Wessel Kersting Wessel Kersting
18/11/2021 12:55 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/09/2023 19:31

Ceek VR (CEEK) schiet na één tweet 40% de lucht in

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Ceek VR (CEEK) schiet na één tweet 40% de lucht in

CEEK VR (CEEK) is een van de best presterende coins van de afgelopen dagen. Met een stijging van 41% staat deze ergens bovenaan het lijstje. De stijging heeft echter lang geduurd. Terwijl veel coins het in een altcoin run erg goed doen, wist CEEK VR eigenlijk altijd achter te blijven. Hier is kort geleden door goed nieuws eindelijk een eind aan gekomen. 

Het doel van CEEK VR is om de grootste te worden op het gebied van mobile VR entertainment. De cryptocurrency wil voor een platform zorgen waarop artiesten met fans kan verbinden in een metaverse. De artiest kan op deze manier voor een extra bron van inkomen zorgen, en geeft in ruil daarvoor meer verbinding met zijn of haar fans. Dit is echter niet het enige dat CEEK doet. Zij leveren namelijk ook nog headsets en een NFT marktplaats. De belangrijkste reden achter de flinke stijging is terug te herleiden naar Facebook.

🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Stijging te danken aan Facebook

Facebook heeft recent haar naam officieel veranderd naar Meta. Mark Zuckerberg, CEO van Meta, vertelde bij de aankondiging dat zij zich meer willen focussen op het maken van een metaverse. crypto-investeerders zochten direct naar goede metaverse projecten om in te investeren, zoals CEEK. De koers schoot direct de lucht in en is sinds de aankondiging ook niet meer naar beneden gekomen. CEEK VR heeft hierdoor alleen maar meer aandacht gekregen aangezien zij al een samenwerking hadden met Universal Music waardoor het project beschikking heeft over top artiesten als Katy Perry en Lady Gaga. 

Advertentie

Een tweet is genoeg

De stijging in de afgelopen 24 uur komt naar verluid door een tweet van het bedrijf Meta als reactie op een tweet van Ceek. Ceek tweette: ‘welke sport wil je kunnen beoefenen in CEEK Metaverse?’. Waarop Meta reageerde met ‘extreme table tennis’. De tweet werd gisteravond om 10 uur verzonden. De koers van CEEK schoot om deze tijd direct de lucht in. CEEK wist hierdoor een nieuwe all-time high te maken van $0,87.  

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Advertentie
Advertentie