Home Nieuws Altcoin nieuws Cryptocurrency exchange Binance verhoogt kosten voor opname ethereum (ETH)

Cryptocurrency exchange Binance verhoogt kosten voor opname ethereum (ETH)

De grote cryptocurrency exchange Binance heeft aangegeven dat het bedrijf de fee verhoogt voor opnames van ethereum (ETH). Binance gaf aan dat de druk te groot werd en ze geen andere keus hadden dan de kosten te verhogen. De fees voor ETH zijn aangepast van 0,003 ETH naar 0,006 ETH. 

Boze traders gaven aan niet blij te zijn met deze verandering. Zij geven aan dit te zien als een manier van Binance om te profiteren van de stevige koersdaling die plaatsvindt. Een aantal van hen geeft aan dat het voelt alsof ze door het bedrijf zijn beroofd. Ook wordt door sommigen aangehaald dat het probleem ligt bij het feit dat Binance een gecentraliseerd bedrijf is, waardoor besluitvorming op deze schaal kan plaatsvinden.

Kritiek Binance

- Advertentie -

Binance gaf tijdens Valentijnsdag dit jaar nog aan dat haar visie is om een open gecentraliseerd platform te bouwen.

Wij geloven in de toekomst van een gedecentraliseerd platform en hebben adequate stappen ondernomen dit te realiseren.

In 2019 opende Binance DEX, de gedecentraliseerde tak van de exchange, haar deuren. De bedenker van Ethereum, Vitalik Buterin, voor die tijd al kritiek op de exchange. Hij gaf aan dat de beurs erg gecentraliseerd is in de staat waarin het bedrijf toen verkeerde.

Huobi en Bithumb weer online

De grootste cryptocurrency exchanges van Azië zijn weer online. Beide exchanges waren uit de lucht door de extreme koersdalingen en het verkeer wat dat teweeg bracht. Door deze flash crash ervaarden beide partijen zoveel verkeer dat de systemen het niet meer aan konden. Inmiddels beide exchanges weer in de lucht en verloopt alles weer naar behoren.

Het bedrijf had haar gebruikers al geprobeerd te waarschuwen maar ging toch offline. De plotselinge druk die de beurzen te verduren kregen zorgde er voor dat de bedrijven automatisch op slot gingen. Daarnaast zorgde dit ook voor de nodige technische problemen.

Eerder vandaag deelde Michiel zijn visie op de huidige situatie van Bitcoin. Waar staan we nu te midden van de onrust omtrent het coronavirus? Lees het in in zijn meest recente column!

Zijn jouw ogen ook op de koers van bitcoin gericht? Die van onze analist David wel! In zijn meest recente column beschrijft hij dat we te maken hebben met een belangrijk moment!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitrush
Reviewed
€-1,00 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€8.196,00 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€8.265,40 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.266,07 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€8.274,80 Kopen
5
SATOS
Reviewed
€8.635,65 Kopen
Laatste nieuws
Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: K.O. in aantocht voor financiële markt

Wat een tijd om in te leven. Er gebeurt op economisch vlak zo ontzettend veel dat het bijna niet bij te benen is. Waar...

Volgens onze analist Michiel is één ding zeker, Bitcoin zal de komende maanden de ware vuurproef ondergaan! Lees verder in zijn meest recente column!

Meer columns en analyses lezen? Bekijk dan zeker ook onze Crypto Talk.