Kevin Schijven Kevin Schijven
09/12/2020 20:01 1 min. leestijd
Bijgewerkt op 09/12/2020 20:01

Efforce (WOZX) van Apple medeoprichter Steve Wozniak gaat als een raket kort na lancering

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Efforce (WOZX) van Apple medeoprichter Steve Wozniak gaat als een raket kort na lancering

Apple medeoprichter Steve Wozniak lanceerde zijn eigen cryptocurrency een week geleden en de koers van deze Efforce (WOZX) token is de afgelopen dagen keihard aan het stijgen.
Efforce bestempelt zichzelf als het eerste energiebesparingsplatform dat draait op blockchain-technologie ter wereld. Het doel van het project is om de reductie van energieverbruik te stimuleren door investeringen in energie-efficiënte projecten te faciliteren.


De WOZX token lanceerde op de HTBC cryptopcurrency-exchange op 3 december voor een prijs van $0,1. Vervolgens steeg de waarde van WOZX naar een prijs van ongeveer $1,49 waar het tot gisterenavond bleef hangen. Gistrenavond begon de koers weer hard te stijgen en op het moment van schrijven tikt WOZX $2.97 aan.
Dat is een toename van maar liefst 100% in een halve dag en een toename van zelfs 2800% sinds de lancering. Efforce meldde onlangs dat de WOZX token een marktkapitalisatie van $950 miljoen binnen 13 minuten na notering bereikte. Volgens gegevens van Coingecko ligt de huidige marktkapitalisatie echter pas rond $60 miljoen.
Het maximale aanbod van WOZX staat gelimiteerd op 1 miljard tokens. Efforce zegt dat er nooit meer zullen worden gemaakt. De token zal morgen ook noteren op de Zuid-Koreaanse cryptocurrency-exchange Bithump waarmee het verkrijgbaar zal zijn bij een groter publiek.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie