Timo Bult Timo Bult
21/04/2021 17:14 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 21/04/2021 17:14

Cardano (ADA) publiceert groot aantal vacatures in voorbereiding op grote update

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Cardano (ADA) publiceert groot aantal vacatures in voorbereiding op grote update

Foto: Shutterstock/ Piotr Swat

Input Output Hong Kong (IOHK), het bedrijf dat zich bezighoudt met de ontwikkeling van Cardano (ADA), heeft een groot aantal vacatures online gezet. Het bedrijf is op zoek naar extra man- of vrouwkracht in voorbereiding op de grote update later dit jaar die smart contracts op Cardano zal introduceren.

IOHK is onder andere op zoek naar een Haskell consultant. Haskell is een programmeertaal waarop de smart contracts van Cardano gebaseerd zijn. De consultant moet zakelijke klanten gaan adviseren over hoe Cardano hen kan helpen met allerlei dingen:

“Je moet het Cardano-platform goed genoeg begrijpen om te kunnen adviseren over, bouwen en problemen oplossen met applicaties. Deze rol omvat het werken met zakelijke klanten en vereist creativiteit, leergierigheid en complexe probleemoplossing. Een deel van de rol bestaat uit het ontmoeten van klanten, het begrijpen van hun bedrijfsmodel en het oplossen van hun problemen met behulp van blockchain-technologieën.”

Daarnaast zoekt het bedrijf een strategie-consultant die onder andere trends binnen de sectoren in de gaten houdt, een solutions architect die de laatste technologieën in de gaten houdt en nog veel meer. Ook is te zien dat het bedrijf naar mensen zoekt in Ethiopië, het land waar Cardano waarschijnlijk gaat helpen bij het lanceren van digitale identiteiten en andere toepassingen.

IOHK lijkt zich met de nieuwe vacatures schrap te zetten voor de grote Alonzo update. Deze update zal smart contracts introduceren waarna het netwerk daadwerkelijk de concurrentie aan kan gaan met Ethereum (ETH). Maar wanneer komt deze update ongeveer?

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie