Wiebe Koehoorn Wiebe Koehoorn
07/11/2021 17:05 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/11/2021 17:05

Bitcoin (BTC) en deze 4 altcoins zijn interessant voor de maand november, dit is waarom!

icon-altcoins
Altcoin nieuws

Foto: Shutterstock/Marc Bruxelle

We zijn weer aanbeland in een nieuwe maand! Er staan veel spannende ontwikkelingen op het programma voor de komende maanden. In deze video geeft Wiebe zijn top 5 van crypto’s waarvan hij denkt dat ze het goed gaan doen op korte termijn. Hij bespreekt ze aan de hand van zijn FUFITA-methode: fundamentele, financiële en technische analyse. 

Twee van deze crypto’s besprak Wiebe in de vorige weken al. Zo had hij het eerder over Polkadot die binnenkort aan de slag gaat met de zogenaamde parachain auctions. Veel mensen verwachten dat de vraag naar Polkadot (en dus de prijs) hierdoor zal toenemen. Deze parachain auctions beginnen volgende week op 11 november.

Ook analyseert Wiebe de altcoin Aave, die laatst een vrij bizarre dag meemaakte door eerst hard te stijgen en vervolgens weer snel te corrigeren. Er zijn genoeg positieve punten over Aave te noemen, maar in de video komt ook iets minder positiefs naar voren.. Veel kijkplezier!

Wiebe is eind 2019 in de wereld van crypto gedoken en heeft zich vanaf begin 2020 ook meer verdiept in aandelen. Inmiddels heeft hij zijn levensmissie gevonden: ervoor zorgen dat iedereen een financieel gezond leven kan leiden. Op zijn Engels- en Nederlandstalige YouTube-kanalen maakt hij onder de naam ‘Nesami’ video’s over crypto en aandelen, waarbij hij gebruikmaakt van zijn FUFITA-methode: fundamentele, financiële en technische analyse. Als het om crypto gaat, volgt Wiebe de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bitcoin, altcoins en NFT’s. Ben je benieuwd hoe Wiebe jou kan helpen bij het beleggen in crypto en aandelen? Neem dan eens een kijkje op zijn website!

Deel dit artikel
Wiebe Koehoorn

Wiebe is eind 2019 in de wereld van crypto gedoken en heeft zich vanaf begin 2020 ook meer verdiept in aandelen. Inmiddels heeft hij zijn levensmissie gevonden: ervoor zorgen dat iedereen een financieel gezond leven kan leiden. Op zijn Engels- en Nederlandstalige YouTube-kanalen maakt hij onder de naam ‘Nesami’ video’s over crypto en aandelen, waarbij hij gebruikmaakt van zijn FUFITA-methode: fundamentele, financiële en technische analyse. Als het om crypto gaat, volgt Wiebe de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bitcoin, altcoins en NFT’s. Wiebe voert zijn levensmissie uit door veel waarde te bieden in zijn video’s, e-books en Discord-community. Ben je benieuwd hoe Wiebe jou kan helpen bij het beleggen in crypto en aandelen? Neem dan eens een kijkje op zijn website https://www.nesami.com/nl.

Net binnen
Trending
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Advertentie
Advertentie