Kevin Schijven Kevin Schijven
21/06/2022 09:48 4 min. leestijd
Bijgewerkt op 21/06/2022 09:48

Crypto herstellen: vooral solana, zilliqa en celsius stijgen hard

Nieuws
Crypto analyse: Solana koers toont nieuw koopmoment na daling

Foto: FellowNeko/Shutterstock

De cryptocurrency markt lijkt enigszins te herstellen. Het is een teken dat sommige investeerders ervoor kiezen om te accumuleren tegen de huidige lage prijzen. Desondanks is het nog veel te vroeg om over een mogelijke trendommekeer te spreken. De angst ligt nog altijd zeer hoog en crypto als bitcoin (BTC), maar ook de meeste altcoins, kunnen nog altijd dieper zakken. De totale marktkapitalisatie van alle crypto stijgt met 4% naar $975 miljoen. Dat is alsnog een daling van 25% ten opzichte van een week geleden.

🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Ethereum stijgt met 4%

Ethereum (ETH) kwam afgelopen weekend onder $900 uit, het laagst sinds begin januari 2021. Gisterenmiddag werd de ether koers nog op $1.160 afgewezen en zakte toen weer onder $1.100, maar kon vervolgens weer flink herstellen. Op het moment van schrijven lijkt ETH mogelijk toch door $1.160 te breken waardoor de koers vandaag 4% in de plus staat. Dat is echter alsnog bijna 40% onder de prijs van twee weken geleden.

Advertentie

XRP, TRX, ADA, BNB en DOGE ook in de plus

Ripple (XRP) blijft nog iets achter vandaag, maar staat desondanks 2,5% in de plus en duwt momenteel tegen $0,33 aan. Tron (TRX) staat 4,9% in het groen vandaag en komt rond $0,64 uit. Cardano (ADA) staat al 5,4% in de plus en stoeit momenteel weer met $0,505. Binance coin (BNB) lukte vanochtend nog niet om door $224 te breken, maar staat alsnog 5,5% in de plus vandaag. Dogecoin (DOGE) is momenteel hard aan het stijgen en komt op $0,063 uit waarmee koers al 6,4% in de plus staat.

Render (RNDR) begint te herstellen van forse daling en kan 80% stijgen

AVAX, DOT, SHIB en SOL stijgen flink

Avalanche (AVAX) stijgt momenteel ook hard, staat al 8% in de plus en breekt mogelijk momenteel door $18. Polkadot (DOT) steeg in de afgelopen 24 uur met maar liefst 9%, maar lijkt nog veel moeite te hebben met $8,2. Shiba inu (SHIB) maakte zojuist een enorme sprong van 9,6% en komt op $0,0000089 uit. Solana (SOL) steelt vandaag weer de show en komt na een stijging van maar liefst 13% op $38,2 uit. SOL staat inmiddels 35% in de plus ten opzichte van een week geleden.

Viral meme bordje “buy bitcoin” wordt geveild deze maand

Crypto top 100 hardste stijgers

In de top 100 vinden we nog meer forse stijgers vandaag. Zo staan uniswap (UNI), axie infinity (AXS), tenset (10SET), waves (WAVES), sandbox (SAND) en stepn (GMT) allemaal 10% in de plus. Voor near (NEAR) is dat al 12%. Apecoin (APE), chainlink (LINK), synthetix (SNX), arweave (AR) en elrond (EGLD) staan maar liefst 14% in de plus vandaag.

Celo (CELO) stijgt met bijna 15%, polygon (MATIC) met 16%, aave (AAVE) en stacks (STX) met 17%. Titanswap (TITAN) komt de top 100 binnen na een stijging van maar liefst 23% en zilliqa (ZIL) staat zelfs 28% in de plus vandaag.

Celsius Network (CEL) staat een ongekende 100% in de plus vandaag en zelfs 400% ten opzichte van een week geleden. CEL had vanochtend nog wat moeite met $1,5 en zakt nu naar $1,4. Er vindt momenteel een fear of missing out (FOMO) situatie plaats na de crash van CEL die doet denken aan de GameStop situatie van begin 2021. Wees daar voorzichtig mee, zulke trends hebben vaak de neiging weer compleet om te slaan.

https://twitter.com/TheRealPlanC/status/1538935081397534720

Met SBF in de cel, richten slachtoffers zich nu op crypto-influencers

Crypto Insiders Premium voor crypto analyses

Wil jij diepgaandere crypto analyses ontvangen? Dan verwijzen wij je graag door naar onze Discord community voor leden. Stel vragen aan analisten, klets met onze fanatieke community en ontvang dagelijks technische en fundamentele analyses van bitcoin, maar ook andere crypto. Via Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. In de premium omgeving van Crypto Insiders worden later vandaag nog diepgaandere analyses gedeeld.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website worden verstrekt zijn gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie