Timo Bult Timo Bult
14/07/2019 09:13 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 14/07/2019 09:13

Bestuurslid Ripple's Xpring: "Noem blockchain niet bij naam"

icon-altcoins
Altcoin nieuws
bestuurslid_ripple_xpring_noem_blockchain_niet_bij_naam

Tijdens een meeting georganiseerd door Amazon Web Services in New York heeft , directeur strategische groei bij Ripple’s investeringstak Xpring, een rapport ingediend omtrent de algemene strategie van het bedrijf. Zo is Xpring onder andere van plan de gehele blockchain-industrie te laten groeien, maar heeft het ook nagedacht over hoe blockchain aan de man gebracht kan worden.
Xpring is de tak van Ripple die in de opkomende blockchain-industrie investeert. Het wil onder andere de adoptie van blockchain-technologie versnellen en het gebruik van het XRP-token laten groeien.
In het rapport schrijft Pestritto onder andere dat het bedrijf verwacht dat er niet een enkele grote ledger zal zijn die aan alle behoeftes zal voldoen:

Vanuit het oogpunt van de industrie denken we dat er meerdere ledgers zullen zijn die in verschillende branches worden gebruikt. We denken niet dat het er een zal zijn om ze allemaal te dienen. Dus wanneer we kijken naar verschillende investeringen die we graag doen of naar mensen met wie we graag willen samenwerken, kijken we naar de infrastructuurlaag en zien we ook wie de waarden en de weergave van interoperabiliteit op elkaar afstemt.

Om blockchain aan de man te kunnen brengen dient de technologie uitgelegd te worden. Pestritto is echter van mening dat dit niet aan iedereen uitgelegd hoeft te worden:

Afhankelijk van de branch hebben we enkele discussies gevoerd, niet alleen intern, maar met enkele investeerderspartners en wij zouden zeggen: noem blockchain helemaal niet bij naam. Voor gaming, bijvoorbeeld ga je niemand naar een nieuw spel trekken door te zeggen: ‘Hé, we hebben een nieuw blockchain-spel.’ Nee, je hebt een spel. En het is geweldig. En het loopt toevallig op de blockchain.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie