Kevin Schijven Kevin Schijven
27/07/2022 10:06 4 min. leestijd
Bijgewerkt op 27/07/2022 10:06

Ethereum stijgt iets, cardano zakt iets, polygon schiet ervandoor

icon-ethereum
Ethereum nieuws
Ethereum, cardano en meer in rood, deze 3 crypto stijgen alsnog fors

Foto: Allan Hernandez/Shutterstock

Terwijl bitcoin (BTC) iets herstelt van de correctie van de afgelopen dagen, zien we veel altcoins alweer sterker aantrekken. Desondanks bleef het relatief rustig in de afgelopen 24 uur, waarschijnlijk omdat de markt eerst afwacht wat de Federal Reserve vandaag beslist. De totale marktkapitalisatie van alle cryptocurrencies steeg in de afgelopen 24 uur met 1,4% naar $1,02 biljoen.

Kans dat Ethereum ETF er in mei komt is 50%, zegt bankgigant
  • icon-ethereum
    Ethereum nieuws

Ethereum stijgt met 3%

Ethereum (ETH) zakte gisteren in eerste instantie naar $1.360, het laagst in meer dan een week, maar maakte toen een kleine bounce. De ether koers liep eerst tegen wat weerstand rond $1.450 aan, maar kon daar vanochtend vroeg doorheen breken. Toch lijkt ETH nu al tegen weerstand rond $1.460 aan te lopen, maar de koers staat hiermee vandaag 3% in de plus.

Advertentie

ADA zakt met 1,1%

Cardano (ADA) staat als enige onder de grootste crypto iets in het rood vandaag. Ook cardano maakte een kleine stuiter, maar het lukt nog niet om $0,47 te heroveren waardoor koers 1,1% in de min vandaag staat.

Veelbelovend Ethereum project krijgt steun van Coinbase en Google Cloud
  • icon-ethereum
    Ethereum nieuws

XRP, DOT, DOGE, AVAX iets in de plus

Ripple (XRP) staat 1,5% in de plus vandaag en tikte afgelopen nacht heel even $0,34 aan, maar kon daar niet aan vasthouden. Momenteel duwt XRP tegen $0,337 aan. Ook polkadot (DOT) staat 1,5% in de plus vandaag, maar lijkt momenteel grip op $6,8 te verliezen. Dogecoin (DOGE) staat 1,7% in de plus en piekte vanochtend op $0,63, maar zakt daar nu weer onder. Avalanche (AVAX) komt momenteel weer boven $21 uit en staat daarmee 1,8% in de plus.

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in april gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

SOL, SHIB, TRX, BNB stijgen harder

Solana (SOL) staat al 2% in de plus, maar dipte dan ook minder diep gisteren. Toch lijkt SOL vanochtend moeite te hebben om $37 te heroveren. Shiba inu (SHIB) maakte rond middennacht nog een flinke beweging omhoog, maar kon nog niet aan $0,0000108 vasthouden. Toch staat SHIB 2,6% in de plus vandaag. Tron (TRX) kon de afgelopen 24 uur gestaag stijgen en komt momenteel op $0,066 uit waarmee de koers 3,2% in de plus staat vandaag. Binance coin (BNB) staat zelfs 3,5% in de plus, al kon de koers vroeg vanochtend nog niet $255 pakken en komt nu op $252 uit.

Kans dat Ethereum ETF er in mei komt is 50%, zegt bankgigant
  • icon-ethereum
    Ethereum nieuws

MATIC stijgt met 6,7%

Polygon (MATIC) schoot afgelopen nacht er weer als een raket vandoor. De MATIC koers tikte zojuist $0,82 aan, maar kon er nog niet doorheen breken. MATIC staat vandaag maar liefst 6,7% in de plus.

Wachtrij om Ethereum-validator te worden stijgt enorm
  • icon-ethereum
    Ethereum nieuws

Crypto top 100 hardste stijgers en dalers

Ondanks dat de meeste crypto uit de top 100 groen kleuren, stijgen de meeste koersen niet harder dan 3%. Maker (MKR), bitdao (BIT) en zcash (ZEC) staan alsnog zo’n 5% in de plus. Monero (XMR) steeg in de afgelopen 24 uur met 6% en lido (LDIO) met 7%. Quant (QNT) staat al 12% in de plus vandaag, maar ethereum classic (ETC) is de hardste stijger en staat 15% in de plus.

Aan de rode kant vinden we stacks (STX), chain (CXN), frax share (FXS), helium (HNT), convex finance (CVX) en synthetix (SNX) allemaal tussen de 1 en 2% in de min staan. Cosmos (ATOM) zakt met 2,5% en ecomi (OMI) met 3,5% vandaag.

📈 Nederlanders op Bitvavo of Bybit slaan jackpot: 135% in 6 maanden door Nederlandse AI-trading start-up 🚀
  • Advertentie
  • Diamond Pigs

Handel samen met Crypto Insiders op Discord

Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Discord groep voor leden. Hier bediscussiëren ervaren analisten en handelaren dagelijks hun analyses en handelsplannen. Ook delen we hier als eerst onze technische en fundamentele analyses. In onze Discord community kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze premium leden de markt voor te blijven.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie