Wessel Kersting Wessel Kersting
14/11/2021 14:07 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/09/2023 19:19

De Metaverse sector blijft verbazen, RACA gaat x25

icon-altcoins
Altcoin nieuws
De Metaverse sector blijft verbazen, RACA gaat x25

Radio Caca (RACA) is een NFT token en een project van zijn officiële partner uit de United States of Mard (USM) metaverse. De coin kan worden gebruikt door gebruikers om hun stem uit te brengen, voor governance en voor het ontwikkelen van de metaverse wereld. Zoals we gemerkt hebben is de Metaverse en play-to-earn sector binnen crypto erg populair. Met coins als SAND en MANA die eerder al geweldige stijgingen doormaakte, is nu ook RACA aan de beurt.

Dit is waar crypto games aan moeten voldoen om succesvol te worden
  • icon-altcoins
    Altcoin nieuws

RACA’s geweldige bullrun

RACA is een cryptocurrency die nog maar kort genoteerd wordt maar had eigenlijk direct een mooie bullrun. De coin steeg vrijwel direct na haar listing met 250% de lucht in, om vervolgens op 25 augustus een all-time high te maken. Na deze piek volgde er een harde correctie. Pas in het begin van oktober konden investeerders weer naar boven kijken. 1 oktober leek wel het startsein voor de coin om weer omhoog te mogen.

RACA wist in drie dagen al een nieuwe all-time high te zetten en in slechts tien dagen van $0,0004 naar $0,002 te stijgen voor we weer een kleine correctie zagen. Deze correctie hield echter niet al te lang aan. Nog geen 20 dagen na de correctie werd er namelijk alweer een nieuwe all-time high gezet en keek nooit meer om. De cryptocurrency handelt nu op een niveau van $0,01 en staat 30% in de plus in de afgelopen 24 uur.  

Advertentie

Goed oppassen!

Het lijkt erop dat er ook nog geen stoppen aan is aan deze coin. Zolang bitcoin (BTC) geen heftige correctie doormaakt en andere sectoren met zich meetrekt zou RACA vrolijk door kunnen gaan. De metaverse sector waar deze coin zich in beweegt blijft erg populair, wat natuurlijk ook erg bullish is. Toch is het oppassen geblazen met coins die recentelijk parabolisch gestegen zijn.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Advertentie
Advertentie