Wessel Kersting Wessel Kersting
11/09/2023 07:46 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 09/10/2023 13:50

Insider info: Ethereum koers klaar voor 100% stijging vanaf dit punt

Geen onderdeel…
Ethereum koers analyse voor slimme handelaren

Foto: Alexandru Nika/Shutterstock

In dit artikel duiken we diep in een gedetailleerde analyse van ethereum (ETH), afkomstig uit onze exclusieve Premium omgeving voor leden. Onze analisten houden de marktdynamiek nauwgezet in de gaten en delen hun inzichten. Week in, week uit, verkennen onze ervaren analisten meer dan 20 verschillende cryptomunten en delen hun persoonlijke handelsstrategieën met onze community van meer dan 1.000 leden.

Het Twitteraccount van Ethereum-oprichter Vitalik Buterin is gehackt, waarbij een phishing-link werd gedeeld met zijn 4,9 miljoen volgers. Hierdoor is een groot vermogen verloren gegaan, een buit van minstens $691.000. Deze onverwachte gebeurtenis kan invloed hebben op de stabiliteit van de ETH koers. Onthoud goed: dit is géén financieel advies, maar een inzicht in de handelsstrategieën van onze analisten.

📈 Nederlanders op Bitvavo of Bybit slaan jackpot: 135% in 6 maanden door Nederlandse AI-trading start-up 🚀
  • Advertentie
  • Diamond Pigs

Technische analyse ethereum (ETH) koers

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs weer een nieuwe ETH analyse gedeeld in de Premium omgeving. Hierin melden zij het volgende:

“De vooruitzichten voor ETH blijven veelbelovend. Onze analyse wijst op een interessante koopzone waarin een samenvloeiing plaatsvindt van de 100% en 61,8% Fibonacci-niveaus, gesitueerd rond een prijsniveau van $1.500.

Hier willen we overwegen om strategisch een kooporder te plaatsen om optimaal te kunnen profiteren van de verwachte stijging. Met deze beweging in het achterhoofd anticiperen we op koersniveaus die ruim boven de $3.000 zullen uittorenen, wat neerkomt op een stijging van ongeveer 100%.

Ons complete handelsplan en alle bijbehorende updates zijn beschikbaar in Discord, onze premium omgeving voor leden.”

Deze analyse is op 8 september met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. 

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Shiba Inu knalt cryptomarkt voorbij na positief nieuws
Nieuwe crypto schiet 590% omhoog in minuten – handelaren verrast
Advertentie
Advertentie