Bitcoin kopen? Eerste €1.000 zonder commissie Bitvavo

‘99% van crypto-projecten zijn waardeloos, 1% kan de wereld veranderen,’ stelt bekende Uber-investeerder

Jason Calacanis, een prominente investeerder en internetondernemer, gaf recent aan dat 99% van de crypto-projecten waardeloos zijn. Ze worden volgens hem veelal gerund door mensen zonder enige ervaring. Echter hoopt hij wel dat de overige 1% baanbrekend zal zijn voor de rest van de wereld.

In een tweet die hij op 27 juni plaatste schreef hij dat bijna alle projecten in de wereld gerund worden door “ongekwalificeerde idioten.” Jason is overigens een investeerder in apps als Robinhood en Uber.

Historisch gezien is 99% van de cryptoprojecten rotzooi van ongekwalificeerde idioten, ondermaatse oprichters of grifters met waanvoorstellingen … de 1% die dat niet is, zou de wereld kunnen veranderen.

Ik wacht tot die 1% hun product levert, zodat ik met hun klanten kan praten.

- Advertentie -

Hij voegde echter wel toe dat de projecten die volgens hem tot de 1% behoren die mogelijk verandering kunnen brengen, gebrek hebben aan kwaliteit. Onlangs was te zien dat een aantal DeFi-tokens het momenteel beter doen dan bitcoin (BTC). Coins zoals Avaa (LEND) en MakeDAO (MKR) behaalde tientallen procenten winst. Bitcoin daarentegen zakte naar de $9.000 grens toe.

DeFi projecten lijken over het algemeen al steeds meer onder de aandacht te komen bij zowel investeerders als gebruikers. In de afgelopen twee was was waar te nemen dat er ruim $15 miljoen werd vastgezet op de Ethereum blockchain in DeFi protocollen.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€8.201,00 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€8.248,33 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€8.264,85 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.269,81 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€8.313,00 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De...

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

0
Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De koers van bitcoin komt al een week niet meer door die weerstand van de $9.300 heen. Waar we onophoudelijk fake-outs hadden omhoog en omlaag, gaan...