Wessel Kersting Wessel Kersting
02/09/2023 17:00 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 09/10/2023 13:51

Bitcoin experts: Grote volatiliteit op komst voor koers

Geen onderdeel…
Ethereum koersvoorspelling: uitbraak in zicht

Foto: Ground Picture/Shutterstock

In dit artikel delen we een diepgaande analyse van bitcoin (BTC), rechtstreeks uit onze exclusieve Premium omgeving voor leden. Onze analisten houden scherp de crypto-markt in de gaten. Zij delen wekelijks analyses van meer dan 20 cryptomunten en hun persoonlijke handelsplannen met onze leden, een bron van informatie voor meer dan 1.000 crypto-enthousiastelingen.

Recentelijk heeft de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) de beslissing over meerdere spot bitcoin-ETF’s, waaronder die van BlackRock, uitgesteld. Dit ondanks Grayscale’s recente rechtszaakwinst tegen de SEC. Het is nu afwachten tot 17 oktober, de nieuwe deadline. Ondanks deze onzekerheid in de institutionele wereld, zijn er positieve indicaties voor bitcoin: loyale beleggers blijven bijkopen en het aantal BTC op exchanges blijft dalen.

Let op, dit is géén financieel advies, maar een deel van de handelsplannen en analyses van onze analisten.

Profiteer van koersdaling bitcoin (BTC)

De wereld van crypto is altijd in beweging en prijzen kunnen net zo vaak dalen als stijgen. Maak je geen zorgen: zelfs als de waarde van een munt daalt, zijn er nog steeds mogelijkheden om winst te maken. Onze experts geloven dat BTC binnenkort een daling kan maken. Om deze reden leggen we je ook uit hoe je van deze koersdaling kunt profiteren. Hier alvast de laatste analyse van onze experts:

“BTC heeft ons niet teleurgesteld. Zoals we eerder voorspelden, heeft bitcoin een duik gemaakt vanuit die weerstandszone die we op het oog hadden. En nu zitten we midden in een ABC Elliott Wave patroon. Wave A is al achter de rug en we zijn nu bezig met de B wave.

Dit suggereert dat we een korte uptick in de koers mogen verwachten. We mikken op een stijging die piekt in de rode verkoopzone, tussen de $26.700 en $27.100. Zodra de koers deze zone raakt, overwegen wij een short positie. We verwachten namelijk een flinke daling erna, en daar willen we van profiteren.

Ons complete handelsplan en alle bijbehorende updates zijn beschikbaar in Discord, onze premium omgeving voor leden.”

Deze analyse is op 2 september met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Profiteer van koersdaling met Bybit account

Bybit, aangeraden door onze analisten, is een betrouwbaar crypto-handelsplatform met meer dan 400 cryptovaluta. Je kunt hier een zogeheten ‘short-positie’ innemen en winst maken wanneer de waarde van een cryptovaluta daalt. Ook is het mogelijk om de transacties van succesvolle handelaren automatisch te kopiëren. Zo maak je winst wanneer anderen dat doen zonder dat je de hele dag achter je computer hoeft te zitten.

Volg deze link en ontvang Bybit-bonussen exclusief voor lezers van Crypto Insiders

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. 

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt, zijn gebaseerd op de eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Shiba Inu knalt cryptomarkt voorbij na positief nieuws
Nieuwe crypto schiet 590% omhoog in minuten – handelaren verrast
Advertentie

Trending Geen onderdeel van een categorie nieuws

SEC voorzitter trollt crypto gebruikers
5 personen beslissen over de komst van Ethereum ETF’s
Advertentie