shiba Inu knalt cryptomarkt voorbij na positief nieuws
Nieuwe crypto schiet 590% omhoog in minuten – handelaren verrast
Advertentie

Trending Geen onderdeel van een categorie nieuws

SEC voorzitter trollt crypto gebruikers
5 personen beslissen over de komst van Ethereum ETF’s
Advertentie