Wessel Kersting Wessel Kersting
12/09/2023 17:00 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 09/10/2023 13:50

Crypto handelaren: bereid je voor op een koersexplosie

Geen onderdeel…
Crypto-markt leeft op: Bitcoin SV en deze koersen stijgen keihard

Foto: Things/Shutterstock

In dit artikel duiken we diep in een analyse van litecoin (LTC), rechtstreeks afkomstig uit onze exclusieve Premium omgeving voor leden. Heb je geen LTC in je bezit? Dan heb je geluk! Ook zonder litecoin in je portfolio biedt deze analyse kansen. Onze analisten, altijd scherp en gefocust op de marktontwikkelingen, onderzoeken wekelijks meer dan 20 cryptomunten en delen hun persoonlijke handelsplannen met onze leden, wat dagelijks door meer dan 1.000 leden wordt geconsulteerd.

Ondanks een algemene daling in de cryptomarkt en een bijzonder zware periode voor litecoin na de recente halving, heeft de digitale munt een positieve mijlpaal behaald met 5 miljoen langetermijnhouders, een groei van 96% sinds vorig jaar. Dit toont aan dat velen geloven in de toekomst van LTC, ondanks huidige marktuitdagingen. Let wel, dit is géén financieel advies, maar een inkijkje in de handelsstrategieën van onze deskundige analisten.

Technische analyse litecoin (LTC) koers

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs nieuwe analyse van litecoin gedeeld in de Premium omgeving. Zij zeiden hier het volgende over:

“Bij het analyseren van LTC blijft ons langetermijnbeeld onverminderd bullish. We lijken momenteel in een 12345 Elliott Wave patroon te zitten, met de correctieve tweede wave die net achter de rug lijkt te zijn.

Onze aandacht is gevestigd op de blauwe steunzone, gesitueerd tussen de $50 en $67. Hier verwachten we een significante stijging. Als eerste voorzien we wat weerstand bij de maandelijkse pivotlijn van $71. Dit wordt het eerste herkenningspunt in onze verwachte opwaartse beweging, waarbij we uiteindelijk koersen boven de $120 kunnen verwachten.

Ons complete handelsplan en alle bijbehorende updates zijn beschikbaar in Discord, onze premium omgeving voor leden.”

Deze analyse is op 11 september met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. 

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel Kersting maakt sinds april 2019 deel uit van Crypto Insiders. Via cryptodienstverlener SATOS kwam hij in contact met het platform. Hij heeft financial services management gestudeerd aan de HvA en naast zijn werk als Compliance Officer voor een cryptocurrency exchange, schrijft hij dagelijks Premium analyses voor Crypto Insiders. Wessels interesse in cryptocurrency komt voort uit zijn financiële achtergrond en passie voor beleggen en handelen. Hij heeft meegeholpen aan het opzetten van de Discord omgeving van Crypto Insiders en is gespecialiseerd in technische analyse.

Net binnen
Trending
Bitcoin en aandelen onderuit, ondanks positief inflatierapport
Waarom komende donderdag alles kan bepalen voor Bitcoin in 2024
Grootste Bitcoin crash ooit komt eraan, zegt auteur Rich Dad Poor Dad
Grootste Bitcoin crash ooit komt eraan, zegt auteur Rich Dad Poor Dad
Solana memecoin stijgt als een raket door promotie van Lionel Messi
Solana memecoin stijgt als een raket door promotie van Lionel Messi
Toch een recessie in Amerika? De gevolgen voor Bitcoin
Toch een recessie in Amerika? De gevolgen voor Bitcoin
Lerares ruilt krijtje voor crypto, gewaagde zet zorgde voor miljoenen
Lerares ruilt krijtje voor crypto, gewaagde zet zorgde voor miljoenen
Advertentie
Advertentie