Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Cardano (ADA) gaat samenwerken met Lykke, een Zwiterse cryptocurrency-exchange

De Cardano (ADA) Foundation gaat samenwerken met Lykke, een Zwitserse fintech-bedrijf en cryptocurrency-exchange. Dat kondigt het bedrijf op 22 juli aan middels een persbericht.

- Advertentie -

Het doel van de samenwerking is om Cardano’s expertise met blockchain-technologie te combineren met de financiële expertise van Lykke. Dit moet de financiële producten van beide bedrijven verbeteren, volgens het persbericht.

Lykke is momenteel in gesprek met de Zwitserse financiële toezichthouder, de Financial Market Supervisory Authority (FINMA). Als het bedrijf de vergunning ontvangt van de FINMA zou dit de schaal en reikwijdte van zijn financiële producten enorm moeten vergoten.

Lykke Corp is een van de meest innovatieve financiële blockchain-bedrijven van Zwitserland en we zijn verheugd om samen te werken met het deskundige team. Door deze samenwerking zullen zowel de Cardano Foundation als Lykke Corp proberen de financiële infrastructuur uit te bouwen en diensten aan te bieden die zowel het Cardano-ecosysteem versterken als de bredere blockchain-ruimte verrijken.

Aldus Nathan Kaiser, voorzitter bij Cardano, in het persbericht. Richard Olsen, oprichter en CEO van Lykke, zegt het volgende over de samenwerking:

Cardano heeft alle essentiële kenmerken om de favoriete blockchain voor banken te worden: schaalbaarheid, formele methoden en een peer-reviewed codebase. Onze samenwerking met de Cardano Foundation verbetert het aanbod aan georganiseerde handelsfaciliteiten (OTF) van Lykke en maakt de weg vrij voor nieuwe Lykke-producten en -diensten die op Cardano zijn gebouwd en geïmplementeerd.

De Cardano-gemeenschap wacht momenteel met smacht op de lancering van Shelly. Deze update begon enkele weken geleden en wordt op 29 juli middels een hard fork afgerond. Het wordt dan mogelijk voor gebruikers om te staken, aldus het vastzetten van je ADA om beloningen te verdienen.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.276,05 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.157,84 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.237,15 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.237,38 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.261,90 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.157,84 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€9.237,15 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.237,38 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.261,90 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.276,05 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...