Dash (DASH) nu te gebruiken binnen DeFi dankzij nieuwe samenwerking

Op 19 oktober kondigde StakeHound aan dat het nu mogelijk is om Dash (DASH) te verdienen met wrapped DASH middels het nieuwe masternode systeem. Danzkij de samenwerking met StakeHound kunnen getokeniseerde DASH tokens nu binnen decentralized finance (DeFi) diensten gebruikt worden.

- Advertentie -

Gebruikers van Dash kunnen hun tokens laten wrappen naar ERC-20 versie van de token genaamd stakedDASH, die te gebruiken is op Ethereum (ETH). Je dient dan wel je tokens naar StakeHound te sturen. stakedDASH kan verhandelt worden op DeFi platforms zoals UniSwap, Curve en Aave die op Ethereum gebouwd zijn. Het is daarnaast mogelijk om je DASH tokens terug te krijgen op ieder gewenst moment.

DASH tokens die verstuurd zijn naar StakeHound worden opgeslagen in de masternode. De opbrengsten uit staking worden gedistribueerd tegen de huidige staking beloningen van het netwerk en komt in de vorm van stakedDASH.

Op deze manier wordt het mogelijk voor DASH holders om hun tokens te kunnen staken en hier wat voor terug te krijgen zonder dat daar de gebruikelijke 1.000 DASH tokens voor nodig zijn. Het minimum aantal tokens wat nodig is om te staken met DASH is slechts 1, die op het moment van schrijven slechts $67 waard is.

Volgens de marketing manager van Dash, Mark Mason, is de samenwerking een goede manier om mensen uit de DeFi sector kennis te laten maken met DASH en andersom. Het portaal biedt een eenvoudig toegang tot de DeFi sector en maakt het ook gemakkelijk om uit de DeFi sector te stappen om bijvoorbeeld winsten uit te laten betalen. Daarnaast maakt het platform het ook eenvoudiger om Dash tokens uit te geven als particulier.

De eigenaar van StakeHound, Albert Castellana, sprak ook nog over de intenties om DeFi applicaties te integreren op het nieuwe Dash Platform. De bedoeling is om data op te kunnen slaan in een gedecentraliseerde cloud.

- Advertentie -
Ad
SATOS
Reviewed
€16.092,30 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€15.812,40 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€15.864,50 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€15.872,60 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€15.921,90 Kopen
Laatste nieuws

Bitcoin (BTC) prijs zakt $1.000 in waarde maar vindt support, deze...

0
De afgelopen 24 uur is bitcoin (BTC) een aantal procenten teruggezakt maar naĀ supportĀ te hebben gevonden lijkt de koers nu weer wat te kunnen stijgen....
- Advertentie -
Expert analyses

Bitcoin even in niemandsland? Deze altcoin hou ik in de gaten!

Een paar maanden geleden leek de $20.000 heel ver weg. Na de all time high van vorige week vrijdag was het deze week weer...