Kevin Schijven Kevin Schijven
31/10/2022 10:20 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 31/10/2022 10:20

Ethereum, binance coin, chainlink, chiliz en meer lijken uit te breken

icon-ethereum
Ethereum nieuws
Groene crypto markt: deze koersen stijgen meer dan 10%, floki stijgt 70%

Foto: 3rdtimeluckystudio/Shutterstock

Alhoewel “uptober” al een feit lijkt te zijn, leek de crypto-markt richting het eind van de maand toch weer even rood te kleuren. Op het moment van schrijven beginnen echter meerdere koersen alweer hard te stijgen. Zien we nog een uitbraak voor de maandsluiting? Vooralsnog staat de totale marktkapitalisatie van alle cryptocurrencies 1,1% in de min ten opzichte van 24 uur geleden en komt op $1,06 biljoen uit.

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in april gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

Bitcoin eindigt oktober waarschijnlijk in groen

Bitcoin (BTC) kon afgelopen weekend wederom niet de $21.000 heroveren en zakt vanochtend naar het gebied rondom $20.500. De bitcoin koers staat daarmee vandaag 1,3% in de min en meer volatiliteit wordt nog verwacht deze week. Bitcoin viert overigens vandaag ook de veertiende verjaardag van zijn white paper.

Advertentie

Ethereum begint weer te stijgen

Ethereum (ETH) kon afgelopen week sterker stijgen dan bitcoin en kwam in het weekend voor het eerst sinds medio september boven $1.600 uit. De ETH koers tikte zelfs $1.650 aan, maar dipte vervolgens weer onder $1.600. Op het moment van schrijven breekt de koers wederom door $1.600 en schiet naar $1.625 waarmee ETH 1,8% in de plus staat.

📈 Nederlanders op Bitvavo of Bybit slaan jackpot: 135% in 6 maanden door Nederlandse AI-trading start-up 🚀
  • Advertentie
  • Diamond Pigs

Top 10 begint groen te kleuren, binance coin breekt uit

De rest van de top 10 crypto kleurde vanochtend ook nog rood, maar meerdere koersen lijken inmiddels uit te breken. Ripple (XRP) blijft nog iets achter en staat 0,5% in de min. Cardano (ADA) daalde eerst het hardst en zakte weer onder $0,4, maar maakt momenteel weer een sprong erbovenuit.

Solana (SOL) en polkadot (DOT) waren gedurende nacht al aan het stijgen en staan meer dan 4 en 3% in de plus. Van de grootste crypto lijkt binance coin (BNB) nu het sterkst uit te breken. BNB schoot zojuist met meer dan 5% naar $324.

🚀 Nederlandse exchange viert bullmarkt: iedereen gratis crypto naar keuze
  • Advertentie
  • Bitvavo

DOGE steeg afgelopen week 100%

Dogecoin (DOGE) was afgelopen week de hardste stijger op de markt vanwege de Twitter overname van Elon Musk. Vervolgens corrigeerde de koers ook het hardst, maar DOGE lijkt support te hebben gevonden rond $0,115 en stijgt nu naar $0,12. Daarmee staat DOGE vandaag 2,5% in de min maar alsnog 100% in de plus ten opzichte van een week geleden.

🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Crypto top 100 begint groen te kleuren

In de top 100 hebben we nog een reeks koersen in het rood staan met arweave (AR) aan de top met een daling van 6%. Inmiddels begint de groene kant groter te worden met chainlink (LINK) bijna aan de top. De LINK koers staat 7,5% in de plus en brak zojuist door $8.

Wat gaan de bitcoin en altcoin koersen doen? BTC en ETH analyse
  • icon-ethereum
    Ethereum nieuws

Chiliz hardste stijger crypto top 100

Chiliz (CHZ) is vandaag weer de allergrootste winnaar. CHZ kon van de zomer al flink stijgen, maar corrigeerde de afgelopen weken. Gisterenmiddag maakte CHZ weer een enorme sprong waarmee koers momenteel op $0,224 uitkomt en 15% in de plus staat.

Handel samen met Crypto Insiders

Zoek jij hulp met handelen? Heb je vragen en wil je technische analyses voor direct ontvangen? Word lid en probeer een Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis. Hier delen onze analisten 24/7 hun marktkennis en de nieuwste analyses. Hier kan je ook direct in contact komen met verschillende marktexperts en crypto-enthousiastelingen die klaar staan om jou te helpen!

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie