Home Nieuws Altcoin nieuws Bitcoin maakt plaats voor altcoins? Analyse van ethereum, theta, noia en chainlink

Bitcoin maakt plaats voor altcoins? Analyse van ethereum, theta, noia en chainlink

- Advertentie -

In onze serie altcoin koersvideo’s, in samenwerking met de Bitcoin Consultant, bekijkt John van Meer meerdere keren per week de koersen van een aantal altcoins! Elke editie kunnen onze members stemmen op de cryptocurrencies die John onder de loep neemt.

Voor de video van vandaag werd door onze members gestemd op de koers van ethereum (ETH), theta (THETA), noia (NOIA) en chainlink (LINK). Bekijk de video van vandaag hieronder!

Wil je ook kunnen stemmen op de altcoins die John in zijn video’s behandelt? Word dan member en je geniet ook van onze trading signals, educatieve video’s, koersvideo’s, afgeschermde discussiekanaal en meer! Kom de eerste 30 dagen gratis proberen!

Bij de Bitcoin Consultant kan je terecht voor uiterst leerzame cursussen over bitcoin, blockchain-technologie en hoe hier in te investeren. Tevens vind je er cursussen om als professionele trader te leren handelen in crypto!

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€14.406,90 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€14.437,50 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€14.479,00 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€14.526,50 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€14.667,00 Kopen
Laatste nieuws
Expert analyses

Bitcoin koers gaat hard! All time high voor het grijpen?

Wat is het toch een feestje om elke week verslag te mogen doen van de ongelooflijke sprongen van de bitcoin koers. Hebben we nog...