Marktupdates

ETH prijsvoorspelling: Wat kan dit nieuws met de ethereum koers doen?

icon-marktupdates
Marktupdates
Ethereum analyse: pas op, analisten zien ETH koers dalen naar 750$

Foto: Alexandru Nika/Shutterstock

In de Premium omgeving van Crypto Insiders worden dagelijks actuele technische analyses gedeeld door ervaren analisten. De afgelopen periode kwam Ethereum (ETH) hier regelmatig ter sprake. In deze rubriek blikken we terug op deze technische analyse en brengen we de recente ontwikkelingen en verwachtingen voor de komende periode in kaart. Mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben kun je deze eenvoudig stellen in onze Discord community, hier staan onze technische analyses doorgaans 48 uur eerder klaar voor onze leden.

Laatste Ethereum nieuws

Een interessant nieuwtje over Ethereum komt uit de Verenigde Staten. Twee leden van de Amerikaanse Senaatscommissie hebben een voorstel voorgelegd aan de Commodities Futures Trading Commission (CFTC). De CFTC is een regelgevende partij een is voornamelijk verantwoordelijk voor het toezicht op en de regulering van commodity-markten.

In dit voorstel is een plan gemaakt voor de regulering van cryptocurrencies waaronder ethereum. Op deze manier komt er duidelijkheid wat betreft de definitie van een cryptocurrency. Waar sommige partijen nu ervan overtuigd zijn dat het effecten zijn, zal het door dit voorstel onder de digitale commodities vallen. Dit is mogelijk goed nieuws aangezien er op deze manier meer duidelijkheid is en er mogelijk ook meer vertrouwen in de activa komt.

Wat zijn de verwachtingen voor Ethereum?

Of bovenstaande ontwikkelingen nog verdere impact gaat hebben op de prijs is afhankelijk van een groot aantal factoren die dagelijks verschillen. De crypto-markt is immers zwaar onderhevig aan economische gebeurtenissen en traditionele aandelenmarkten. Daarom is het soms lastig om het juiste moment te bepalen om in een bepaald project te investeren. Een technische analyse kan bijvoorbeeld helpen bij het bepalen binnen welk tijdspan een cryptovaluta interessant (kan) zijn om te kopen of verkopen. Op basis van bijvoorbeeld de beleggingsgeschiedenis en het identificeren van patronen in prijsbewegingen.

Technische analyse ETH koers

Ethereum heeft perfect onze verwachte verkoopzone bereikt en lijkt nu de verwachte daling in te zetten. Onze analisten houden vooralsnog de 50% Fibonacci hiervoor aan. Koersen komen daar namelijk vaak terecht na het het maken van een 12345 Elliott Wave patroon, die ook in de vorige analyse in de Discord omgeving gepost was.

afbeelding 1: Bovenstaande ETH analyse is op 1 augustus 2022 in onze Discord omgeving voor leden gedeeld.

ETH kopen of verkopen?

Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Discord groep voor leden. Hier bediscussiëren ervaren analisten en handelaren dagelijks hun analyses en handelsplannen. Ook delen we hier als eerst onze technische en fundamentele analyses. In onze Discord community kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we onze Premium leden op de hoogte te houden.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel

Net binnen
Trending
Duitsland bijna klaar met Bitcoin dump: minder dan 20% blijft over
Duitsland dumpt 435 miljoen aan bitcoin, parlementslid slaat alarm
Bitcoin en aandelen onderuit, ondanks positief inflatierapport
Waarom komende donderdag alles kan bepalen voor Bitcoin in 2024
Grootste Bitcoin crash ooit komt eraan, zegt auteur Rich Dad Poor Dad
Grootste Bitcoin crash ooit komt eraan, zegt auteur Rich Dad Poor Dad
Duitsland bijna klaar met Bitcoin dump: minder dan 20% blijft over
3 redenen waarom de bitcoin koers al dagen daalt
Toch een recessie in Amerika? De gevolgen voor Bitcoin
Toch een recessie in Amerika? De gevolgen voor Bitcoin
Advertentie

Trending Marktupdates nieuws

Bitcoin maakt nieuwe beangstigende daling onder $55.000, markt reageert
Bitcoin maakt nieuwe beangstigende daling onder $55.000, markt reageert
Bitcoin faalt uitbraak vlak voor cruciale inflatiecijfers vandaag
Bitcoin faalt uitbraak vlak voor cruciale inflatiecijfers
Bitcoin koers stijgt hard en passeert $59.000, markt schiet de lucht in
Bitcoin koers stijgt hard en passeert $59.000, markt in opmars
Advertentie