Koop nu goedkoop crypto bij Bitvavo
Home Nieuws Altcoin nieuws Bitcoin transactiekosten meer dan 170% gestegen, koers update ethereum (ETH), icon (ICX)...

Bitcoin transactiekosten meer dan 170% gestegen, koers update ethereum (ETH), icon (ICX) en zilliqa (ZIL)

In onze serie altcoin koersvideo’s, in samenwerking met de Bitcoin Consultant, bekijkt John van Meer meerdere keren per week de koersen van een aantal altcoins! Elke editie kunnen onze members stemmen op de cryptocurrencies die John onder de loep neemt.

Voor de video van vandaag werd door onze members gestemd op de koers van ethereum (ETH), icon (ICX) en zilliqa (ZIL). Bekijk de video hieronder!

Wil je ook kunnen stemmen op de altcoins die John in zijn video’s behandelt? Word dan member en je geniet ook van onze trading signals, educatieve video’s, koersvideo’s, afgeschermde discussiekanaal en meer! Kom de eerste 30 dagen gratis proberen!

Bij de Bitcoin Consultant kan je terecht voor uiterst leerzame cursussen over bitcoin, blockchain-technologie en hoe hier in te investeren. Tevens vind je er cursussen om als professionele trader te leren handelen in crypto!

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.974,00 Kopen
1
SATOS
Reviewed
€11.941,40 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€12.005,30 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€12.007,80 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€12.040,00 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers vindt support, geen ruimte voor twijfel!

De bitcoin koers vond na afgelopen vrijdag keurig support en een test van de weerstandszone van $13.800-14.000 werd een feit. Zoals ik in de...