Ivo Melchers Ivo Melchers
07/04/2024 15:21 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/04/2024 13:13

Crypto mailing vertelt precies wanneer je wel en niet moet handelen

icon-altcoins
Altcoin nieuws
chainalytics-crypto-mail-nieuwsbrief-handelen

Foto: Shutterstock/oatawa

Voor huis-tuin-en-keuken-investeerders kan de crypto-industrie nogal overweldigend zijn. De cryptomarkt staat bekend om zijn hoge volatiliteit, wat zowel kansen als risico’s met zich meebrengt. De meesten vinden het moeilijk om de markt correct te timen of worden emotioneel sterk beïnvloed door de schommelingen, wat leidt tot minder optimale beslissingen.

Bij Chainalytics Labs herkennen ze de complexiteit van de cryptomarkt, en gebruiken ze op data gebaseerde modellen om crypto-investeerders vooruit te helpen met het bepalen van welke coins ze kopen, en met het delen van mogelijke koop- en verkoopmomenten. Lezers van Crypto Insiders kunnen zich nu tijdelijk één maand gratis abonneren op de betaalde email-service. Meld je gratis aan via deze link met de code TRY-PREMIUM.

Wanneer bitcoin kopen/verkopen?

Van het samenstellen van een crypto portfolio tot het timen van de markt; Chainalytics Labs heeft al sinds 2014 de missie om ‘’iedereen te helpen met het opbouwen en optimaliseren van hun langetermijn crypto portfolio met vertrouwen’’.

Met name in de cryptomarkt laten veel investeerders zich leiden door hebzucht en angst, in plaats van rationele besluitvorming. Chainalytics Labs is toegewijd aan onbevooroordeelde, op data gebaseerde inzichten die ervoor zorgen dat jouw investeringsbeslissingen gebaseerd zijn op de meest relevante en nauwkeurige informatie.

Met tools die een verscheidenheid aan on-chain data analyseren kunnen investeerders duidelijk inzicht krijgen waar de cryptomarkt, geleid door bitcoin (BTC), zich bevindt in de huidige cyclus. Is het een goed moment om bij te kopen? Is het verstandig om uit de markt te stappen?

Door geleidelijk winst te nemen tijdens de hoogtepunten van de bullmarkt en te investeren tijdens de dieptepunten van de bearmarkt, kun je uiteindelijk je portfolio naar ondenkbare waarden laten groeien.

Weten wanneer je moet handelen, en je ook daadwerkelijk aan je plan houden is echter vele malen moeilijker dan gedacht. Dit is exact waarom Chainalytics Labs  in het leven is geroepen.

Chainalytics abonnementen: ontvang 1 maand gratis

Chainalytics Labs werkt met een abonnementsmodel. Je hebt de keuze tussen een gratis en betaald abonnement.

Een belangrijk verschil tussen de twee is dat het betaalde abonnement verschillende soorten signalen verschaft: wanneer het verstandig is om te stoppen met bijkopen, en wanneer je er goed aan doet uit de markt te stappen. De gratis optie geeft uitsluitend aan wanneer bijkopen te veel risico is.

Er zijn nog meer verschillen tussen het kosteloze en 19 dollar kostende abonnement.

Bij het gratis abonnement ontvang je twee e-mails per maand met drie voorbeeldportefeuilles bestaande uit 3 munten, praktische portefeuille tools, praktische begeleiding voor succes en veiligheid en zes herbalanceringssignalen per jaar.

Als je voor het betaalde plan kiest zullen de voorbeeldportefeuilles bestaan uit vijf verschillende cryptovaluta en krijg je toegang tot meer geavanceerdere portefeuille hulpmiddelen. Bovendien kun je vaker een nieuwe e-mail in je inbox verwachten; iedere week om precies te zijn.

Het betaalde abonnement biedt dé begeleiding om je wegwijs te maken in de huidige bullmarkt. Chainalytics Labs wil zoveel mogelijk investeerders helpen bij het volop benutten van de kansen die een explosieve markt met zich meebrengt, en biedt nu tijdelijk een gratis maand wanneer je voor het betaalde abonnement kiest met de code TRY-PREMIUM.

Ga naar Chainalytics

Deel dit artikel
Ivo Melchers

Ivo is zich sinds begin 2021 volop gaan verdiepen in de wereld van cryptocurrencies en de blockchain-technologie. Er ging een hele nieuwe wereld voor hem open en hoe meer hij ging begrijpen, des te meer potentie hij begon te zien in de onderliggende blockchain-technologie. Sinds de eerste dag dat hij in aanraking kwam met cryptocurrencies is hij nooit meer gestopt met het leren hierover. Ook zit Ivo in het laatste jaar van zijn bachelor ‘Economic Psychology’ op de universiteit in Tilburg en gaat hij volgend jaar een aansluitende master doen in dit interessante gebied.

Net binnen
Trending
Cryptomiljonair werd rijk na risicovolle zet, ‘bedankt Elon Musk’
Cryptomiljonair werd rijk na risicovolle zet, ‘bedankt Elon Musk’
Dit is de reden waarom de bitcoin koers steeds verder zakt
Dit is de reden waarom de bitcoin koers steeds verder zakt
Bitvavo voegt gewilde crypto toe, Nederlanders ontvangen ‘m gratis
Bitvavo voegt gewilde crypto toe, Nederlanders ontvangen ‘m gratis
Moeder gooit computer met 100 Bitcoin weg, mist kans op miljoenen
Moeder gooit computer met 100 bitcoin weg, mist kans op miljoenen
Crecimiento explosivo de las memecoins: ¿burbuja o valor duradero?
Na regen komt zonneschijn: Alle Nederlanders ontvangen 1 miljoen PEPE gratis
Advertentie

Trending Altcoin nieuws

Crypto Ontbijt: Altcoins & Trump crash, Bitcoin-ETF uitstroom zet door
Populaire meme crypto verliest plotseling 99% van zijn waarde
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Cryptomiljonair werd rijk na risicovolle zet, ‘bedankt Elon Musk’
Cryptomiljonair werd rijk na risicovolle zet, ‘bedankt Elon Musk’
Advertentie