Kevin Schijven Kevin Schijven
25/04/2023 09:29 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 25/04/2023 09:29

Crypto markt daling koelt af ondanks rode cijfers, deze koersen stijgen al

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Nu is het beste moment voor altcoins, zegt top crypto-analist uit NL

Foto: WHYFRAME/Shutterstock

De crypto markt kleurt wederom rood, maar de meeste koersen vangen geen zware klappen en blijven enigszins in hetzelfde bereik hangen. Het recente positieve sentiment blijft echter afnemen en investeerders zijn weer een stukje terughoudender geworden. De totale marktkapitalisatie van crypto zakt met ongeveer 1% naar $1,196 biljoen.

🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis
  • Advertentie
  • Bitvavo

Bitcoin zit nog vast vlak boven $27.000

Bitcoin (BTC) schommelt vanochtend tussen $27.200 en $27.400, hetzelfde bereik sinds afgelopen vrijdag. Het sentiment verslechtert en dat is ook terug te zien onder de whales en institutionele investeerders. Het lijkt erop dat de markt rekening begint te houden met nog een dip, maar de Glassnode oprichters denken dat het mogelijk de laatste kan zijn.

Advertisement

Ethereum naar laagste prijs sinds begin van de maand

Ethereum (ETH) heeft het al iets moeilijker en zakte zojuist nog naar $1.810, de laagste prijs in weken. Op het moment van schrijven stijgt de ether koers naar $1.821, maar staat daarmee alsnog 1,1% in de min vandaag.

Goed nieuws! 🎉 Bitvavo viert kerst en geeft onze lezers gratis BTC, XRP of een andere crypto 🚀
  • Advertentie
  • Bitvavo

Polygon weer hardste daler in rode crypto top 10

Binance coin (BNB) houdt wederom het sterkst stand in de top 10 en staat met $330 net 0,4% in de plus vandaag. Dogecoin (DOGE) staat met $0,0785 net 0,1% in de min. Dan volgt polkadot (DOT) die met 0,7% zakt naar $5,86. Vervolgens hebben we cardano (ADA) die met 0,9% daalt naar $0,38.

Ripple (XRP) maakte twee diepe dalen in de afgelopen 24 uur en staat met een prijs van $0,456 vandaag 1% in de min. Solana (SOL) zakt echter al met 1,4% naar $21. Polygon (MATIC) is vandaag weer de grootste verliezer uit de top 10 en zakt met 1,6% naar $0,97.

🔔 Vandaag: Alle Nederlanders crypto-bezitters krijgen €60 gratis goud
  • Advertentie
  • GoldRepublic

Pancakeswap krijgt zwaarste klap in crypto top 100

Het merendeel van de top 100 kleurt ook rood, maar voor de meeste koersen is dat minder dan 2%. Zilliqa (ZIL), bittorrent (BTT) en baby doge coin (BABYDOGE) staan echter al 3% in de min. Flow (FLOW) zakt met bijna 5% en radix (XRD) met bijna 6%. Het is echter pancakeswap (CAKE) die de zwaartse klap vandaag vangt. De CAKE koers daalt met maar liefst 18% naar $2,65.

🚀 Gratis crypto: Nederlandse broker maakt lezers van Crypto Insiders vandaag SHIB miljonair; pak jouw gratis 1.500.000 SHIB
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Chiliz, render en injective stijgen het hardst in crypto top 100

Tot slot hebben we nog een handjevol groene koersen in de top 100. Litecoin (LTC), conflux (CFX), avalanche (AVAX) en kaspa (KAS) staan zo’n 2 tot 3% in de plus vandaag. Chiliz (CHZ) stijgt al met 5,1% naar $0,126.

Render (RNDR) is weer fors aan het groeien en schiet met 8,1% naar $1,85. Injective (INJ) is de grote winnaar van de dag en komt momenteel rond $7,34 uit na een stijging van maar liefst 13%.

Zoek jij meer inzicht in crypto koersen of hulp met handelen?

In de premium omgeving van Crypto Insiders vindt je een levendige en vriendelijke community van meer dan 1.000 leden die elkaar helpen met handelen. Ook delen onze analisten hier wekelijks meer dan 20 technische analyses exclusief voor premium leden. Bekijk onze Premium pagina voor meer informatie en probeer direct de eerste 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
goudkoorts-man-vindt-klomp-goud-goldrepublic
Man vindt enorme goudklomp van 4,6kg en slaat de jackpot
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
crypto-belasting-toezicht
Nederlandse crypto houders opgelet: Belastingdienst gaat strenger optreden
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
Advertisement
Advertisement