Wessel Kersting Wessel Kersting
01/09/2023 06:30 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 09/10/2023 13:52

Crypto traders opgelet: Ethereum maakt zich klaar voor 85% stijging

Geen onderdeel…
Riemen vast: deze crypto staat op het punt van exploderen

Foto: ST House Studio/Shutterstock

In dit artikel delen we een nieuwe analyse van ethereum (ETH), rechtstreeks uit onze exclusieve Premium omgeving voor leden. Onze deskundige analisten volgen nauwgezet alle marktbewegingen en delen daar hun bevindingen. Wekelijks onderzoeken ze meer dan 20 cryptomunten en delen hun persoonlijke handelsplannen, een bron van inzicht voor meer dan 1.000 leden dagelijks.

Het Ethereum-netwerk zag recentelijk een acht maanden dieptepunt in transactiekosten. De totale dagelijkse transacties kosten waren naar 1.719 ETH gedaald, een sterk contrast met de piek van 16.720 ETH in mei door de memecoin-hype. Mede door de London hard fork en de opkomst van layer-2 schalingsnetwerken zoals Optimism en Polygon, die congestie verminderen, zijn deze kosten afgenomen. Desondanks zien de analisten een bullish patroon ontstaan op de grafiek. Let op, dit is géén financieel advies, maar een deel van de handelsplannen van onze analisten

🚀 Gratis crypto: Nederlandse broker maakt lezers van Crypto Insiders vandaag SHIB miljonair; pak jouw gratis 1.500.000 SHIB
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Technische analyse ethereum (ETH) koers

De analyse van ethereum heeft weer een nieuwe update gekregen in de Premium omgeving. Hierin gaven de analisten van Crypto Insiders het volgende aan:

“ETH maakt nog steeds een sterke indruk. De recente opleving vanuit de groene koopzone, een zone die we al in eerdere analyses hadden kunnen tekenen, spreekt boekdelen. Door de recente dip kwam ETH perfect in deze zone, die rond de $1.500 ligt, uit.

Toch anticiperen we op een hertest van deze groene koopzone. Een tweede bezoek aan dit prijsniveau zou als een belangrijke test fungeren voor ETH’s kracht. Als deze zone standhoudt, kunnen we getuige zijn van een indrukwekkende koerssprong. Een dergelijke opwaartse beweging zou de koers zelfs in de buurt van een imposante $3.000 kunnen brengen. Dit zou een stijging zijn van ongeveer 85%!

Ons complete handelsplan en alle bijbehorende updates zijn beschikbaar in Discord, onze premium omgeving voor leden.”

Deze analyse is op 31 augustus met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. 

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
goudkoorts-man-vindt-klomp-goud-goldrepublic
Man vindt enorme goudklomp van 4,6kg en slaat de jackpot
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
crypto-belasting-toezicht
Nederlandse crypto houders opgelet: Belastingdienst gaat strenger optreden
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
Advertisement
Advertisement