Timo Bult Timo Bult
14/07/2019 09:13 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 14/07/2019 09:13

Bestuurslid Ripple's Xpring: "Noem blockchain niet bij naam"

icon-altcoins
Altcoin nieuws
bestuurslid_ripple_xpring_noem_blockchain_niet_bij_naam

Tijdens een meeting georganiseerd door Amazon Web Services in New York heeft , directeur strategische groei bij Ripple’s investeringstak Xpring, een rapport ingediend omtrent de algemene strategie van het bedrijf. Zo is Xpring onder andere van plan de gehele blockchain-industrie te laten groeien, maar heeft het ook nagedacht over hoe blockchain aan de man gebracht kan worden.
Xpring is de tak van Ripple die in de opkomende blockchain-industrie investeert. Het wil onder andere de adoptie van blockchain-technologie versnellen en het gebruik van het XRP-token laten groeien.
In het rapport schrijft Pestritto onder andere dat het bedrijf verwacht dat er niet een enkele grote ledger zal zijn die aan alle behoeftes zal voldoen:

Vanuit het oogpunt van de industrie denken we dat er meerdere ledgers zullen zijn die in verschillende branches worden gebruikt. We denken niet dat het er een zal zijn om ze allemaal te dienen. Dus wanneer we kijken naar verschillende investeringen die we graag doen of naar mensen met wie we graag willen samenwerken, kijken we naar de infrastructuurlaag en zien we ook wie de waarden en de weergave van interoperabiliteit op elkaar afstemt.

Om blockchain aan de man te kunnen brengen dient de technologie uitgelegd te worden. Pestritto is echter van mening dat dit niet aan iedereen uitgelegd hoeft te worden:

Afhankelijk van de branch hebben we enkele discussies gevoerd, niet alleen intern, maar met enkele investeerderspartners en wij zouden zeggen: noem blockchain helemaal niet bij naam. Voor gaming, bijvoorbeeld ga je niemand naar een nieuw spel trekken door te zeggen: ‘Hé, we hebben een nieuw blockchain-spel.’ Nee, je hebt een spel. En het is geweldig. En het loopt toevallig op de blockchain.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Timo Bult

Timo is hoofdredacteur van Crypto Insiders en een gepassioneerde voorstander van de real-world toepassingen van cryptotechnologie. Zijn interesse werd gewekt tijdens zijn werk voor een groot Fins accountancybedrijf, waar hij onderzoek deed naar het toepassen van blockchain door financiële bedrijven. Ook voor zijn Master’s thesis bleef hij in de cryptohoek. Hij onderzocht hoe NFT’s in kunnen worden toegepast in games, en welke uitdagingen daar liggen. Timo gelooft dat cryptotechnologie onze economie inclusiever, eerlijker en welvarender kan maken, en dat de transparantie van deze technologie corruptie in ontwikkelingslanden kan tegengaan.

Net binnen
Trending
bekende-nederlander-verliest-crypto-vermogen-wilfred-genee
Bekende Nederlander verliest vermogen aan Bitcoin, ‘slechtste week ooit’
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economische scenario af
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economisch scenario af
Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
Grote leegloop bij bitcoin miners op komst, zegt bankgigant JPMorgan
Bitcoin stijging zal van korte duur zijn, volgens mega-bank
Advertentie

Trending Altcoin nieuws

Afgelopen 2 jaar wekelijks €25 aan solana kopen: het bizarre resultaat
Afgelopen 2 jaar wekelijks €25 aan solana kopen: het bizarre resultaat
Duizenden euro’s winst met €25 per week aan dogecoin - bewezen aanpak
Duizenden euro’s winst met €25 per week aan dogecoin – bewezen aanpak
Waarom BlackRock plots tienduizenden dollars aan meme crypto bezit
Solana memecoin explodeert 7.100%: Experts waarschuwen voor risico’s
Advertentie