Roy van Krieken Roy van Krieken
01/12/2023 12:21 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 04/12/2023 11:05

6 unieke crypto cadeau’s voor de feestdagen: voor beginners en experts

Bitcoin-BTC
Nieuws
bitcoin-BTC-cadeau-postnl-crypto-stamp

Foto: Shutterstock/Aleksandr Tretiakov

De feestdagen zijn een geweldige kans om je familie en vrienden die gek zijn op crypto, of juist nieuwsgierig ernaar, te verrassen. Je zus die net haar eerste bitcoin (BTC) kocht, je beste vriend die al tijden in crypto zit, of die collega die altijd vragen stelt maar nog moet beginnen. Of ze nou beginners zijn of al langer meedoen, er zijn genoeg unieke crypto cadeaus die perfect bij ze passen. Voor dit artikel gingen we op zoek naar de leukste cadeaus en zetten we ze voor je op een rijtje.

  1. PostNL Crypto Stamp 2: Voor dat familielid of collega die altijd op zoek is naar unieke verzamelitems, verder kijkend dan de gebruikelijke munten of postzegels, is de PostNL Crypto Stamp 2 een echte vondst voor slechts €9,25. Deze postzegel is meer dan een gewoon stukje papier; het is een zeldzame crypto-postzegel die gepaard gaat met een digitale NFT-kopie. Een creatief crypto cadeau voor onder de boom, of gewoon zomaar.
  2. Heb je paranoïde familieleden die liever hun spaargeld of goud onder de matras verstoppen dan het op een bank te zetten? Geef ze dit jaar een hardware wallet, dé moderne manier om je crypto veilig te bewaren. Hardware wallets zoals de Ledger Nano X of de Trezor Model T bieden een veilige opslag voor cryptocurrencies, beschermd tegen online aanvallen en hacks. Het is als een persoonlijke Fort Knox voor crypto, waarbij de privésleutels offline worden bewaard, weg van internetcriminelen. Een onmisbaar item voor iedereen die zijn digitale investeringen serieus neemt.
  3. Crypto-gerelateerde Boeken: Weet je nog, die tante die dacht dat ‘ethereum’ een huidcrème was? Tijd om haar wat bij te spijkeren met een goed crypto-boek. Zoals “Bitcoin voor beginners” of “Cryptovaluta voor Dummies”. Wie weet, misschien wordt zij wel de volgende crypto-koningin!
  4. Lidmaatschap bij Crypto Insiders: Voor een familielid die altijd beweert dat hij/zij de volgende Bitcoin-boom gaat voorspellen, geef een lidmaatschap bij Crypto Insiders. Met toegang tot premium analyses en een community van insiders, kan je eindelijk zijn crypto-dromen waarmaken (of in ieder geval proberen).
  5. Fysieke Kunstwerken met Crypto-thema op Etsy: Voor de kunstzinnige ziel in je leven, check de crypto-kunstcollectie op Etsy. Van Shiba Inu munten tot Bitcoin-kussens, er is iets voor elke smaak en budget.
  6. En laten we de meest voor de hand liggende optie niet over het hoofd zien: het geven van cryptocurrency als cadeau. Dit is een fris en origineel alternatief voor de traditionele envelop met contant geld, en biedt een scala aan mogelijkheden voor de ontvanger. Of ze het nu bewaren, besteden, of omzetten, cryptocurrency is het cadeau dat blijft geven. En de beste plek om dit te kopen? Bitvavo. Deze Nederlandse dienst staat bekend om zijn veiligheid en gebruiksgemak. Bovendien, als je je nu registreert via deze speciale link, ontvang je een welkomstbonus van 10 euro aan cryptocurrency. Een leuke bonus die je zelf kunt houden… of weer als cadeau kunt geven.

We hopen dat deze lijst je heeft geholpen en geïnspireerd bij het vinden van iets unieks en betekenisvols voor dit jaar. Alvast fijne feestdagen en succes met de zoektocht naar het perfecte cadeau.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy van Krieken is redacteur bij Crypto Insiders sinds april 2021. Met een diploma in geschiedenis van de Universiteit Utrecht, heeft Roy zijn schrijfvaardigheden aangescherpt, wat een natuurlijke overgang naar een schrijfcarrière mogelijk maakte. Zijn interesse in cryptocurrency en blockchain werd gewekt door vrienden en zijn eigen investerings- en tradingervaring. Roy's specialisaties omvatten macro-economische trends, trading en regulatie. Hij is vastbesloten om betrouwbare en toegankelijke crypto-informatie te bieden en zo bij te dragen aan de mainstream adoptie van cryptocurrency in Nederland.

Net binnen
Trending
bekende-nederlander-verliest-crypto-vermogen-wilfred-genee
Bekende Nederlander verliest vermogen aan Bitcoin, 'slechtste week ooit'
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
98-jarige-man wordt miljonair =na 70 jaar oude
98-jarige man wordt miljonair na 70 jaar oude investering
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economische scenario af
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economisch scenario af
Crypto-oplichter stuurt plots bijna $10 miljoen terug naar slachtoffer
Crypto-oplichter stuurt plots bijna $10 miljoen terug naar slachtoffer
Advertentie

Trending Nieuws nieuws

Crypto Ontbijt: Marktcrash, flinke uitstroom ethereum-ETF’s & nieuwe Mt. Gox ronde
Duitsland dumpt 435 miljoen aan bitcoin, parlementslid slaat alarm
Nog drie dagen tot strenge cryptowet: wat gaat er gebeuren?
Nog drie dagen tot strenge cryptowet: wat gaat er gebeuren?
Bitcoin protocol stort in, miners zien inkomsten verdampen
Bitcoin protocol stort in, miners zien inkomsten verdampen
Advertentie
crypto-insiders-icon