Wessel Kersting Wessel Kersting
27/09/2023 07:00 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 09/10/2023 13:48

Ethereum koers: wat voorspellen de experts?

Geen onderdeel…
Ethereum koers: wat voorspellen de experts?

Foto: Vytautas Kielaitis/Shutterstock

In dit artikel bieden we een analyse van ethereum (ETH), die afkomstig is uit onze exclusieve Premium omgeving voor leden. Onze ervaren analisten, met hun diepe kennis van de markt, onderzoeken wekelijks meer dan 20 cryptomunten en delen hun persoonlijke handelsplannen met onze leden, wat dagelijks door meer dan 1.000 leden wordt geraadpleegd.

Vitalik Buterin, oprichter van Ethereum, heeft onlangs 400 ETH overgemaakt naar Coinbase. Deze actie, zichtbaar door de openbare blockchain, heeft speculatie opgewekt over zijn intenties, gezien eerdere gelijkaardige transacties. Zou deze dump invloed kunnen hebben op de koers van ETH?

Let op, de informatie die wordt verstrekt dient puur ter informatieve doeleinden en mag niet worden beschouwd als financieel advies.

Nieuwe instapkansen voor ethereum (ETH)

De wereld van crypto is altijd in beweging en prijzen kunnen net zo vaak dalen als stijgen. Maak je geen zorgen: zelfs als de waarde van een cryptovaluta daalt, ontstaan er nieuwe mogelijkheden om te profiteren. Onze experts geloven dat ETH binnenkort een daling kan maken waardoor een nieuw instapmoment ontstaat. Blijf lezen voor de laatste analyse van onze experts:

“Recentelijk observeerden we een gestage daling in de ETH koers. Onze focus blijft sterk gericht op de groene koopzone, gesitueerd tussen de $1.300 en $1.500. Deze verwachting wordt versterkt door het zichtbare correctieve WYX Elliott Wave patroon.

Gezien de robuustheid van dit patroon, anticiperen we een omkeer in deze specifieke zone. Het is dan ook onze intentie om binnen deze range een positie te verwerven. Daarna verwachten we weer een flinke stijging.”

Deze analyse is op 24 september met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Ons complete handelsplan en alle bijbehorende updates zijn beschikbaar in Discord, onze premium omgeving voor leden. Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar.

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel Kersting maakt sinds april 2019 deel uit van Crypto Insiders. Via cryptodienstverlener SATOS kwam hij in contact met het platform. Hij heeft financial services management gestudeerd aan de HvA en naast zijn werk als Compliance Officer voor een cryptocurrency exchange, schrijft hij dagelijks Premium analyses voor Crypto Insiders. Wessels interesse in cryptocurrency komt voort uit zijn financiële achtergrond en passie voor beleggen en handelen. Hij heeft meegeholpen aan het opzetten van de Discord omgeving van Crypto Insiders en is gespecialiseerd in technische analyse.

Net binnen
Trending
Solana memecoin stijgt als een raket door promotie van Lionel Messi
Solana memecoin stijgt als een raket door promotie van Lionel Messi
Memecoin-oprichter in tranen, crypto koers crasht 90% tijdens livestream
Bitcoin’s zware correctie: Lange termijn investeerders veranderen strategie
Toch een recessie in Amerika? De gevolgen voor Bitcoin
Toch een recessie in Amerika? De gevolgen voor Bitcoin
'Economie VS stort in, maar crypto zal daar niet van profiteren'
‘Economie VS stort in, maar crypto zal daar niet van profiteren’
3x goed nieuws voor Shiba & Nederlanders maken iedereen SHIB miljonair
Na regen komt zonneschijn: Alle Nederlanders ontvangen gratis SHIB
Advertentie
Advertentie