Ivo Melchers Ivo Melchers
06/02/2024 09:08 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 06/02/2024 09:08

Crypto ontbijt: nieuwe stap Ripple geschil, Ethereum projecten bloeien

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Crypto ontbijt: nieuwe stap Ripple geschil, Ethereum projecten bloeien

Foto: AevanStock/Shutterstock

Goedemorgen Crypto Insiders, in dit artikel brengen we je een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen op de crypto markt van de afgelopen nacht.

Zo ben je snel op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen. Gedurende de dag kun je uitgebreidere artikelen op Crypto Insiders verwachten over deze onderwerpen.

Worldcoin onthult nieuw Ethereum netwerk voor ‘echte mensen’
  • icon-altcoins
    Altcoin nieuws

Ripple moet financiële documenten overhandigen

De Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) heeft een kleine overwinning behaald in diens rechtszaak met Ripple, het bedrijf achter XRP.

Een Amerikaanse districtsrechter heeft Ripple bevolen extra informatie over de financiën van het bedrijf en de institutionele verkoop van XRP te verstrekken.

Ripple is opgedragen financiële overzichten voor 2022-2023 en contracten betreffende de institutionele verkoop van XRP te verstrekken. Het moet ook inzicht geven in de omvang van de opbrengsten van institutionele XRP-verkopen die het heeft ontvangen.

Advertentie

Verrassende stap Ethereum’s EigenLayer

EigenLayer, een innovatief protocol gebouwd op Ethereum (ETH) dat ‘restaking’ introduceert, heeft gisteren een grote aankondiging gedaan. Tot 9 februari verhoogt het namelijk zijn stakingslimiet van 200.000 ETH per protocol.

EigenLayer biedt Ethereum stakers de mogelijkheid extra opbrengsten te verdienen. Ethereum liquid staking tokens van platformen zoals Lido, Swell en Rocket Pool kunnen op het protocol namelijk worden gestaket om andere netwerken te beveiligen.

De tijdelijke wijziging heeft de Total Value Locked (TVL) een enorme boost gegeven. Gisteren stond de totale waarde aan vergrendelde activa nog gelijk aan 2,156 miljard dollar, maar momenteel bedraagt de TVL maar liefst 3,649 miljard dollar. Dit weerspiegelt een indrukwekkende toename van bijna 70 procent, zo blijkt uit data van DefiLlama.

📈 Nederlanders op Bitvavo of Bybit slaan jackpot: 135% in 6 maanden door Nederlandse AI-trading start-up 🚀
  • Advertentie
  • Diamond Pigs

ENS crypto stijgt 20% na nieuwe samenwerking

Ethereum Name Service (ENS), een platform dat het mogelijk maakt om Ethereum walletadressen om te zetten in gemakkelijk leesbare namen, heeft de handen ineengeslagen met GoDaddy, een Amerikaans bedrijf dat gespecialiseers is in domeinregistratie en webhosting.

Klanten van GoDaddy kunnen nu eenvoudig hun DNS internetdomein (zoals .com of .nl) koppelen aan een ENS domein (.eth).

De nieuwe samenwerking heeft geleid tot een grote stijging van de koers van de onderliggende ENS-crypto. ENS staat 21,85 procent hoger dan 24 uur geleden, en mag zichzelf hiermee met afstand de best presterende cryptomunt van vandaag noemen.

Krijg gratis inzicht in je crypto winst en verlies

Deel dit artikel
Ivo Melchers

Ivo is zich sinds begin 2021 volop gaan verdiepen in de wereld van cryptocurrencies en de blockchain-technologie. Er ging een hele nieuwe wereld voor hem open en hoe meer hij ging begrijpen, des te meer potentie hij begon te zien in de onderliggende blockchain-technologie. Sinds de eerste dag dat hij in aanraking kwam met cryptocurrencies is hij nooit meer gestopt met het leren hierover. Ook zit Ivo in het laatste jaar van zijn bachelor ‘Economic Psychology’ op de universiteit in Tilburg en gaat hij volgend jaar een aansluitende master doen in dit interessante gebied.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie