Kevin Schijven Kevin Schijven
29/07/2022 09:42 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 29/07/2022 09:42

Ethereum, solana en polygon stijgen hard, deze reeks crypto harder

icon-ethereum
Ethereum nieuws
Ethereum, solana en curve hardste stijgers in zijwaartse crypto markt

Foto: Rcc_Btn/Shutterstock

De cryptocurrency markt kleurt wederom vandaag mooi groen. Bitcoin (BTC) kon gisteren weer een flinke stijging maken na dit nieuws. Veel altcoins trokken vervolgens sterker aan en de totale marktkapitalisatie stijgt met 4,6% naar $1,15 biljoen, het hoogst sinds 12 juni.

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in april gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

Ethereum stijgt met 6,5%

Ethereum (ETH) ligt momenteel zelfs op zijn hoogste prijs sinds 10 juni. De ether koers schoot gisterenavond nog naar een piek van $1.775, corrigeerde daarna ietsjes, maar hield gedurende nacht boven $1.700 stand. ETH komt momenteel uit op $1.721 en staat daarmee vandaag 6,5% in de plus.

Advertentie

TRX, BNB, XRP in de plus

Ook tron (TRX) maakte een sprongetje, al was het lang niet zo groot. TRX staat 2,7% in de plus en lijkt voorzichtig de $0,7 te heroveren. Binance coin (BNB) staat al 4,1% in de plus en stoeit momenteel met weerstand rond $280. Ripple (XRP) is zelfs 4,8% gestegen in de afgelopen 24 uur, maar de $0,38 bood nog te veel weerstand.

Ethereum staking-dienst EigenLayer op het randje van een crisis
  • icon-ethereum
    Ethereum nieuws

SHIB, DOGE, ADA, DOT stijgen harder

Shiba inu (SHIB) staat 5% in de plus vandaag, maar zakt momenteel weer onder $0,000012. Ook dogecoin (DOGE) staat 5% in de plus en tikte vanochtend bijna $0,072 aan maar zakt nu terug naar $0,07. Cardano (ADA) bleef afgelopen nacht gestaag doorstijgen en staat met een prijs van $0,53 vandaag 5,3% in de plus. Polkadot (DOT) staat 5,4% in de plus, piekte op $8,25 en lijkt momenteel wellicht support op $8 te vinden.

🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

AVAX, SOL, MATIC stijgen ’t hardst

Avalanche (AVAX) staat al 7% in de plus, maar kon vroeg vanochtend nog niet de $25 pakken. Solana (SOL) staat zelfs 8,8% in de plus, maar kon nog niet de $44 heroveren afgelopen nacht en zakt nu onder $43. Polygon (MATIC) is wederom de hardste stijger onder de grootste crypto. MATIC staat 9,3% in de plus en tikte bijna $0,99 aan vanochtend, maar zakt nu naar $0,95.

https://twitter.com/Fwiz/status/1552745385839378432

🚀 Nederlandse exchange viert bullmarkt: iedereen gratis crypto naar keuze
  • Advertentie
  • Bitvavo

Crypto top 100 hardste stijgers en dalers

In de top 100 vinden we een reeks crypto die nog harder stijgen. Zo staan maker (MKR), bitdao (BIT) en convex finance (CVX) al 10% in de plus vandaag. Voor quant (QNT) is dat 11%. Chainlink (LINK), lido (LDIDO), axie infinity (AXS) en theta network (THETA) staan 12% in de plus.

Frax share (FXS) is met 13% gestegen, pancakeswap (CAKE) en qtum (QTUM) met 15%. Curve (CRV) en celcius (CEL) staan 16% in de plus en graph (GRT) al 19%. Klay (KLAYTN) stijgt met 20%, ethereum classic (ETC) met 22% en bitcoin gold (BTG) met zelfs 29% Ravencoin (RVN) stormt zojuist weer de top 100 binnen na een stijging van maar liefst 40%.

Toch is er een uitzondering te vinden op de markt vandaag. Tenset (10SET) staat namelijk bijna 17% in de min.

Fidelity waarschuwt: ‘bitcoin is niet langer goedkoop’
  • icon-ethereum
    Ethereum nieuws

Handel samen met Crypto Insiders op Discord

Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Discord groep voor leden. Hier bediscussiëren ervaren analisten en handelaren dagelijks hun analyses en handelsplannen. Ook delen we hier als eerst onze technische en fundamentele analyses. In onze Discord community kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze premium leden de markt voor te blijven.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie