Ivo Melchers Ivo Melchers
21/03/2024 12:41 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 21/03/2024 11:35

Crypto strijd onder memecoins: Supercomputer voorspelt BONK stijging

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Crypto strijd onder memecoins: Supercomputer voorspelt BONK stijging

Foto: Maurice NORBERT/Shutterstock

Solana (SOL) memecoins staan al geruime tijd onder grote belangstelling van crypto-investeerders. Terwijl eerst bestaande memecoins zoals bonk (BONK) en dogwifhat (WIF) de show stalen, zijn het nu de nieuw uit de grond gestampte munten die de gekte in leven houden. BONK, Solana’s grootste memecoin, is nu juist weer flink gecorrigeerd maar volgens ChatGPT zal de koers dit jaar nog veel verder stijgen.

De Nederlandse cryptobeurs Anycoin Direct biedt lezers in samenwerking met Crypto Insiders een paar ton gratis BONK coins. Om je alvast klaar te stomen voor een mogelijke nieuwe koersexplosie ontvang je nu 300.000 BONK als je je aanmeldt bij Anycoin Direct.

BONK prijsvoorspelling

Memecoins stonden voor een periode van zo’n 2 weken in het middelpunt van de aandacht binnen de crypto-wereld. In de laatste week van februari, toen bitcoin (BTC) tevens aan zijn indrukwekkende rally tot een nieuwe all-time high begon, sleepten memecoins zich tot de voorgrond van de markt.

BONK, dat in december 2022 middels een airdrop gelanceerd werd, heeft in anderhalve week een stijging van meer dan 230 procent doorgemaakt. De eerdere all-time high van halverwege december vorig jaar werd zelfs ruimschoots overschreden.

Sinds de absolute piek van 5 maart is de koers al met zo’n 40 procent gecorrigeerd. OpenAI’s ChatGPT blijft echter optimistisch over het koersverloop voor de rest van het jaar, en gooit hoge ogen wat dat betreft.

De supercomputer erkent de enorme volatiliteit die het project sinds zijn lancering heeft meegemaakt. ‘’De token schoot in zijn eerste dagen met meer dan 2000% omhoog en heeft sindsdien verschillende hoogte- en dieptepunten meegemaakt,’’ zo schreef ChatGPT.

De chatbot voorspelt dat BONK dit jaar een hoogtepunt van $0,00008400 kan bereiken. Met een huidige koers van $0,00002378 zou dat een stijging van 253 procent impliceren.

300.000 gratis BONK

Zelfs ChatGPT beschikt, ondanks de vele capaciteiten, natuurlijk niet over een glazen bol. Niemand kan met zekerheid zeggen wat de koers van BONK in petto heeft, zelfs kunstmatige intelligentie niet. Neem dit soort voorspellingen dus te allen tijde met een korreltje zout.

‘’Het is belangrijk om op te merken dat dergelijke voorspellingen altijd met een zekere mate van onzekerheid komen en afhankelijk zijn van veranderende marktomstandigheden,’’ zo erkent ChatGPT.

Waar niet over getwijfeld kan worden is het gigantische rendement waar vroege BONK-investeerders momenteel van genieten. De Nederlandse cryptobeurs Anycoin Direct wil nieuwe gebruikers niet de boot laten missen indien BONK wederom hard de lucht in schiet.

Als je nu een account aanmaakt bij Anycoin Direct en een eerste order plaatst, ontvang je gratis & direct 300.000 BONK in je wallet.

Pak 300.000 BONK gratis

Deel dit artikel
Ivo Melchers

Ivo is zich sinds begin 2021 volop gaan verdiepen in de wereld van cryptocurrencies en de blockchain-technologie. Er ging een hele nieuwe wereld voor hem open en hoe meer hij ging begrijpen, des te meer potentie hij begon te zien in de onderliggende blockchain-technologie. Sinds de eerste dag dat hij in aanraking kwam met cryptocurrencies is hij nooit meer gestopt met het leren hierover. Ook zit Ivo in het laatste jaar van zijn bachelor ‘Economic Psychology’ op de universiteit in Tilburg en gaat hij volgend jaar een aansluitende master doen in dit interessante gebied.

Net binnen
Trending
Bitcoin koers in de zomer op nieuw record? Handelaren zijn hoopvol
Honderden Nederlanders volgen crypto-strategie op Bitvavo en halen 90% winst
Dit is de reden waarom de bitcoin koers steeds verder zakt
Dit is de reden waarom de bitcoin koers steeds verder zakt
Bitvavo voegt gewilde crypto toe, Nederlanders ontvangen ‘m gratis
Bitvavo voegt gewilde crypto toe, Nederlanders ontvangen ‘m gratis
Cryptomiljonair werd rijk na risicovolle zet, ‘bedankt Elon Musk’
Cryptomiljonair werd rijk na risicovolle zet, ‘bedankt Elon Musk’
Populaire cryptobeurs verwijdert tether en 5 andere bekende crypto
Populaire cryptobeurs verwijdert tether en 5 andere bekende crypto
Advertentie

Trending Altcoin nieuws

Crypto Ontbijt: Altcoins & Trump crash, Bitcoin-ETF uitstroom zet door
Populaire meme crypto verliest plotseling 99% van zijn waarde
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Zeldzaam Bitcoin signaal wijst op koersstijging naar 180.000 dollar
Nieuwe crypto knalt bijna 1.200% omhoog na notering op Bybit
Advertentie