Kevin Schijven Kevin Schijven
24/02/2021 14:22 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 24/02/2021 14:22

Brave onthult DeFi plannen met roadmap 2.0, dit wil de privacy browser gaan doen

Nieuws
Brave onthult DeFi plannen met roadmap 2.0, dit wil de privacy browser gaan doen

Brave, de op privacy gerichte blockchain internetbrowser, gaat de decentralized finance (DeFi) markt omarmen. Het team achter de browser wil een zogenaamde decentrale cryptocurrency-exchange, of DEX, aggregator ontwikkelen alsmede een nieuwe cryptocurrency wallet.
Dat kondigt het bedrijf aan in een nieuwe roadmap, of routekaart, gepubliceerd op 23 februari:


Een DEX is een crypto-beurs waar geen tussenpersoon aan te pas komt. Met een DEX aggregator hebben gebruikers toegang tot een verzameling van DEX beurzen direct vanuit de Brave browser. Daarnaast wil Brave extra voordelen bieden aan houders van de Basic Attention Token (BAT).
Mensen die BAT bezitten, of BAT gebruiken om voor transactiekosten te betalen, zullen korting ontvangen wanneer ze gebruik maken van de DEX aggregator. Daarnaast gaat Brave een nieuwe ‘Brave Wallet’ ontwikkelen.
Dit zal een Ethereum (ETH) wallet zijn met ondersteuning voor DeFi en non-fungible tokens (NFT’s). De nieuwe wallet zal de huidige wallets in Brave vervangen en een herontwerp van de gebruikers interface bevatten. Ook wordt ondersteuning voor mobiele telefoons geïntroduceerd en betalingsmogelijkheden voor fiatvaluta.
Daarnaast wil Brave nog de gebruiksmogelijkheden van BAT uitbreiden met ondersteuning voor zoekmachines, e-commerce, VPN’s en file-sharing (IPFS). Als laatst meldt het team van Brave dat het vaker met de community wil communiceren via verscheidene programma’s en sociale mediawebsites.
Brave meldt dat het uitgegroeid is tot meer dan 25 miljoen maandelijkse actieve gebruikers en meer dan 8 miljoen dagelijkse actieve gebruikers. Brave wil deze cijfers meer dan verdubbelen tegen het eind van 2021.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie